Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2012.
Seuraava

= we are one =  1

As you go through life you'll see There is so much that we Don't understand And the only thing we know Is things don't always go The way we planned But you'll see every day That we'll never turn away When it seems all your dreams come undone We will stand by your side Filled with hope and filled with pride We are more than we are We are one If there's so much I must be Can I still just be me The way I am? Can I trust in my own heart Or am I just one part Of some big plan? Even those who are gone Are with us as we go on Your journey has only begun Tears of pain, tears of joy One thing nothing can destroy Is our pride, deep inside We are one We are one, you and I We are like the earth and sky One family under the sun All the wisdom to lead All the courage that you need You will find when you see We are one.

opetelkaa suomewee ku tuutte tänne valottuun tai norja kyl vois on kyl vielä parempi, mut afrika nouysee ja sinne tulee uus mahtava kuningatar <3


maailmanparannusSuola  3

Ihmettelen ettei kukaaan juuri oo ihmetelyt, miks kun joutuu sairaalaaan ihmiset joutuu heti ekana suolatiputukseen.
oikeestaan tuo "normi" suola ihan jätesuolaa tai putsattu sellaiseksi ja lisätty vaan jodia eikä sisällä kaikkia mineraaleja ja oon ostellut jonkin aikaa jo himalajan vuorisuolaa kun sitä nyt on jo saatavilla joka paikassa ollut muunkin kuin eliitin jonka etuoikeitena tää suola ollut aiemmin. niinjoo nyt ymmärtää paremmin dalai lamaa ja sen suolamarssia josta se niin kuulu on:)


maailanparannusjumalana  2

niijo ohan noi newage-trendit ihan hyviä, mut itse pähkäilemälläkin kumma kyllä pärjäää kun ei häpee olla erimieltä ja kyseenalistaa itseensä ja olla oma ittensä.
itelleenvalhtelusta on vaikeempi päästä eroon kuin materiasta tai kamasta.
meidän ihmisten halu merkata itseämme historiaan on kyl erittäin historiallista ja se hieman huvittaa kun sitä liikentessä olessaan havaitsee -no jokkut tykkää eläää historiaaa eikä ymmärrä et ne vanhenee ja ajan nopeus msenkun kasvaa:) ja sitä ei kanssa ymäärrä helposti et pitää luopua et saa uutta tilalle,ja se katsotaan heikkoudeksi joka on ihan älytöntä. kyl mä ainakin oon taiteilijana kiinostunut kaikesta uudesta enkä vanhan toistosta. niin itse pidän newageekin laumasieluisuutena vaikka sitä luen joskus, sil ohan se hyvä kerrata jotain mitä ei muista, mut eihän se, et uskoo johonkin tarvi mitäää virsikirjoja välttämättä sun muuta rekvisiittaa jos osaa olla sisäänpäinkääntynyt ja lahjomaton. niin newAget sun muut mmm uudistus on ihan ok -mä nyt oon vaan nähnyt tän kaiken ja joutunut btai päässyt omituiseen rooliin itseni kanssa ja mulle newAge toimii netisä ja mediassa kun en muuta sieltä juuri löydä...siis uutta jota en muista.

ihminen on paradoksaalinen ja mua huvittaa kaikki symbolit jin jangista juutalais tähteen -ne on kuin logoja.

välillä tuottaa vaikeuksia ajatella lineaarisesti kun koittaa antaa vastauksia niitä kysyville ja vitutaa olla joku jeesus tai turhautuu. kyl kaikkien on lopulta itse tajuttava minkälaista on elämä -sitähän on ihan helvetin vaikeee selittäää muutamalla sanalla kuin et se vaan on. kelasin et alanko palvoon käpyä -pillua on tullut pavottua aika paljon. niinjoo, kilahtamisen kuuluu olla hauskaa ja hyväjuttu. sitähän voi muuten mieli pirstaloitua:D. <3


= maailmanparannus akvaario =  1

maailma on tosiaan kovin dualistinen kun on ihmisten kaa tekemisisä. Jokkut ymmärtää, jokkut on ollut mukana meidän unissa. siis muukkin ku mä pystytte ihan tasna varmaan kommunikoimaan uudella tavallla; unissaaan, leikkimällä tietokonetta, telepatialla, telekinettisesti, ottamalla suoran taivas satelliitin mis näkyy pärstä vaan , niinku mä eniten teen. pait unet on eri juttu ja sisäinen maailma parantaa maailmaa ja joitakin kamuja on tullut saatua jo. tarvii treenata. en oo aiemmin ku treenannu bändien kanssa unimaailmassa joka tietty on todellisempaa jos ei oo pää verkottunut liikoja. niin sit on niitä jokka lakaa riehuun aseitten kanssa ja ne on rasittavia uhoajia ja pelkäää ihan skitsoilee rakkutta -isot ukot:D
Ja sit on niitä joitten kanssa ei tarvi ees jutellas näistä asioista:D

Ohan tämäkin jaottelua kun pitäs yhstyä. nyt on yhdistymisenaika tai mahdollisuus siihen.itse haluan pois akvaariostani ja otan takaisin kaiken mulle kuuluvan. mulle on suotu valtaa ja , niin mullekkin fisuille <3

Nyt pystyy tuolla ihmisten parissa jo liikkkuun ja esiintymään mitä oon testaillut, mut se on aika erikoista ja mua jännittää niin saatansti ku on tullut puhdistumisen myötä kaikki aistit tai prosessi on tietty vielä kesken ....tai kuinka kauan kestää tää henkinen prosesi, multa on kysytty:D kysysmys on typerä.
kannattaa ajaella , että on kuin ei muista,että on halunnut jumalaisena olentona heittäyyä kalan rooliin omaan akvarioonsa jossa parhaillaan on ja funtsii syntyjä syviä. tämä on tilanne suurimmalla osalla ymmärtäessäään omniversumia ja mä oon kanssa tässä meitin akvaariossa joka on aika paskanen.


= lisää maailman parannusta =  2

MISS VALLANKUMOUS

Kun jotain kirjoittaa parantaakseen maailmaa,

se voi vaikuttaa propakandalta.

Se salataan tai ajatuksien virrassa tiedotetaan.

Aatteen, liikkeen vuoksi teen mitä tarvitaan

- en itseäni säästää haluakkaan.

On aika sanoja muuttuvia toteuttaa;

tajuta kuinka paljon vastuuta voikaan yksinään kantaa.

Ei aikaa kannata rahalla mitata

ja ajatuksiaan hukata peloillaan -häpeämme turhaan.

Ja on hävytön rajattomuus -se tulee aikanaan

hajottamaan suhteellisuuta ahneella vallanhimollaan.

Epäilen jatkuvasti itseäni ja kaikkea -mikä on todellisuuta.

Ja sitä asiaa on - pääsäni soittoaan jatkaa

Kaikki voi mahdollista olla, ja mun pitää osata elää sen kanssa

- en saa olla voimaton, vaan levoton.

Ja tajuan jonkun haluavan kuunnella kaikkea tätä mitä kannan

- en yksin ookaan, vaan osa joukkomme tajunnassa.

Ja sitä asiaa on -täytyy kirjoittaa.

Onko tämäkään mitään todellista, vai luulenko vaan.

Mun tarvii olla valveilla; oon osa liikettä,

joka voi Jumalalta muistuttaa -vai luulenko vaan.

Kuka saisi minut värään väriin uskomaan -pakko ei oo uskoa.

Voin olla uskomatta vailla toivoa

- elää sääliin sairastuneena.

Ja sitä toivoa saan jakaa joukossa,

pysyä nöyränä harmaassa massassa

tai uskoa tiedon julistaa, tatuoida aivoja toimimaan -tuntea vastuunsa,

ja osata se suhteuttaa -mitata tajunnan voimaa.

Ja sitä voimaa on, ja en saa liikaa huolestuttaa -leikkiä Jumalaa.

Siksi epäilen uskoani kasvavaa -turhaksi voi joku muuttua.

Elän ajan virrassa ja piirrän tulevaisuutta

- se ei koskaan loppunutkaan.

Ja se saa mut yhä uudestaan kuvittamaan tulevaisuuksia.

Mun on jatkettava matkaa.

En saa pelätä, en saa itseänikään pettää -tai muutun turhaksi.

Seison sanojeni takana tai jauhan paskaa, se velvoittaa mut tajuamaan,

että yksin saa kuolla ja joukossa teoksi asiat muuttuvat.

Mun on tajuttava, kanavoida patoja tai hajottaa -paremmin suoriutua

Tarvii kerätä voimaa, propakandaa kirjoittaa -saada muita uskomaan

kaiken olevan mahdollista -ei oo varaa aikaa tuhlata.

Täytyy delegoida; viisasti voimia ottaa ja antaa

- olla valittamatta tai kissa pöydälle nostaa

Rakastaa elämää ; tehdä kuolemalla oikealle silti tilaa

- ei ole varaa miellyttää tai olla epävarma.

Hetkensä on kaikilla -asioilla oma paikkansa.

Jos haluaa antaa; se jostain täytyy ottaa -turhuutta karsia.

Arvomaailma pitää olla kohdallaan joukossa suuressa;

elää osata arkea, maailman ääntä kuunnella,

olla nöyränä osa harmaassa massassa.

Mun tehtävä on liikuttaa ja toimia joukossa karttana.

En odotta maailmalta liikoja, vaan elän joukon voimasta.

Kolektiivinen tajunta on mulla kotina

- osata rakastaa ja vihata;

oikeeta haluta.

Mä tarvin toivoa kestää onnea; ja osata ottaa

jotain mulle oikeeta.

Sä oot mulle tärkeä ja kuljet joukon mukana

- mun oma osani.

Toista ei voi omistaa;

voin vain toivoa, että kestät mukana.

Me voidaan kuolla matkalla

- unelma onnesta voi kadota.

On matkaa jatkettava

-pelkäämme turhaan

Zombie (vanha nickname)

tää on jotain 15-vuotta vanha runo (vika säkeen lisäsi juuri) joka nyt tuntuu oikeestaan väärin päin kiikaroidulta, fanaattiselta talvisodalta ja muutenkin mustavaloiselta sekä erittäin tylsämieliseltä verrattuna uneen jonka juuri näin
Tää ei ollut mikään sotaisa juttu vaan hippikesämäinen värikäs ja todellisempi ui kuin nyt hereillä oleva. Ihmisten seassa oli hauskaa eikä tarvinnut pelätä tai varoa että joku sekoilisi tai tekisi jotain väärää.
Heti kun Itse aloin ajattelemaan "unta" seksitisesti, se tyssäs siihern paikaaan ja tuli ikävä sitä. Meitä oli ihan älytön määrä kulkueen omaisesti tanssimassa ja soittamssa kuka luuttua, huiluja, rumppuja ja sen seleisia soittimia sekä lauloimme yhdessä voimistavaa laulua. Kukaan ei käyttäytynyt juopuneenna muusta kuin rakkaudesta ja ilosta.

Tässä maistiaisessa oli ihmisiä eriaikakausilta ja on hieman vaikeata sanoo uuta kuin, et se tapatui tässä ja nyt hetkessä ja sil oli mulle ainakin sanottavaa ja nyt viimein sain kopsattua tän toiveen tästä mitä mule vilautettiin tai itse vilautin tai me vilautimme -asia on oikeastaan moniulotteisuudesaan aivan sama kuka. Eihän ihmiselämiäkään voi omistaa saatika uniaan tai todellisuuksiaan.

Täl unella oli oppia ainakin mulle siitä kuinka vieläkin ajatusmaailmani saastuttaa kaiken kauniin pois typerällä ihmisten arvottamisella..ja toisten ja itsensä tuomitsemisella ja syyttelyllä näkemättä vaivaa, vaikka olen vanhasielu ja mun on selkeytettävä itseeni vaika se onkin tuskaisaa ja koittaa päästä liikumaaan eikä odotella, että näitä unia koettaisiin katsemalla niitä kuin interaktiivista elokuvaa.

Tarvii tosiaaan tehdä eikä koittaa kun siltä tuntuu ja heti, muuten homma hajoo käsiin ja on palattava keräämään taas voimia ja otettava vaihteksi taas askeltaaksepäin että pääse loikkimaan eteenpäin.

ONhan se tietty vaikeeta alkuun liikua ihmisten seassa mmm..tässä illuusiossa joka on kyl aika harmaata kun väärin silmin erehty katsomaan. siksi kai tuo liikuminen on vielä vaikeaa ku siellä on muitakin joil ei oo ihan positiivista kaikki ja tästä päätteleee , et en ole vieläkään tietenkään parantanut itseäni tarpeeksi ja tarvii koittaa hoitaa ne luvatut pakolliset enne kuin pystyy taas olemaan puhtaaamlla mielellä liikenteessä todellisemmassa unessa kuin tämä harhamaailma -shamaanina ajtteln , et
ei ole olemassa harhaa vaan kaikki koettu on osa omaa totuutta.

--------------------------------------------------------------------------------


= maailmanparannus =  1

Tässähän voi alkaa panikoimaan kun korvat vinkuu ja niitä särkee ja kitaran kanssa heiluessa on kuin myrskyisällä merellä LAIVAN KANNELLA JA KULEE VÄLILLÄ KAIKEE MUUTA KU OMAA SOITTOAAN-sähkölaitteitten kans saa olla tarkkana kun ei tajua aina missä on...mul on mennyt viime yö taas keijjujen parissa kunnes tajusin et oon suihkussa. ajantaju heittää ihan perkeleesti -on kyl tosi vaikee skarpata j A OLLA NOPEENA MISSÄÄN. KÄNNYT ON IHAN SEKAISIN JA NIIN ON TÄÄ KONEKKIN JA TUOTTAA TUSKAA SAADA YHTEYTTÄ KERHENKÄÄN -ENKÄ OO HUOMANNUT ET ONKO JOKU SOITTANUT VAI EI JA KOSKA. FACEBOOKISSA JOTENKIN PYSTYY OLEEN BÄHÄN AIKAA KIRJOTTAMASSA, MUT SILMÄT MEINAA IRROTA päästä jos katsoo ruutua joten en katso ilman aurinkolaseja. no ohan tää siistii kilahtaa lisää.

tarvii huojua tästä taas suihkuun. niinjoo nyt on erittäin hyvä aika ihmisten kääntyä sisäänpäin ja etsiä sieltä vastauksia. niitä ei ulkoa löydy jos haluu parantaa itseensä ja samalla maailma paranee. ärsyttäää noi uutisotsikot ja niitä ei huvita lukea edes ja telkkuri on ihan vitun kamala paskaa josta tulee pahamieli -ei ihmisiä saa pelotella jha mun puolesta romanialaiset sais valata tohlopit ja pöllölaaksot tai asunnottomat parempaan käyttöön.

joku sano et tää kestää puoli vuotta ..siis henkinen kasvu...ei se nyt ihan silleenkään mee tai on hyvä muistaa et 2012 meiltä on otettu aika pois ja eihän sitä huomaa ellei sitä tiedosta ja usko siiihen et kaikki kivut joita prosesiiin liittyy on kasvukipuja ja parantaVIA sellaisia ja kaikenlainen pakko kannattaa hylätä,. ihminen tekee asioita rakkaudesta tai pelosta. ja musta on upeeta olla mukana romuttamassa vanhaa ja rakentaa uutta ja asiat muuttuvat paremmaksi asenteitten muututtua ja on puhua kestään pahaa kun asiat paranevat omasta mikrokosmoksesta käsin. ohan se hyvä et ihmiset ymärtää enempi ja enempi epäkohtia korjattavaksi, mut syyttelemällä ei pitkälle pötki jos ei oo tarkastanut ja päivittänyt itseään.

kaikenlainen pelko ja häpeä tekee ihmisen kipeeksi ja se on tärkeetä myös muistaa.

hyvä pitää asiat yksinkertaisena ja kuunella sydäntää ja epätavalliset ajat vaativat epätavallsia tekoja. kaikenlainen hassuttelu7 itsesä kanssa auttaa ja muu leikkimimieli avartaa ja auttaa luovuudessa ja helpottasa ahdistusta sun muuta vaivaa. klaanmaksa öljyy ja d-vitamiinia ainakin on hyväolla ja järkevää puhdasta RUOKAA JA VETTÄ

Tähän kun tottuu tää alkaa toimiin jha on taas lisää totuteltavaa, mut en tiedä onko se yleispätevää joten pitää lukea muitten newage-ihmisten juttuja ja ottaa mallia . mut ei vieläkään oo sosiaalinen tai ainakin nyt on vaikee puhua kun meni taas ääni kun rämpyttelin kitaraa ja bassoa ja puhaltelin pahvitorveen kun ne rauhottaa kummasti. on mut sitä puhuu eriväristen valoolentojen ja itsensä kan ssa ja ymmärrän et joku voi kokea tän järkyttävänä tän prosesin ja luovuttaa kesken ja alkaa vetyään jotain ääkkeitä tai muuta paskaa himmatakseen hoitoa. niinjoo mul on voinut ajallisesti mennäkkin nyt sen vertta kuin puoli vuotta ja pitää ohjata yliminällä itseään ja nähdä oma ekonsa ja oikeastaan on hyvä visioida alkuun minne aikoo mennä jos koittaa olla liikenteessä ettei eksy tyai telo itteensä -en yhtään ihmettele et ihmiset kolaroivat paljon tähän aikaan. heitin kaikki läääkkeet vex ulottuviltani etten pistä mitään suuhun kun olen mmm sanotaan nyt et jossain:D

taidan vetää vapaa muotoista pyöreetä likettä lattialla et lopuu tää hysteerinen hihitys -masu kipeenä naurusta. heitin röökitkin vex, niistä menee liian paskaks ja levottomakls. tarkoitus ei kylläkään ollut lopetttaa kuin kaman käyttö, mut oikeestaan rööki on oikeestaan paskin douppi josata nyt pääsee helposti irti vaikkei haluiskaan.

ihan kuin joskus pikkulapsena ja oon tullut ihan sairaan ujoksi et se ei helpotya yhtään kommunikointia joten koitan maadoittaa itseeni ja siirtää soittokamaa johonkin sillä tässä huoneessa on parikilowattia soittokamaa ja se ei voi jonnin verran haitata....oon koittanut nyt viikon siivota huonetta, mut aika hitaasti etenee homma. koiran harjaaminen ja metsässäolo on huomattavasti helpompaa...ADHOODEENA OON MUUTENKIN SELLAINEN HAAVEILIJA ET EI OO AIEMMIN SAANUT ASIOITA TEHTYÄ KUIN PIRISTEITTEN AVULLA JOKKA OON ITSELTÄNI KIELTÄNYT TIETTY, AITS KAHVIN JOTA EI PALJOO PYSTY JUOMAAN KU AAMULLA. himalajan kristallisuolaa pitäs koittaa koitaa...mmm ja lisää kultaa stemuja käsiin et maadottuu.

no tässä on jo silti hyvässä kuosisa vaikka tuntuukin välillä et tänäänkin shamaanin on hyvä päivä mennä vuorille. tosin mieli ailahtelee sen verta et ei voi viwläkään sopia kenenkään kanssa ku et "soitan ku oon likenteesä" tarkoitus ei oo tosiaankaan loukata ketään kamua ja toivon et koittaisdvat itse tehdä samaa koko sydämessäni. <3

on saatanan hyvä että on mahdollisuus olla irti kaikesta ja ei oeo ollut aikoihin kiinni muutenkaan oravanpyörässä.

Huomenna koitan olla likenteessä -taas:)


maailma paranee  1

Arvottomuudentunteeni on kaikonnut ja levottomuus ja järkytys josta olen tänne valehdellut nauttivani onkin ollut totta ja en osanukkaaan valehdella profiiliani...tätä jota en oo vaivautunut pyyhkiin -virheet kaunistaa, sanotaan. mUT fiktion ymmärryttäminen todellisuudeksi ei ole ehkä järkevää, mut kaikellA ON TARKOITUKSENSA.

Illuusio voimattomuudesta kaikkosi vasta pariviikoa sitten ja ajantajuni

Niin, tämä , että ei esitä mitään mitä ei ole, on jo patologiselle valehtelijalle ja rikolliselle mielelle eksyneelle vaikeaa, mut nyt on varma ettei esitä kun ei oo pystynyt kirjoittamaan ,laulamaan ja kaikki on otettu pois ja luulin tätä vain hermoromahdukseksi mutta vain hetken
-skeptisyys tuntuu tappavalta ja uuden maailman luominen edellyttää vanhojen ajatusmallien purkamista ja se voi joltain tuntua flunsalta tai sisukalujen kipuina, mut se kipu on mahdollisuus kasvaa henkisesti

Parhaimmat valheet muutuivat aikoja sitten todeksi täällä ja aloin pitää tätä "rehellisenä" ja tajusin kuinka perseelleeen sitä voi ajatella ja kuunella samaa levyä, vaikka vanhana sieluna ymmärtäää taas kun muistaa järkytyksen vahvistamana et nyt ollaan pyhässä hurmoksessa ja uni ei tule ja sydän huutaa suolaisessa kyynelien meressä, JOSSA OLEN HUOJUVASSA MAJAKASSA et "RAUHOITU NYT JO HYVÄ VELI JA KIRJOITA"

OOn itsekkin harrastanut kanavointia, mut runoina, taluina ja lauluina tietty niinkuin new age piireissä on tapana.

Puoli vuotta oon ollut omassa sisäisessä tutkiskelussa ja muittenkin ..etupäässä naisten kirjoittama new age on vahvistanut etten sitenkään oo sekaisin ja mieli pirstoutuneena ja siitä femiinienergiaa otan vastaan , vaika se alkuun tuntuu tuskasalta riisua itsensä negaatioista ja luulla sekoavansa entistä enemmän, vaika nyt silmäni avautuvat ja maltan tuskin odottaa, mut onneksi "maali "lähenee ja irtaannun tästä harhaisesta sateliittien ja vääristyneitten arvojen maailmasta ja olen nyt kuilun partaalla enkä ymmärrä miksi pelkäisin koska tämä kaikki on jotain jota ei voi selittää -toinen jalka maassa ja toinen taivaassa.kirjailija ja antropologi C: Castanjedakin on tätä selittänyt aikoinaan ja suureksi vitutukseen joutunut guruks ja saanut suosiota, vaika shamaanin pitäisi lopulta pyyhkiä jälkensä historiasta tai mielummin olla jättämättä. kävin tästä sisäistä dialogia sängyssä kun nukumisesta ei tulut mitään, vaan se kahtia repivä voima joka alkoi päästä ja tajusin etsiväni tulitikkkuja tai sytytintä hysteerisenä, enne kuinb ajttelin et tuo dialogi kuuluu kirjoittaa sittenkin. Näin.

2012 aika loppui tältä 3D testi planeetalta. 87- vuonna muistaakseni ajasta otettiin pois 2 tuntia vuorokaudesta ja juuri kukaan ei sitä voinut käsittää.
Se kuvaa hyvin sitä kuinka me olemme erkaantuneet todellisuudesta tällä planeetalla ja etsimme onneramme tai pönkitämme ekoamme leluista ja maineesta tai väärästä ylpeydestä ahneudesta ja kohtuuttomuudesta puhumattakaan minkälaisia jättää jälkiä tuleville sukupolville, jossa aidolle rakkaudelle ei ole sijaa.SE ON PYSÄYTETTÄVÄ JA SE PYSÄHTYY.

KOrkeemmalta katsoen meitiltä on on hommat päässeet karkaamaan lapasesta, vaikka nyt aika on juuri oikea muuttaa haaveet todeksi JA ITSE SUN KUNKIN KÄÄNTYÄ SISÄÄN PÄIN JA LOPETTAA MATERIALISTINEN MAAILMAN KUVA JA SATELIITTEIHIN USKOMINEN. TÄTÄ OLEN ITKENYT ja turhautuneena kirjoitellu aimmeminkin j, mut kai liian aikasin tai ei se turhaa ollut sekään -no pääasia ety ollaan tässä ja nyt-hetkessä -paha tapani on ollut mennä asiotten edelle leikisästi sanoen, vaikka jostain voi tuntua sekopäältä matkustaa ajassa -sitähän me teemme kaikki muutenkin. Minä olen kuulemma nopea ja käsitän sen nyt selkeemmin kuin aiemmin ja voin mielestäni aivoitella että olen holtiton unimatkaaja ja sielujen metsästäjä ollut. Projekti on ollut ilmeisen raju, et se on voinut traumatisoida ja setvimiseen on mennytkin voimaa ja aikaa enenpi kuin olen laskenut ja siksi en muista kuin nyt ....se alkoi erilaisten bändien kanssa samoissa unissa olemisella tai soittamisella , mut se tuntui nollotas alkuun enkä puhu niistä.

Yliminäni kyllä muistaa kunhan muistan yliminäni -tämä on jo helpompaaa ja käytän itseäni tietokoneena kun menen makuulle ja saan yhteyden samanhenkisiin potenttiaaalisille valon lapsille ja heistä minä ymmärrä olla ylpeä sillä se on

Vasta nyt tajuan etten muista tajuta omaa, että kuinkas turhamainen sitä vieläkin on tai niitten asiotten käsitteleminen tuottaa tuskaa joka muuttuu parantavaksi kun visioin sen pyhäksi ja parantavaksi päivitykseksi.

nyt verkko ei häiritse ja oon voimaantunut henkisesti tarpeeksi, mutta tiedän että en ole aivan vielä valmis irottamaan laivan köyttä sillä olen kuin merisairas ja välillä tyyni ja harmoniassa. Mutta kunniotan tätä femiini energiaa joka meitä parantaa ja sitä rakkautta kaikilta MUILTA HUOMATTAVASTI SELKEEMMILTÄ new-age -kirjoittajilta joitten voimalla he ovat saaneet mut välillä lukemaan netistä jotain oikeata ja todellista ja auttaen minua jälleen selkeemmin nähden harhan seasta totuuden joka jo nyt pikkiasen raotettuna järkyttää ja silti antaudun enkä huumaa itseäni vaikka sattuisi.

Ymmärrän , että luusereitten kingi biisissäni on jotain peräää silleen et voin olla avuksi jollekki -toivon ja uskon niin. Ihmisenä olemisen raskaus
valkenee ja tajuan kiihtyvän nopeuden millä asoita taphtuu ja löydän kaiken omasta mikrokosmoksestani kuuntelemalla sydäntäni -minulla ei ole enää tarvetta toditella turhuuksia. kirjoitan koska tämä voi auttaa

Illuusio voimattomuudesta kaikkosi vasta pariviikoa sitten ja ajantajuni

Niin, tämä , että ei esitä mitään mitä ei ole, on jo patologiselle valehtelijalle ja rikolliselle mielelle eksyneelle vaikeaa, mut nyt on varma ettei esitä kun ei oo pystynyt kirjoittamaan ,laulamaan ja kaikki on otettu pois ja luulin tätä vain hermoromahdukseksi mutta vain hetken
-skeptisyys tuntuu tappavalta ja uuden maailman luominen edellyttää vanhojen ajatusmallien purkamista ja se voi joltain tuntua flunsalta tai sisukalujen kipuina, mut se kipu on mahdollisuus kasvaa henkisesti.

nonni, nyt taas naurattaa, meinas panikoida, mut villisti arvaan et tämä on vasta alkua vaika onkin kestänyt ikuisuudelta tuntuvan ajan. kaikki vanha ja toimimaton saa hajota, että uudelle on sijaa:)
. lopetan koska tämä voi olla liian pitkä alkuun-huomisesta ei tiedä:D <3

tämä on sekatekniikkaa ja en kutsu tätä missäöän imessä kanavoinniksi -se on hyvä muistuttaa. kirjoittamisesta huomaa ehkä sen kuinka sitä hieman pitää hajottaa itseäään enempi ja enempi eikä pelätä sisäisiä haavoja ja koittaa nyt olla turhia häpeilemättä..


Seuraava