Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2011.

= KultaKausI = Gold AgE =  1

soittin tos yhdelle nuorelle tulevallle naissuurudelle jonka kans ollaan soiteltu kerran pari semmosta stemmalaulua (auttanut sovituksissa) sun muuta ja täytyy sanoo, et pimu tietää mist se laulaa ja on semmosta henkevää juttua, et voi olla vaikka hieman liiankin edellellä aikaansa. mut siinä mä näen myös tätä oman maailmani -sanon sitä itse kultakaudeksi...siis tätä hetkeä jossa juuri nyt elämme ja on siistii olla osana muutosta.
Ja sillon on pitää osata olla empaattinen sun muuta ja sen semmosta ja se voi joskus se empatiakin mennä överiks, et lamaantuu itse ja se on paska juttu. eli jokkut ihmiset voivatr olla tietämättäään empatiaROSVOJA JA KUN TÄMÄN NÄIN SANON TUNNEN SYYLLLISYYTÄ JA ITSELLENI ANTEEKSI ÄKKIÄ ANNAN...niin äkkiä etten oo ees varma kuinka mä sitä empatiaa oikeen sit rosvoon muilta...mun elämän tehtävä on jakaa sitä mahdollisimman tasapuolisesti, et kaIKKI olis tyytyväisiä joten ei tääkäään jobi tosin aina ehkä hohdokkaalta tunnu, mut se joteskin antaa semmosen fiiliksen et on kerankin tehnyt jotain hyvää eikä vaan kelannnut omia ongelmiaan. Ongelmat on kweksitty ratkasitaviksi -se on hyvä muistaa ja kaikkki luulee ettei niil oo mielikuvitusta syököön vaikka kjärpäsiebniä tai jotain trippii et kilahtaa visioo

-joo, ei oo
häpee olla nopee, mut silti pitäs koittaa pysysä ja elää tätä hetkeä.
Mulla on kuullemma joskus semmonen paha tapa mennä asioiden edelle. Mut siinä kyllä on taas omat hyötynsä kun voi käydä säätään tulevaisuudessa eikä olla täällä historiassa tai just harmonian kohdalla.

Tää on just semmosta aikaa kun ollaaan äärimmäisen hädän ja ns. kriisin keskekllä ja pitäs ottaa rennosti eikä pelätä mitään:Mun tarvii tunnustaa että mä rakastan jäkyttymistä ja oikeestaan elänkin siitä tai siinä...tai voihan niitä sanoo sisitisti vaikka ihmeiksi jos ei muuta keksi -ihminen tekee asioita joko rakkaudesta tai pelosta


= summer is gone =  1

huhuh, ei ihan kivempia aamuja -taas...tai vois joskus nukahtaa tohon sängylle järkevämmin, mut koira ja bassokitaran alle ja välistä sitä taas aamulla löysin itteni ja teki mieli jotain lääkettä jota ei ollut ja aurinkokaan ei paistanut -nooh onnex naurutupakka on kekksitty ja sitä imee niin jaksaa taass elää aamua -joo illlalla sitä on joteskin enmmän vauhdissa -johtuneeko siitä et on kerinnyt sauhutteleen ku tänään yskin ja mun hampaat ei siitä tykännyt...nojonku lekurin piti soittaa mulle ja oon melki tikkana venaaamassa puhelua joka koskee mun vahisiän aadeehoodeeta -tarvvii käärästä yksi joonas ja syödä jotain.voimistelut on vähän väkinäisiä.

jaahas ohjelmassa olis tänään bändin kaa tennistä ja/tai kitaristibasisiti voi tul taas tänne niinku eilenkin tai jotain...mmm mä en osaa nyt herätä ku aurinko ei paista ja muuternki mul on tänäänkin saatanan etuoiketetulta tuntuva asema vedota et mullla on suu ihan rakkuloilla ja muuta valivalia, mut eihän semmosta jaksa ees itse kuulla -parempi pitää turpaNSA KII JA VETÄÄ VIHERIÖÖ ALUKS KU TOINEN YSKITTÄÄ NIIN VITUKSEN TAI IHAN SAMA, JOO.

AINIIN HERNEEET ON POIMIMATTA -PUUTARHAHOMMIA RIITTÄÄ AINA TÄHÄN AIKAA, MUT KOIRA ON VIETY MULTA JONNEKKIN UIMAAN, MUTTEN TAJUNNUT KYL MITÄ MULLE SANOTTIIN -kuhan nyt eivät hukuttas sitä koiraa, sillä kyllähän se uis vaikka satakilsaa, mut siel on jo aika kylmä vesi ja nyt ei oo mikään niin kesä, et mäkään ihan kylmiltään tääsä jamassa hihkuen hyppäisin veteen niinku heinäkuussa.

joo, täs on elämäsä kunniossa silti ja mun vaan pitää opetella oleen selväpäisempi ja jutalaisempi ja vieläkin itsekkäämpi sittenkin, joo. Ihmiset on tottunut siihen, et mul on röökiä, rahaa, viheriöö jne.....siitä kai mä kekkasin et bändin nimi vois olla Nagual Bank

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

= were one =  1

As you go through life you'll see There is so much that we Don't understand And the only thing we know Is things don't always go The way we planned But you'll see every day That we'll never turn away When it seems all your dreams come undone We will stand by your side Filled with hope and filled with pride We are more than we are We are one If there's so much I must be Can I still just be me The way I am? Can I trust in my own heart Or am I just one part Of some big plan? Even those who are gone Are with us as we go on Your journey has only begun Tears of pain, tears of joy One thing nothing can destroy Is our pride, deep inside We are one We are one, you and I We are like the earth and sky One family under the sun All the wisdom to lead All the courage that you need You will find when you see We are one.

were one and one are we


= osa orkesteria =  1

oli nasta aamuherätys ku ihan hirveeseen paskahätään heräsi jotain 10 aikaan ja luuri soi kokoajan ja aaaddeeehoodee-ryhmä eli meitin basisti/kitaristi joukkoineen saapui jollai autolla pihaan. ja eka heti sauhujen jälkeen suunniteltiin tän kämpän uudelleen sisutamista et mixauspöytä vois olla lähempänä tietokonetta idealla. Joo se oli ihan hyvä idea kyl tällä kertaa basistilta ja höyläsimme yhtä uutta biisiämme.

sit kelattin, et olis varmaan hyvä seuraavaksi kaapata rumpalikin mukaan, et saa treenata koko bändillä. noh, hiljaa hyvä tulee. mitään juosten kustuu ei kiinnosta tehdä. joo, paukuissa soitti liian nopeeta helposti biisit ja se ei oo hyvä ja ne pitää skarpata ja saatiin jo taas hieman biisiä kuosiin. Tosin sant on vielä laulajan päässä pahasti kirjoittamaatta minnekkään kun ne aiana melki vaihtaa teemaa hieman toisex, joten juttuja on hyvä sovittaa tältäkin osin. Joo nyt on taas ihan yes-olo eikä hampaat juuri vaivaaa. no kyl hyvä lätkä on hyvää lätkää, täytyy myöntää ja nyt tarvii tehdä mun pahasti vielä aloittam,matta asiaaankuuluvat aamuvoimisteluni ja muut veytykset päälle ja sit mennä koiran kans ulos ja eka vois tuulettaa tän kämpän -hirvee savu., jösses .nonni


= kerro, kerro kuvastin... =  1

täs on katsellut muitten ihmisten touhuja ja sit omia ja täytyy sanoo, et ei oo vaikeeta sanoo mitä ei haluuu elämältään. Oonnhan mäkin tietty ollut hieman hakoteillä useastikkin, mut ei se mua ihmisenä ookku kasvattanut vahvemmaksi etten oo ottanut mitään hirveetä psykoosia tai traumaa juuri mistäään tai et pelkäisin jotaIN ihan sairaasti.

OOn kokeillut tehdä muitakin hommia ku näitä taiteilija tai musa -zydeemejä tullen aina siihen Lopputulokseen , et en oo niittten muitten töitten kans oikeastaan mitenkään onnellinen. kuten esim. ku olin kuukauden asfalttihommissa lapioo heiluttamssa ja siiihen kokoajan ylityötä eli työpäivät veny 10 tai 11 tuntiin , niin saihan siitä liksaa joo ja ylityörahaaa, muttei niistä mulle mitään iloo ollut ku pääsin töistäja muijja laitto syömistä ,niin sen jälkeen nukahdinkin taas alkaakseni uuden työpäivän asfaltin parissa tai mannekiinina kuten sanotaan -joo emmä siinä kyl nähnyt mitään hohtoo tai järkee. enkä usko että muijakaan oli kovinkaan tyytyväinen -tai niin siilehän mä heitin liksaa kai se veti niillä sitä morfiiniaan ja piti hauskaa ja sit skarppas sen verta et saa mulle tehtyy ruoan....nojaa sitä on paha mennä hautuumaalta kyseleen enäää semmosia ja muutenkin ihan sama.siis loppunkäsitelty ja thats it:)

niin, kun on maaninen sitä on maaninen ja se ilmenee tyypillisesti mulla tämmösenä typeränä kirjoitteluna joka ween mestaan ja jatkuu ihan miten vaan mitä päähän pälkähtäää, joten noi soittoåpelit on mulle semmonen oljenkorsi kyllä ja koira tietty ja kavereita sekä vinhaa mielikuviustani sekä lujaa uskoani et kyl se tästä; np järjestyy. saa voimaa olla onellinen-eikjä se tilamaksa mitään ja siihen tarvitakaan mitään ihmeellistä kunhan on vaan sujut itsensä kans ees hetken -eihän siä ikinä tiedä mitä elämä tuio tullessaan vaikka kuinka suunittelis, mut sit on asioita joista vaan on varma vaikkei siihen olis ees näennäiosesti mjärjellisiä perusteita.
Nooh, joo kyllä sitä tietty on heikot hetkensä kullakin ja ihmiset ovat oieestaan samalaisia siinä että me kaikki halutaan oll rakastettuja ja niinhän me olllaan jos me niin uskotaan, uskon.

harmonia on semmonen vaikee juttu , et pitäs olla kohtuullinen, mut kun ihmiset on topttuneet kilpailemaan joka ween asiasta tai vopittamaan ja tuottamaan aina vaan parempaa tulosta = tuloksena se , et me illä on maapllolassa tämmönen tilaNNE KUIN ON JA oikeestaan kaikkien pitäs lopeettaa toistensa syytely ja etsiäö niitä yhdistäviä tekijöitä ettei täähän maailmaaan tuu lisääää konfiltia ja lisää muureja sun sellasta.

Niin ku tästä kävelis bussi pysäkille ja miettis kuinjka opaljon sen matkan aikan vois parantaa maailmaa esim. vois kerätä matkan aikANA TUPAKANTYUMPPEJA JA MUITA ROSKIA VAIKKEI OLIS OMIA.Kerran Tampereen nekalassa aloin kerätä kaikee roska mitä ihmiset opli just heittänyt kadulle mja sain näin häpeemään ja kaverikin innostu mukaan tähän leikkiin saamaan itsensä tuntemaan syyllisyyttä roskaamisesta -joo sitä sietää kokeilla.
ja bussipysäkin kohdat on yleensä aika paskasia. oon huomannut et juopot ihmiset on eniten sottaavia kuin kukaan muu ryhmä -narkitkin on ihan munkkeja verrtuna hoiperteleviin aikuisiin ihmisiin jokka puhuvat tekstiä kuin hidastetussa elokuvassa. nojoo, kyl mä tunnen ihmisiä jokka osaa juoda silleen kiltisti, mut se ei ilmeisemmein oo niin humalhakusuista ku taas nää tissutelijat. nooh, onnex mä oon päässyt ainakin yhdesträ pakkoliikkeeestä vex , tästä bissestä ja alkoholkista, mut tietty sitäkin dokaa etten anna aineen määrätä mua, v aan määrään itse kuinka sitä käytän ja tää on taas nopissa muissa päihteissä joihin en laske pillvee ku pidän sitä erittäion terveellisenä hyötykasvina. siitä vaan on annettu vääräkuva tai kyllähän sitäkin voi väärinkäyttää jos sitä polttaa vuoden jokapäivä ja täytyy sanoa, et voi tulla itsellä heti peilliin katsomisen paIKKA, MUT se on etupäässä rahakysymys -ei niinkään et siitä tulisisin joteskin paskempaan kuntoon tai et näkisin "harhoja"(mitä niilläkin tarkoitetaan....jokainen ihminen kokee ja näkee tän maailman varmaan ihan omalla tavallaan)...niin enkä tunne kyllä pilvessä olevani mitenkään sellasisissa fiiliksissä et huvttais hypätä parvekeelta niinku näissä JehovanTodistajien sarjakuvissa jokka on tosi rasistisia ja muutekin koko uskonto on vaLITETAVAA JENKEISTÄ JOHDETAVA KUSETUSKETJUA, mut ei se tee niistä sen huonompia ihmisiä, uskon ja emmä niitä kohtaan mitää vahingoniloa todellakaan tunne, mut se aivopesun määrä ku ihmiset ei tiedä asioista -vielä, mut pikkuhiljaa ihmiset henkistyvät onneksi enemmän -joskus vaan tuntuu et oon hieman liian malttamaton sitä henkistymistä venailemaan.Joskus sitä sit keksii jonkun tekosyyn vetää jotaqin vaqhvempaakinjutskaa ku alkaa tympiintymään omaan selväpäisyytensä jne. kamavetoon on helvetisti hyviä syitä ja vielä enmpi hyviä tekosyitä kuinka sääliä itseään, mut kyl siinäkin pitäs tajuta antaa itselleen anteeksi ja kyl mä sanon , et aineist
irti pääseminen on hieman helpoimpaa kuin se , et pystis todella lopettamaan itselleeen valehtlun jota tässä kulttruuurisssa niin paljonkin harrastetaan, et ihmisiträ on tullut semmiosia valehtelukoneita , ahneita, itsekkäitä, omahyväisiä, mukavuudenhaluisia jne. et pitää olla ilm eisesti taivaaassa ennen kuin tämä on mahdollista.Niin paljon sontaa sataa joka puolelta muka tietotonakin ja ihmiset luulevat enempi kuin tietävät luulevansa ja sitä rataa. eihän tästä sa pässikään selvää.nonni,kiitos


= pilvilinnasta päivää =  1

Joo, tarvinnut poltella tänään ihan älyttömästi sauhuja ku on hieman kipeet nuo etulhampaat tai leekojen paikat.teloin juuri etuhampaani et ne pitää taas kerran istuttaaa ja maksaaa niin saatanan paLJON ET ALKAA MENEE HERMOT KU EMMÄKÄÄN TOSIAAN OO MIKÄÄ MILJONÄÄRI JA uus Nagua Bank-niminen bändi vasta on treeni- ja säätöasteella et muuteskin huvittaa niin perkeleesti. Joo hampaat jäi tällä kertaa tai hammas ja toinen lohkes tohon ovenpieleen missä ´vetelin leukoja niinku
mul on aamusin tapana, et pysyy hyvässä kondiksessa. yep, se on tärkeetä tuo liikunta.

Nooh nyt oon säheltäny amazonian terveyskeskuksessa ja luurissa et sais hoidettuu tän perkeleen hamaskeissin ku se on muutenkin hieman kesken jäänyt. emmä tiedä tilasin varmuuden vuoksi aja lääkäriinkin, et ne sais loppuun sen tutkimuksen siitä onko mul sitä muotitautia ku adeehoodee...semmonen aikuisiän. ...sekin jäi pahasti kesken ku se entinen läkäri jäi sopivasti eläkekeelle siitä ilmotti mulle oikein vahingon- iloisena -me ei oi´keen tultu juttuun. Ja sitä entinen lääkärikin yritti syöttää mulle jotain lithium-paskaa tai masennuslääkkeitä -enhän mä oo masentunut todellakaan vaan pidän itseäni ehkä hieman liian levottomana sittenkin ja ajattelin et sen vois tutkii ku sitä on ollut kavareissa ja niittenn lääkkeet on toimunut mulla sillleen just et on pystynyt keksittymään...ottaa päähän ku lääkäreillä ja lääketehtailla ei oo semmosta jutskaa ku moraalia ja pidetään ihmisiä muuteskin jonain aivottomina robottteina ja ollaaan lääketehtaitten mannekiineja.

noista masennus lääkeistä oon itse ottanut selvää sen verta mitä mulle on koitettu syöttää, et niissä olis ainakin alumiinia rutkastti joka mun käsitääkseni on kanssa aivoo lahottava myrkky.

josta täällää tai siis face bookissa ei täällä city.fiissä muistaakseni
kyselinkin et kandeeko syödä niitä lithiumeja
ja eihän sitä sit kandennut ku tääl oltiin yksimielisesti sitä mieltä et se on joitakin zombeja varten sekin lääke. Mut muuten on ihan hauksaa tietty. elämä onb ihmisen parasta aikaa ja siitä voi näköjään nauttia mitä moninaisimmin tavoin

tarvii vaihtaa taas paita ku tää on hiemaN JO VERINEN on tää valkoinen paita kun ei viitti ihan kaikkeene verta nielltä, mut ku laitoin tuppoo se alko kummasti väheneen, mut sitä enne kerkis joakpuolelle käppää vallkuun sitä verta ku poukkoilin tääl -joo kyl tässä huivttaA OLLA HIEMAN PILVESSÄ JA TUKSIN TÄHÄN MITÄÄ JÄRKEVÄÄ LÄÄKETTÄ MUUTA ONKAAN -tai tiedä nyt tän järkevyydestä,mut on kivempi olla pipinä

-BLOODY MONDAY WITH MY BROKEN TOOT H vois ollakkin hyvä biisi jos alkas soittellen vaihteex kitaraa tai bassoo -aini laulaminen saa perkewle jäädä nyut väliin -joo se ei oikeen ehkäö nyt oo hyvä juttu...joo basso olis sitten hyvä kun sitä soittaa 600-700-watin ampegilla niin kyl tää talo jytisee vaikka ei oo säätänyt ku ihan hiljaselle ja se tuntuu mukavalta mahassa.


=Bändihuoraaminen, Bi-harmonia ja karmakierto =  1

Niin sain lisä valaisua siihen kaverivaras jutskaan, et se olikin joku muhun rakastunut homo, mutten mä semmosta siitä osannut kuvitella kun se ns. syyllinen oli niin zenissä ja tankaa sitä ween kirjojjaa katsomatta mua suoraamn silmiin tai oli kynäkädessä ottamasa yllös mun nerokkaita MIETTEITÄ. oikeastaan tuosta pitäs olla imarreltu eikä heti menossa kiduttaan ja tappaaan sitä niinku se tietty sit vissiin toivoistai odottaan sitä edeleenkin -eihän ihmisten salaisia fantasioita/perversioita millään voi tajuta ellei se niistä itte kerro tai sitä oikeen mitenkää huomaa .. Eihän mun päänsisäinen kristallipallo oo aina sittenkään paikalaan tai mä vaan oon niin trottunut kaikenlaisiin friikkeihin etten alitajuisesti välitä heistä sen kummempia

mut bändikamut ja muusikkokamut sitä alkoivat sitten enenevissä määrin puhuun,ja varoittelemaankin, et toi ukko on jotenkin omituinen ja olivat huolissaan et osaan olla varuillani sen kaa. Voi olla et joku oon tajunnukkin mut on pitänyt sitähomoutta ainakin vaan hauskana juttuna ja värinä arjessja tai sitten kelaa et mul on taipumukisa homosteluun. et se on joku mun nuolija eikä autokuski-/henkinenopettaja. Mä oon aika hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva ja avarakatseinen mies joka yhä silti kuolaa enempi siltikin naisten perään ja ne saa mut jo ihan tarpeeksi hämilleen oo edelleenkään silti naisten vihaajakaan, mut eihän huomisesta tiedä kukaan, sanotaan ja onhan sitä bändin kanssakin tavallaan naimisissa ja mustasukkainenkin ukoista joskus jos joku koittaa säätää jotaIN jonkun muitten kaa ku meitin bändin tai mun kaa.
-sitä sanotaan bändihuoraamiseksi...itsekkin oon sortunut tähän ja ku bändi saii esmes Tampereellaran purrkitettua biisit, mä vein ne tai sen äänitteen sit fiksuna tukholmaan ja lähdin sinne yksin enkä sen bändin kaa silloin mul oli sielä valmiina tukholamassa toinen bändi josta en tietty kellekkään olut mitään maininnut. näin jälkeenpäin se antaa helpomman oikeutuksen esim.ehkä katkeran, vihaisen tms. basistin sitten varastaa mun PA-kamat ja vetää niilä amfetamiinia sun muuta kivaa tai sit se on kelannut asian muuten vaan toisin.
Ja tuosta jo aikaa yli 10 wuotta, et ihan sama jo oikeestaan, paits e yks on siel jossain lapissa susia kasvattamassa eikä oo näkynyt ees äitensä hauatjaisina täälläpäin vaika sovittiinkin sen ja muitten kamujen kaa et olis siistii nähdä ja mennä vaikka kalaa sun semmosta.

Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde
Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde

Ei näissä hommissa ainakaan ikinä tiedä, mitä huominen varmuudella tuo tullessaan ja vaikka muutuisin tältä maskuliinifeminni-osastolta homommakis jostain syystä tai syyttä en kyl voisi silti kuviotella olevani vailla mitään sääntöjä tai omia periaateita ja arvomaailmaa, sillä siihen tää maailma ei vielä oikeen oo todellakaan valmis vaikka silleen naivina joskus kuvitellakin, et tää olis jo nyt taivas kaikille...mulle se voi olla, mut ihmiset näkee mitä haluaa ja thats it ! mut täytyy tunnustaa et mä en oo ainakaan vierlä kauheen hyvä homona ja se ei mua edes harmita ku se pointti, että se perkeel on valehdellut ja esitellyt mulle olevansa joku ihan muu kuin on -no emmä asian tiimoilta nyt tälläkään kertaaja sitten varastanut multa, mut ehköä se on kostanut sittekin kun sitä on saanut toleen narrinaan ja autokuskinaan pitää.
myt tajuan senkin minklätakia se keran yritti väkisin saada tahtonsa läpi et mä olisin vaihtee niil yötä, mut ei se ees koskenut muhun ja tosta vois taas homonäkökulnmasta ollakkin vihaine ja muuteen vaan ihmisenä taas tää viimonen teko oli semmonen raskauttava ku se hullu voi sotkee oikeesti jonkun pään niil tyhmillä jutuillaan ku se pitää puheita kaiken maailman juoppojen kokouksissa joissa onki sille suhtkoht todella helppoja uhreja läjäpäin...semmoset kuluis ehkä suljetulla alkuun kelasin, mut ku se onki homo niin se saa siitä n yt si ylimääräistä statusta ja täysin anmsaitsematonta, mut joku voi ola erimieltä, niin tää juttelee niile zenistä jotain. opettaja se on edelleen mullesama laiskapaska ja ei tehnyt sitä vaikutusta jonka kunnon hyvän homon käsittäkseni pitäs osata tehdä mut multa ei oteta tavaroita ilman lupaa sun muutakaan; sitä kutsutaan varastamiseksi...tiuli mieleen et mul jäi taskuun eieln yhden kamun sytkä. terkkuja ozzylle ! - ei ollille :)

kyl mä oon ihan itse kyl vastuussa jos annan jonkun ihmisen säätää nurkissani näpistelemässä jotain helposti kevyesti varastettavaaa jota mä tyhmä en millään tietty tajua ku oon vähän artistina..tai vois pistää tän basson piikkin, sil mähän oon sitä alkanut soittamaan ja sil voi olla suurikin merkitys koko naurettavssa ja pikkumaisessa jutussa.Oikeestaan mua voi pian alkaa pelottaan koko bassonsoitto, niin, et hoidan sen ukon sittenkin virasnomaisille ja johonki suljettuu laitokseen -semselta se näyttää -sietä karaneelta.

emmä ihan täsäkäänt asiasta viiti ottaa traumaa ja mennä jonku mirjapyykönhaastteluun ja ymmärykseen paraneen. mut ihan hauskaa mul on kokorahan eeestä kun tajuaa, ettei oo paha juttu olla homoikoni ja siitä pitäs olla ylpee -niinkuin oon. mut kyl mä tykkään si paremminkin semmosista homoista eniten jokka todella näyttää siltä eikä oo jotainn himmeitä vähänsitäsuntätä-osastoo. Yep, homoja ei tunnista käsilaukusta sillleen enää ku enne tai meikauksesta ku kaiki bändit sun muut meikaaa minkä kerkiää joten homma voi mennää tosi kinkkiseksikin.

niin mä itse tykkään, et kaikki kukat saa kukkia ja täällä on 7 miljardia eri lakia jokaisella ihmisillä ja pitäs koittaa kaikkien tulla vielä toimeen keskenään. Onnhan mä sitä yhtä oikeastaan pitänyt aika sikamaisesti ja narrinani sekä yrittänyt saada seiitä parempikuski itsellen ettei vaan ajeta aina niitä samoja tutujas turvallsia väyliäö ku enrgiavirtaukset asntavt myöten ja ollaan muuteskin nössöö et sekin jo raivotuttaa selkeen asokistin piirteet sil onjooi, mut eihän siitä mitään si tullut veihän se mut himaansa ja olin yötä eikö se ees kajonnut muhun ! vittu tosta vois jo loukkaantua kun oonki ylpeä homoikoni ja kenties mul voi olla semmonenki mahdollisuus edessä, et kakiki onkin yhtäkkii toisin -eihän sitä ikinä mistää mitää tied kuina lopulta kaikki jatrkuu vaan...pääasia et tää yksi nyt viimein sitten pääsi astumaan munkin silmissäni kaapistaulos ja ei se oo mitään uutta kylläkään mulle et näin käy, mut kyl pitäs homon osata jotenkin näyttää et on joteski homo, sil mun pitäs osata lukee ihmisiä tälleen ohjaajan vinkelistä, mut jos oonkin kehitysvammainen taas näyttelijän vinkkelistä -paras ja luontevin rooli ulle tuol teaterissa -se ja naistennaurattaja -tiedän.

Pidän edelleen itseäni herasmiehenä ja koetan vanhentua edelleen arvokkaasti ja hyvinhän tää menee ja täytyy sanoo, et aika arvokasta touhuakin tää alkaa pikkuhiljaa oleen, et täs voi kelata näitä asioita silleen taloudellisesta vinkelistä.Joo siis tässä mun ois kai sitten kohdella sitä sadistisesti kaiken järjen mukaan ja hakata ja kusta ja paskoa sen päälle tai jotain vastaaavaa ja se varmaan olis vaikka maksanut siitä, mut ku oon tyhmä niin oon tyhmä..thats it
Mmä lähetän nyt sitten kaikille homoile , bi-seksuaaleile ja naispapeille sun muillev extra-ihmislle halipusuja ja paljon rakkautta ja toivon kauniita unia koko sydämmestäni, mut koittakaa te olla hieman kiltimpiä kuin tämä ja se ei käsittäkseni vaadi juuri kun et ei tee mulletai kellenkkäään pahaamieltä -mielummin hyvänmielen , kiitos:)


= Koukku Jonen tiltyksiä =  3

nonni tän piti tulla utubeen ja facebookin sitä kautta, mut eihän siihen mahtunut tää, joten näin:)

ompas kivaa musaa. tämmöstä ei kyl silti itte tulis soityettua tasan yhtäään...mut ei sitä koskaan tiedä mit'sitä soittaa, mut m...mut muut oikeastaan taitaa tietää senkin paremmin ku ittensä kohdalla on hieman sokea. onhan tää eritttäin kovalla rahlla tuotettu ja myy ihan kivasti ...paremmin ku himmit ja rasmukset..mmm..nyt kaikki ikävät asiat un ohtuu se johtuu varman osaltaan et voi aina käyttää halutessaan mielikuvitusta joka kyl on rahaaakin arvokkaamppaaa, mut sitä on vaikee varastaa ja aika tyhmää ees yritttää ..vähän sama tuon karisman kanssa et sitä on tai ei oo...ja kyl täytyy olla kiitollinen että ees on tän ikäisenä keskiiäisenä ujkkona hengissä ja joutuu täällä netissä ihan kateuden takia valehtelemaan ikänsä nuoremmaksi -se rassaa, sillä mä tykkään tästä viidenkympinvillityksestä ja tää on oikeestaan mun parasta aikaa ninku aian just tää hetki näin ja mä toivon et muukkin ihmiset tai ainaskin kamut pystyis olemaan onnelisia ku ei siihen tarvita mitää rahoja tai muuta iohmelääkeitä ku tajuta, et sua rakastetaan enempi ku luuletkaan ja ei tarvi pelätä tunteitaan. ihmisten vaan pitää olla enempi epäitsekkäitä ja koittaa tehdä jotain muitten hyväks , niin siitäkin tulee aianski mulle hyvä olo -tai vaikka siitä, et siivoilee esim. busssipysäkillä odotellessaaan autoa rikkinäisen kaljapullon joka joku on siihen hajoittanut niin pois siitä, ettei joku telosiihen iteensä niinku koira tai sit jonkun pyöränkumi voi hajota siihenm. ettei aina rypis omissa jutuissaaan.

en juuri oo täällä aiemmin valitellut ku ton yhden kaverivarkaan ja uskonnoilla pelleilijän kaa joka tykkä'valehdella ihmisille -ei silleen saa terhdä. se on väärin. mut emmä täännne oo muista onghelmistani kirjoittanut koska , eihän kukaan jaksa kuunella ku joku aina kitisee ja valittaa joka asiasta...sillon kyl levittää pahaamieltä ja sekin on väärin.

mun oli vähän pakkotilanne tai aika mkinkkinen tilanne ja velvollisuus ilmoitella tuosta yhdestä matosesta jonka poistin kaverilistalta -empöä oo aiemmin joutunut täällä enkä muuallkaan semmosen eteen. Kyl mä oon tottunut sitämään kaikenlaista sontaaa ja mullakin on heikot hetkeni, mut mä käännän hyvinkin nopeasti postiivisiksi asioiksis ensin käsiteltyä niin nopoeasti ku mahdollista, sillä mulla on entuudestAAN IHAN HYVÄ NS "TRAUMAVARARASTO" entuudestaan ja kyl mä tuosa oon soitellut, niin ei tästä viimetapahtumasta tuu oikeen mitään uuutta. ne tulee ihan muista sioista nyt ne uudet buiisit jotern asian oon kai sit jo huomaamattani tai alitajuisesti käsitellyt pitemmälle ku luulinkjaan.

Täytyy myöntäää et mä oon oikeastaan paremmassa kunnossa kui koskaan silleen myösd henkisestikkin sujut itseni kanssa -no naiosten kaa mun tarvii opetella oleen paremmin et vois vakiintua ja se voi kyl olla vaikeeta ku on naimisissa bändin kanssa ja on tämmönen levoton ku poikkukakara, mut ei ulta enää röökin kystä papreita ku joskus seittemän vuotta sitten sentään. Tuo aRVOKKAASTI VANHENEMINEN ON KYL KANSSA VAIKEATA KITARA KÄDESSÄ -SE TÄYTYY MYÖNTÄÄ.ku mä en oikeen osaa rakastaaa ilman musaa maaailmaa niin paljon -se on mun jutttu ja mä toivoisin et mun kaikilla kavreilla olis tai löytys se oma juttu misträ innostuu elämään ja joka ajaa kehittymään eikä taantumaan.

emmä halau tykyttää omia uskojani toisille -koksa se on ihan sma kuin tuputtas niille jotain humeita oikeastaan. mä haluan ymmärtää ihmisiä koska mä tykkään ihmisistä aika paljon -vcaikka oonkin tääsä vielä talvella ollutkin erakoitunut ja halunnut olla rauhassa.

mä hölämö ku luulin erään ex-kaverin ehkä vaikutuksen alaisena , et mä oon jo tehnyt kaiken ja voisin hyvin jäädä eläkkeelle. se on kyl ihan täysin naurettavaa nyt kun ajattelen asiaa. tai no kyl mä voisin kulemma jonkun sosuihmisenmielestä ola eläkkeellä, mut mä en näe vaan siihenm yhtäään todellista syytä kun teen kumiskin koajan aina jotain puuhaaa -oon aika vilka ja aika lapsellinenkin joskus, mut en silleen wettä en tietäs mikä' vastuu on. muitten ihmisten häpeän ja pelon mä käännän voimaksi ja saan siitä virtaa, niin mä voin olla aika jääräpäine ukko ja eläkkeelle jääminen olis sitä paitsi rikollista sivutienistineen ku mä ihan oikeasti koitan parantaa maailmaa ja ajattrelen et tää nuorsrisotyö sun muu sellanen saa taas erakkoelämäni jälkeen tai ei se nyt niin toaaalista erakoitumista ollut, mut semmosta et mä pidin itseäni tavallista kovemmassa kurissa ja tavallaaan korjasin itseäni ihmisenä ja päivitin tavallista enempi ihan siksi, koska muuten en pärjäisi tässä elämässä. KLyl täällä pitää tehdäkkin asioita -ei niitä kuliaan välttämttä tuu tekeen sun puolesta että sitten oltaisiin joteskin onnellisempia ja tunettais itsemme täreiksi niin ku muukkin ihmiset.

Me kaikki vaan ei aina lähdetä aina smalöata viivalta ja sillon kun jollain on asiat hyvin ja ei oo rahsta pula on helpompi olla oikeassa kun ei ole rahaa ja on esim joutunut hieman tekemään rikolisisa asioita elämässään joista EI VOI OLA KOVIN YKLPEE, MUT ON YMMÖÄRTÄNYT KÄSIOTELLÄ NE HETI ETTEI TUU NIITÄ TRAUMJA JA ELÄMÄÄN NIITEN KANSSA -EI NE MIHINKÄÄN AIAN VÄLTTÄMÄTÄ NE ASIA T HAIHDU, MUT KYL NE JOKU UNOIHTU JA KAIKKI mut se vie jonninverta aikaa.

Mä oon josksu ihan työkseni valehdellut ja se lukee tuossa city.fiin profiilissakin ja se ei välttämättä tarkoita niitä fiktiivisiä pja päiväkirjamaisia blogeja vaan ihan koko elämääni sillon kun tykkäsin et oon enepi semmonengansteri ja tykkäsin et huumeittenmyynti ja varkaudet on ihan aisiallista toimintaa ja saa sitä helppooa rahaa. no kyl se kaikee muuta sit oli kuy helppoa rahaa, mut en mä osaaa semmosia enää miotenkään katua vaan ne on joteskin hauskaoja satuja muistella sit ku alkaa tuntuu siltä et on vanha ja kaikii menee niin maan perkeleen nopeesti -siltä ei vaan vielä tunnu ja ihmettelen ihmisten ihmettelyä tämä'n asian tiimoilta ja oon ihan otettu ja liikuttunut ku pennut tai tuo nuoriso on täälläpäin on järjestäömässä mulle 50-vuotisdsynttäreitä semosia suurellisia ku ne pitää mua semmosena isähahmonaan joten mun pitää olla heille roolimalli ja olla tkemättä senkään takia enää elämässäni mitään typeryyksiä -tuon iän joudun aina valehtelmaan maailmaN OLLESSA MUUTA KUINTAIVAS KAIKILLE (MULLE SE ON SITÄ MELKIKOAJAN MUTEI NYT IHAN AINA:) mua toosiaan ei huvita tehdä mitään negastiivisia juttuja ennää ja valehtelu on milestäni ihan perseswtä ja musta on oikeestaan hauksa haukkua itseeni, koksa se on aika helppoa:)


¤ visio ihmiskunnalle ¤  1

Kaikkialla Ihmiset toimivat korkeamman itsensä inspiroimina, tehden oikeita päätöksiä toteuttaen ne täydellisesti sekä tarkoituksenmukaisesti.

Ihmiset ovat mieleltään puhtaita, tunteissaan tasapainoisia sekä henkisesti valveutuneita.

Jokainen on yhteydessä luovuuteensa, voimaansa, rohkeuteensa ja viisauteensa.

Yhteistyö, tiimityöskentely ja jakaminen toimivat ennenkuulumattomalla tasolla.

Ihmiskunta kokee rakkauden, uusien ideoiden ja sieluyhteyksien vuodatusta.

Maailma on täynnä toivoa, optimismia ja positiivisia tulevaisuuden visioita.

Ihmiset tuntevat, että universumi on ystävällinen ja työskentelee aina heitä varten.

Ihmiset uskovat runsauteen ja kykenevät luomaan sitä elämäänsä.

Ihmiset tukevat apua tarvitsevia ja ovat avokätisiä avunannossaan ja jakamisessaan.

Kritiikki on korvattu ymmärryksellä, rakkaudella ja yhteistyöllä.

Jokainen valotyöntekijä tulee valon, toivon, inspiraation, rohkeuden säteileväksi keskukseksi.

Kaikki Ihmiset tulevat tietoisiksi valokehoistaan.

Ihmiskunta on liittynyt Jumalalliseen tahtoon.

Ihmiskunnalla on valaistuneita johtajia kaikissa johtavissa asemissa.

Rajat ihmisten, valtioiden ja rotujen väliltä puretaan.

Ihmiset tiedostavat olevansa yhtä sekä toistensa että kasvi-, eläin- ja mineraalikuntien kanssa.

Eristyneisyys kääntyy yhteisöllisyyteen, yksinäisyys toveruuteen, ja erillisyys yhtenäisyyteen.

Kaikki ihmiset ovat vapaita seuraamaan ja elämään heidän kaikkein korkeinta päämääräänsä.

Ihmiskunta tulee tietoiseksi heidän korkeimmasta tarkoituksestaan.

Jokainen laajentaa tietoisuuttaan, herää todelliseen näkemykseensä, kehittää elämänmuotoaan, niin että voivat toteuttaa sielunsa todellista tehtävää.

Ihmisten olemus muuttuu sielun rakkauden, valon ja tahdon välittäjäksi.

Kaikki ihmiset kunnioittavat ja elävät harmoniassa maan ja siinä olevan elämän kanssa.

Ihmiskunnan suunnitelma kehittyy kaikessa kauneudessaan ja täydellisyydessään.


# kontorllift´riikki narkkaa #  1

Yleisen tympiintymisen välttämiseksi ( hyvä tekosyy ) Ei -koskaan- enään-osasto taas juuri murrettttiin kuin vanhat kaavat ja vedin suoneen subtex-opiaatia ILMAN TUNNON VAIVOJA EN VETÄÖNY OHI VAAN SE MENI JUST OIEIN EIKÖ NIINKU KYL T TIETTE JOKA OOTTE NÄHNEET KU MÄ OSAAN TEHDÄÖ SIITÄKIN KAUHUTEATTERIA TAI MITÖÄ FARSSIA LIE KAIKEN SEN VEREN KANS:d...joku suboxxon kai se on virallisesti0,15 g -punistin sen:) opiaattia enkä pode syyllisyyttä vaan ajAttelin et ns. huumeet on upee keksintö NIINKU ONKIN ETENKI lsd TAI JOKUM MATKA OLIS HYVÄÖ PORIN AVAAJA, MUTTEN SUOSITTELE SITÄÖ KUN SHAMNAANIKURISSINKÄYNEILLE ELI EN KELLEKKÄÄN IHAN PERIAATEESTA JOTA EWN OO MUUTANUT VIELÄKÄÄN. ja mähän vedän tota paskaa ja tuun ilosemmaksi kuin kiusaan enempi itseän sillä enää yhtään kauempaa. ulktahan menis yöunet tai sittren mun tarvis heittä tuo veresäni olut juttu roskikseen että en silti sdaisi nukuttua ja se olis vielä tymempää. se päätösd tulöi siis il eisemmin heti kun näöin sen palan, mut onnistuin muka onhtamnalla valehtelmasan itselleni että se ei kiinosta mua. mähän olisn iloinen ku sitä löyty -sen verta ihanm hukannut tavaraa niinku kameroita, kännyjä ja muuta elktroniikkaaksen ja tietyy huumeita tänne, et niitä joku vois laka kontaten etsiä esmnes tuosta lattialta jota ei oo edeleenkään tai se ei oo ikinäö liian hyvin siivottu. tämä tietskarinkohta jossa kamat säädöt yleensä on tapahtuneet on varmaan trynnä kakkee mitä ihmeelllisempää löydettävää jas vaateitten tskut truli kansdsa mieleen ja komerot joita en tänäänkään katso enkä barmana huomennakaan , et sen verta oon iän myötä tai huvikseni tullut laiskemaksi "narkkariksi". ihmiset tarvi leimoja ja niitä leimataan. kyl mä mielummin leimaan keka itteni ku toivon kun alan siihen juttuun et mut kerittäs sitä enne leimaamaan , niin sen oon tehny mahdottomaksi tai niinl.uulinj,mut ei ua kyl pätkääökään häiritse se ooksmä rokkari, punkkari vai ikä mä oon, itse ja kaverit tietää sen tasna tarkkaaan ja hyvä niin. mä oon mä ja se koosttuu taas siitä keitä mul on ihmisiäö kavereina ja joittenkanssa SÄÄDÄN ELI ME OLLAAAN OIKEESTAAN SMAAA MUT SILTI OM IA YKSILÖITÄ, MUT ANNETAAN OMA VÄRIMME KAIKKI SOPPAAAN. JOS MÄ ONNSTUNSAAMAAN JOTAIN HENKEVÄÄ OPETETTUA SIINÄ OPPII ITSE LISÄÄÄNIILTÄ KAMULTA TAI NUOIRISSOLTA -EN OO IKÄRASISITI JA MUN NUORWET YSTÄVÄT NE TIETÄÄ PAREMMINK,UINKA VANHA MÄÖ OON OIKEESTI KUIN MÖÄ ITSE NETISSÄ JOSKUS JOUTUNUT VALEHTELMAAN NJAS SITÖÄ VALETTA SAAJATKAA ENNE KUINNETTIRIKOLLISUUS ON PYSÄYTETTY -JOKU ON KAI MULLEKATEELINE JA SIT AHNEITA ON AINA. NIITÄKIN PITÄÄ YMMÄRTÄÄ EIKÄÖ SYYLISTÄÄ LIIKOJA KUIN TEHDÄ NIILE ASIOILLE MITÄ TUNTUU.

Tää on taas hommn uuta vanhaa mulle, et oon ollut vuoden vetämättä...mut kyl mä sanon et kaikeen kylästyy asikanaan ja kaiki uudempi on varmasti parempasa humetta opli se sitten nainen tai desing-huume tai uus kaveri uyus buiisi, uus ihmisuhde, uus päivä, uus mahdollisuuss tehdä asia uudellas tavoin keksii joniin idean on ormaalein hume mulla ja se ilenmee yleensäö ihan musna tai tehkstuinäö nin kuin nyt se lakoi tällä tejstillä ja siirtyy mihin haluan, mjut mulla on se vaaras et jään junnaaan täänne nettiin kun ooin bvetänyt tätä kamaa n yt sitten yksin, bvaikka se alkoi sittenkin toiniin samaan aikaan kuin kaveri nisti sen oman palnsa ja sen kaa ollaaan puhuttuy asiastas ja mäö oon iloinen kun meillä ei oo tästä mitään ongeklmaa ninku joskus, vaan nyt me ollaaan opittu nauttriin siitä oikeemmin:D

. Päivällä kamu sen löysi sen palanSUBUTEXIA tuosta HYLLYLTÄ LOJUMASTA ja jos silloinajattelin et nam, mut sylylistin itseäöni ja annoin kamun vetää , mut itse en -oikeestaan mun olis pitänyt kamun kaa vetää yhdessä niin se olis olut järkevämpää ja kolektiivisempaa -ettrewi käänny sisääänpäin vaan pysyy mieli avoinna silti ja pystyy saamaan aineesta kaien sen positiivsen energia jota siinä on. Jos näin en kelais tämä pala ehjkä oksettais sillä otin sitä sen verta isosti et naurattaa -.huomenna ei oo ainakaan palaaa aamuksi jos kelaa että niistä tulee joikkut pahat olot. miksi kelata semmopisia. Se on vähän sam kuin manaisi pahan olon ja silleen se kyl tulee kun sitä noin oikeen toivoo. ja tää toivo on kyl epäötoivoo joka perustuu pelkoon et jos mä jään taas koukkuun.