Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on iskuvinkit.

Jouludeitti  7

Mistä löytää tyttö-/ poikaystävän? Nyt on hyvä aika metsästää kulta uudeksi vuodeksi: kaikki ovat liikkeellä. Haluatko jouluihmisen vai joulua välttelevän?

Joulunihkeät hengailevat kirjastossa, kahvilassa, leffassa, baarissa, missä tahansa, missä ei tarvitse osallistua hössötykseen.

Joulupositiiviset tytöt löytyvät H&M:stä ym. ruotsalaisketjuista, J.C:stä, Glitteristä, Ninjasta, Accessorizesta, Bijou Brigittestä, Seppälästä, Macista, Hesestä ja Waynesista. He liikkuvat parvena. Kehitä strategia, jolla saat kohdeyksilön huomion. Tarvitset itseluottamusta. Aloita silmäpelillä. Jos tyttö vaikuttaa kiinnostuneelta, lähesty ja sano omin sanoin, kuinka olet koko vuoden odottanut häntä. Osta tytölle joulujäätelö.

Tyttö on kiinnostunut, jos hän vilkuilee sinua ja on ”hermostunut”. Hän saattaa jopa -IIK- sanoa jotain kavereilleen, jolloin kaikki kääntyvät katsomaan sinua. Näytä hurmaavalta. Jos et saa tytön ystävien hyväksyntää, voit unohtaa koko jutun.

Nuoret miehet löytää salilta, skeitti- ja pelikaupoista, jäältä (mailat sallittu), junasta, kuusimetsästä tai tavaratalosta jouluaattona aamupäivällä. Maalaisopiskelijapojat ovat jo hypänneet Rovaniemen junaan, mutta voit mennä heitä vastaan rautatieasemalle välipäivinä (mamman puurot alkavat kyllästyttää ja kaupungin valot kutsuvat, mies on altis uudelle).

Jouluaattona liikkuvat enää miehet; älä jätä heitä myyjille. Hajuvesiä, timantteja ja korsetteja ostavat ovat tietysti varattuja. Huiveja, suklaata ja kirjoja ostetaan myös äidille ja siskolle. Nappaa tällainen mies, hän on antelias ja kiva. Mene viereen seisomaan ja odota, että hän huomaa sinut. Hymyile. Jos hän katsoo sinua yli seitsemän sekuntia, on hän hyvin kiinnostunut. Äkkiä glögille. Tai sano pehmeällä äänellä: ”mun äiti on toivonut just tota”. Mies haluaa tutustua sinuun, koska olet ystävällinen ja avulias.

24.-26.12. ovat hankalia päiviä. Baariin tai nettiin.