Suhteet & seksi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2011.

Normaalit pervot  9

Moni varmaan tietääkin, että seksuaalisesti normaalien määrä lisääntyi tänä vuonna - ja pervous samaan aikaan väheni. ICD-tautiluokituksesta poistettiin keväällä perversioita, joiden ei katsota enää sinne kuuluvan.

Lääkärit vapauttivat esimerkiksi sadomasokismin ja esinekohtaisen seksuaalihäiriön. Siitä vaan piiskaamaan ja imemään kenkää, se on ihan normaalia! Tarkat vapautukset löytyvät THL:n sivuilta http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/uutinen?id=25489.

Normaaliuden rajat liikkuvat kaiken aikaa. Jos joku kauhistelee transvestiittisen fetisismin vapauttamista tautiluokituksesta, voi muistella yhtä nykyisin lähes kaikkien normaalina pitämän entisen pervouden, masturbaation, leimaa melko vähän aikaa sitten. Suomessa itsetyydytys oli epäsopivaa 1970-luvulle asti ja vielä 1990-luvulla eestiläisissä lääkiksissä opetettiin siitä olevan vaaraa psyykelle.

Sitäpaitsi pervous on siinäkin mielessä normaalia, että reilusti yli puolet miehistä myöntää olevansa sellaisia. The Journal of Sexual Medicine kertoi toukokuussa 2011 saksalaisesta tutkimuksesta, jossa selvitettiin miesten parafilioita. 62 prosenttia miehistä raportoi vähintään yhdestä perversiosta. Vain alle kaksi prosenttia kärsi pervoudestaan kovasti.

Perversiot korreloivat sinkkuuden ja itse koetun heikon terveyden kanssa. Lähes 10 prosenttia kertoi fantasioivansa pedofiliasta js sitä oli livenä harjoittanut vajaa neljä prosenttia. Tutkijoiden mukaan lievä pervous on normi, mutta muita ihmisiä vahingoittavan superpervon välinpitämättömyys omasta törkeästä käytöksestä on huolestuttavaa.

Osmo Kontula: Between Sexual Desire and Reality. The Evolution of Sex in Finland. Väestöliitto 2009.


Koska kannattaa nusasta naista?  160

Dear Kerttu! Mihin aikaan kuukaudesta on parasta lähestyä panemismielessä naista, tuota mystistä hormonikierron pieksemää, raiskaamaa ja raatelemaa otusta? Nimim. Pera89

Hei Pera89!

Ohessa naisena olemisen sietämätön kuukausikierto.

1. viikko
Kuukautiset tulevat. Taas. Joka vitun kuukausi. Verta ryöppyää, tussu turpoaa, maha pömpöttää, ahdistaa, sattuu, särkee, pierettää.

Ohje: Pysy kaukana. Loppuviikosta voit yrittää vongata, saatat saada.
Vinkki: Tunkeudu samaan suihkuun naisen kanssa.
Seksin luonne: Nihkeää.

2. viikko
Kuukautiset menevät. Vihdoinkin. Etana-aika alkaa, limaa valuu pitkin reisiä. Panettaa. Tekisi mieli nylkyttää katulamppuja, puita, taloja. Miehet näyttävät valtavilta peniksiltä. Kieli roikkuu poskella ja kuola valuu leualle. Runkkaaminen ei auta mitään. Silmissä näkyy 24 tuntia vuorokaudessa kuva mulkun työntymisestä sisään ja ulos.

Ohje: Pane niin perkeleesti kuin ehdit. Joka päivä, aamuin illoin, anna mennä nahka rakoille asti.
Vinkki: Ole saatavilla 24/7. Ota lomaa töistä, ihan mitä vaan, mutta ole erektiovalmiina, sillä nyt lettu lotisee.
Seksin luonne: Eläimellistä jyystöä.

3. viikko
Ei mitään merkittävää missään. Liman eritys vähenee. Penikset muuttuvat miehiksi. Pieniä panoväristyksiä, mutta muuten elämä rullaa kivasti eteenpäin. Mukavaa.

Ohje: Saatat joutua hieman vonkaamaan ja puristelemaan pakaroita, mutta saat suhteellisen helposti.
Vinkki: Järjestä romanttinen ilta. Nauti. Tyyntä ennen myrskyä.
Seksin luonne: Romanttista, rauhallista ja onnellista. Vakiokamaa.

4. viikko
Tunnelma alkaa kiristyä. Naama norsun vitulla –aika alkaa. Elämä murjoo, paiskoo ja heittelee. Itkettää ihan sama mitä tapahtuu. Itkettää, kun mitään ei tapahdu. Itkettää, koska voisi tapahtua mitä vaan, muttei tapahdu. Ei minkäänlaista selitystä millekään.

Ohje: Välttele vonkaamista. Luultavasti saat kuulla itkun saattelemana, että ”kosket vain silloin kun haluat panna”. Mutta ole kärsivällinen, sillä saatat saada itkun jälkeistä seksiä.
Vinkki: Tee nyt ne kakkosviikon työt, jotka jäivät panemisen takia rästiin.
Seksin luonne: Jos heruu, erittäin tunneherkkää ja lahnamaista.

Tsemppiä saalistukseen Pera89!

Terkuin Kerttu


Deitti-EA  6

Mikä saa toisen sukupuolen edustajan näyttämään kauniimmalta ja seksikkäämmältä? Mikä tekee sinusta sujuvan seuraihmisen? Parantaa yhteenkuuluvuuden tunnetta? Poistaa turhia estoja?

Tietenkin vanha kunnon deittiapu viina. Asiaa on tutkittu jopa tieteellisesti. Pikkuisen huppelissa olevat ihmiset pitävät muita kauniimpina, fiksumpina ja mukavampina kuin aivan selvin päin seurueessa oleilevat.

Maassamme vallitsevan epämiellyttävän alkoholiongelman takia tällaista ei saisi edes kirjoittaa. Kännissä olet ääliö. Jos otat et aja. Suurin osa henkirikoksista tehdään juopuneena. Työikäisten yleisin kuolinsyy on alkoholin aiheuttamat haitat. Mutta jos näitä inhottavia asioita ei oteta lukuun, vaan tarkastellaan suomalaisten enemmistön tilannetta, huomataan että kohtuullinen alkoholin käyttö parantaa elämänlaatua. Kohtuukäyttäjä on terveempi ja onnellisempi kuin alkoholisti tai täysraitis.

”Yksi parisuhteille useimmin ongelmia tuottava puolison elintapa on varmasti kumppanin liiallinen alkoholinkäyttö. Yksittäisten parien osalta alkoholi on heidän suhteessaan varmasti usein ongelmallisessa roolissa. Tämän raportin aineistossa päihteiden käyttötavoilla ei ollut yleisellä tasolla kuitenkaan paljoakaan yhteyttä siihen, kuinka onnelliseksi vastaajat olivat kokeneet oman parisuhteensa. Ajoittainen alkoholin humalakäyttö liittyi jopa keskimääräistä onnellisempiin avoliittoihin.” (Perhebarometri 2009, s. 127)

Naisia täytyy kuitenkin varoittaa kännäilystä: yhdysvaltalaistutkimuksessa selvisi yksi mielenkiintoinen sukupuoliero viinan kaunistavasta vaikutuksesta: humaltuneet naiset erehtyivät toisen sukupuolen viehättävyydestä miehiä pahemmin. Miehet ovat naisia parempia arvioimaan esimerkiksi vastakkaisen sukupuolen kasvojen symmetrisyyden (jota pidetään merkkinä kauneudesta ja terveydestä).

Naisilla on siis miehiä suurempi riski valita kännissä väärin. Miesten vanha vitsi ”menin sänkyyn ruusun kanssa, mutta heräsin harpun vierestä” on selvästi liioiteltu. Naisilla on oikeasti paljon pahemmat dagen efter -kokemukset. Tutkijoiden mukaan miesten paremmuus kauneusarvioinnissa perustunee biologiaan. Miehille naisen kauneus on paljon tärkeämpi parinvalinnan kriteeri kuin päinvastoin.

Halsey, Huber et al.: An explanation for enhanced perceptions of attractiviness after alcohol consumption. Alcohol May 2010.

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=seh00154

http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/kansanterveyslehti/lehdet_1998/8_1998/kohtuullinen_alkoholin_kaytto_edistaa_terveytta/


Max don’t have sex with your ex  13

Onpa kerran Max.

Max on eronnut. Max on alakuloinen, mutta tavallaan myös helpottunut. Maailma avautuu edessä uudella tavalla. Voi tehdä, mitä vaan. Voi panna, ketä vaan. Jee!

Uusi asunto, biletystä, kivaa. Naisia, ihania naisia. Tissejä, perseitä, hirveästi erilaisia tyylejä ottaa suihin ja olla ottamatta. Hirveästi erilaisia tapoja panna ja ääntelehtiä. Uutta! Jee!

Mutta uudet tissit heiluvat eri tavalla, eivät yhtään niin kivasti kuin ne vanhat.

Uusi suu tekee jotenkin oudosti ja haisee pahalta. Ja tupeeratun tukan alla tuntuu vallitsevan tyhjyys. Se ei tajua vitsejä eikä mitään muutakaan.

Niinpä siksi.

Max palaa aina ja uudestaan panemaan exänsä kanssa.

Eikä se väärin ole. Sehän on mukavaa, tuttua ja turvallista. Ja lisäksi. Se on niin siistiä! Ei parisuhdejurputusta. Ainoastaan helvetin hyvää seksiä.

Mutta miksi näin?

Miksi seksiä exän kanssa?

Väistämättä, exän kanssa paneskellessa, toisella on vielä tunteita. Eivätkä monet tätä edes tiedosta. Kavereille sanotaan, että ihan vaan pannaan, vaikka iltaisin on oikeastaan aika ihanaa nukahtaa exän tuoksu tyynyliinassa.

Niin eikö se ole suhteellisen itsekästä siltä, jolla ei ole enää juurikaan tunteita, antaa toiselle rakkautta vaan sen takia, että panettaa. Eikä välttämättä edes paneta, on vaan niin mukavaa, kun toinen haluaa ja ihannoi.

Kyllähän se ero sattuu. Mutta sen kuuluukin sattua. Paska suhde, jos ei satu.

Ja yksin jääminen pelottaa, mutta jos pelkää itseään, on vähintäänkin aika pysähtyä miettimään että miksi.

Eikö jo lapsena opetettu, että laastari kannattaa repäistä nopeasti irti.

Sillä jossakin vaiheessa toinen ei haluakaan enää. Sillä toisella on uusi, rakkaampi pano.

Ja jos itse rämpii paikallaan, kun ei ole uskaltanut repäistä irti. Se vasta sattuukin.

Auts.


K18 rakkaustutkimus  9

Haluatko osallistua rakkauden mysteerin selvittämiseen? Brittiläinen Durhamin yliopisto tutkii rakkautta tieteellisesti: halua, romantiikkaa ja kiintymystä, ja sitä miten nämä liittyvät toisiinsa. Tutkimus on kansainvälinen, joten suomalaistenkin kannattaa osallistua, jottei angloamerikkalainen käsitys pääse määräämään rakkauden luonnetta. Rakkausasiantuntijoilta vaaditaan täysi-ikäisyyttä.

Kyselyyn menee alle vartti ja voit lopettaa vastailun koska tahansa:

http://psychology.dur.ac.uk:82/relationships2011/relationships2011.html

Durhamin yliopiston psykologian ja antropologian tutkijat etsivät vastauksia rakkauden syntyyn ja olemukseen. Tutkijat eivät esimerkiksi vielä tiedä, onko romanttinen rakkaus mahdollista ilman seksuaalista halua tai missä vaiheessa kiintymys ja sitoumukset astuvat peliin.

Tutkimuksen tulosten pitäisi auttaa ymmärtämään, onko ihminen luonnostaan pariutuvaa lajia, ja jos on, pariudummeko iäksi vai vain siksi aikaa, että lapset saadaan kasvatettua alkuun. Tutkijat haluavat löytää rakkauden liimat ja selvittää onko yhdessäpitävillä tekijöillä sukupuolieroja.

Romantiikka tuntuu selittämättömältä mystiseltä ilmiöltä, mutta romanttisia tarinoita esiintyy kautta maailman. Durhamin yliopiston psykologian professori Anne Campbell arvelee että romantiikan tarkoitus on saada partnerit kohdistamaan seksuaaliset halunsa yhteen ja samaan kumppaniin. Kaksi aivoissa vaikuttavaa neurokemikaalia näyttää sekaantuneen rakkauteen: dopamiini, joka on yhteydessä mielihyvään ja oksitosiini, joka liittää ihmisen toiseen. Hormonien pitoisuus nousee yksiavioisten lajien aivoissa seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Campbellin mukaan koktaili saa tuntemaan romanttista rakkautta.

Durham University News 3.10.2011


Sinkkuhelvetti  43

WARNING! Teksti sisältää aivan helvetin paljon kiroilua.

Sain eräänä lauantai-iltana pakit mieheltä, koska olen seksiblogaaja. Mies pelkäsi minua. Säikähdin tätä tapahtumaa aivan saatanasti, edustanko tosiaan jotakin himonussijoiden aatelia, jään yksin koko loppuelämäkseni.

Hätäpäissäni perustin kolmelle eri deitti-sivustolle profiilin.

Mutta vituiksihan sekin meni.

Ensimmäinen sivusto ei hyväksynyt profiilikuvaani. Kuvan olisi pitänyt olla jotakin passikuvan luokkaa. Miksi?

Se, minkälaisen kuvan ihminen laittaa, kertoo hänestä aivan helvetin paljon enemmän kuin lähikuva hammasrivistöstä. Tällainen käytäntö johtaa siihen, että porukka selailee vapaita lihamarkkinoita naamakuvien perusteella etsien sieltä dressmann-kasvoja tai Angelina Jolieta.

Se naama kerro yhtään mitään. Mikäli peili kestää, ei naamalla ole mitään väliä. Olennaisinta on, että kaikki muu mätsää kivasti tyylistä arvomaailmaan.

Toisekseen tämä samainen sivusto ei hyväksynyt profiilitekstiäni. Ilmoitin etsiväni apaattista, epäsosiaalista ja rumaa seuraa.

Sitten kokeilin ”Profiilitekstiäni ei julkaista”. Ei hyväksyntää.

Nyt, vihdoinkin minulle on flirttailtu, mutta jumalauta minun pitäisi maksaa, että näen, kuka siellä iskee silmää.

----> Sivusto boikottiin.

Toiselle sivustolle olen kirjoitellut itsestäni vaikka mitä, mutta joka kerta kun kirjaudun sisään, en löydä juttujani mistään. Muistaakseni kirjoitin jotakin pornosta. Joka kerta myös lataan itsestäni kuvan enkä sitäkään löydä mistään.

----> Boikottiin.

Kolmas sivusto tarkistaa vielä profiiliani, joten sitäkään ei löydy mistään.

----> Boikottiin ihan muuten vaan.

Eniten alkoi vituttaa se, että tässä pitäisi survoa itsensä johonkin pieneen ahdistavaan sinkkumuottiin. Jokaisen sinkun pitäisi olla tietynlainen ja samanlainen. Olen näin pitkä ja painan tämän verran, harrastan lässynlää ja läpätilää.

Tässä maailmassa on muutenkin suuri vääryys.

Henkilö A ilmoittaa Facebookissa tilakseen ”In a relationship”. Sata tykkäystä, onnentoivotusta, hymynaamaa, sydäntä.

Henkilö B ilmoittaa Facebookissa tilakseen ”Single”. Yksi säälittävä surunaama joltakin puolitutulta, joka vielä kysyy uteliaana, että no mitä kävi.

Mitä helvettiä?

----> Seurustelu boikottiin.


Hullut helsinkiläiset  17

Luen joskus kotimaisia taloussivuja. Yksi niiden hauskimpia ominaisuuksia on kommentoijien miesvaltaisuus. Jotkut miehethän helposti eksyvät aiheesta – ja monet tuovat huumoria keskusteluun. Käkättelyn lomassa vakavoidun välillä.

Jokin aika sitten joku rekrytoijaleiristä paljasti joidenkin työnantajien karttavan pk-seudun työnhakijoita. Työhönheittäjän mielestä muualta Suomesta tulevat työntekijät ovat luotettavampia, sitoutuneempia ja järkevämpiä kuin esimerkiksi stadilaiset. Hiipivää närkästystä torjuen aloin pohtia asiaa. Voihan tämä olla totta. Voi olla, että maalta tullut keskittyy työhönsä paremmin kuin ikänsä täällä hengaillut.

Stadilais-maalais -flaidiksen joukosta pilkisti mielenkiintoinen lukijakommentti. Eräs mies väitti (saattoihan se olla provokin), että hänen ties monennenko polven helsinkiläissukunsa miespuoliset jäsenet olivat jo useamman sukupolven ajan noutaneet vaimonsa maakunnista, suurenmoisella menestyksellä.

Akateeminen vaimo landelta on miehen mukaan nöyrä, vaatimaton, älykäs ja työteliäs. Muualta tullut nainen hoitaa kokopäivätyön ohessa muitta mukinoitta lapset, kodin ja eläimet ja jaksaa vielä leipoa pullaa.

Helsinkiläisnaiset ovat miehen mukaan neuroottisia ja tyytymättömiä kaikkeen. Pääkaupungin neidot kyselevät alati: hei oonksmä onnellinen, mikä on vialla, miten miestä/ elämää pitäis muuttaa?

Mikä riemastuttava havainto! En voi täysin kiistää.

Toimisikohan sama miesten suhteen? Eli paljasjalkaiset helsinkiläisnaiset hakisivat jonkun rehdin metsätöihin ja traktorinkorjaukseen kykenevän körilään tuonnempaa? (Silloin joutuisi muuttamaan kaupungin laitamille, jotta ulkotoimintaan tottunut kunnon mies saisi harrastaa miesten töitä vähintäänkin autotallin kokoisessa tilassa.)

Helsinkiläiset eivät ole fyysisesti sairaampia kuin muutkaan suomalaiset, mutta elinajanodote on vuotta lyhyempi mm. runsaan alkoholin ja huumeiden kulutuksen, tapaturmien ja väkivallan lyhentäessä elämää. Helsinkiläisten hyvinvointi on jakautunut epätasaisesti. Keskimääräinen stadilainen on onnellinen ja terve, mutta Helsingissä on iso ryhmä huonosti voivia ihmisiä. Psykooseihin sairastuneita on enemmän kuin muualla maassa.
(Helsingin talousarvio 2011)


Minä kokeilin eroottista hypnoosia  19

Kirjoittelin tänne kesällä eroottisesta hypnoosista. Kirjoitin, että koska olen hypnoosin suhteen skeptinen, en pystyisi saamaan orgasmia sen avulla. Hypnotisoija Teppo S. Holmqvist otti haasteen vastaan ja antoi minulle kuusi hypnoosi-istuntoa Skypen välityksellä.

Skeptisyyteni hypnoosin suhteen on syntynyt joskus lapsena katsellessani show-hypnoosinäytöksiä televisiosta.

Skeptisyyteni eroottisen hypnoosin suhteen syntyi heti luettuani siitä. Miksi? Koska kyse on jostakin hyvin henkilökohtaisesta tapahtumasta, kiihottumisesta ja orgasmista. Päätin kuitenkin luottaa Teppoon. En tulisi häviämään tässä mitään.

Ensimmäisen istunnon aikana Teppo kertoi hypnoosista yleensä. Siitä, mikä on transsi, miten alitajuntani tekee töitä silloin ja mitä tulemme istuntojen aikana tekemään. Kyse ei ollut pelkästään eroottisesta hypnoosista vaan keskityimme pääsääntöisesti parantamaan itsetuntoani ja luomaan minulle hyvän ja onnellisen olon.

Varmistin useaan kertaan, että eihän minun tarvitse kosketella itseäni, että eihän minun tarvitse kertoa session aikana seksuaalisista kokemuksistani ja että eihän Teppo läähätä korvaani rivouksia. Ei, ei, ei.

Toisen istunnon aikana aloimme harjoitella transsiin menoa. Olin aivan helvetin jännittynyt ja hermostunut. Puolentoista tunnin session jälkeen päätäni särki eikä mistään orgasmista ollut tietoakaan.

Opin kuitenkin, että kun ihminen on transsissa, hän on erittäin tunneherkässä tilassa. Jos minun piti miettiä henkilöitä, jotka ovat satuttaneet minua, kyyneleet virtasivat hetkessä poskillani. Jos minun piti miettiä onnellisia hetkiä, nauroin ääneen. Opin, että nämä ajatukset ja tunteet ohjaavat minua kaiken aikaa, vaikka en sitä tiedosta.

Kolmannen istunnon jälkeen aloin olla rentoutuneempi ja pystyin luottamaan Teppoon, sillä juuri luottamus oli suurin ongelmani.

Hypnoosin myötä ymmärsin, mitkä elämäni varrella tapahtuneet asiat ovat tehneet minusta tällaisen kuin olen. Ymmärsin myös, että voin muuttua, laskea irti sellaisista käytösmalleista tai ajatuksista, jotka tekevät minun oloni ikäväksi. Toisin sanoen ymmärsin, miten voin olla onnellisempi.

Sitten se Iso O.

Ei. Sitä en saanut. Mutta kaukana se ei ollut.

Käytännössä eroottinen hypnoosi eteni niin, että Teppo kysyi, haluanko mennä transsiin. Minä vastasin kyllä. Teppo käski, mene transsiin. Minä menin. Pääni valahti hieman alaspäin, pulssini tasaantui, olin ikään kuin unitilassa, mutta täysin hereillä. Minua ei kuitenkaan olisi saanut tekemään mitään typerää, kuten show-hypnoosissa.

Teppo käski minun ajatella seksuaalista nautintoa. Sitten hän napsutti sormiaan ja sanoi, että jokaisella napsauksella nautinnon tunne kasvaa satakertaisesti. Ei siis mitään sen ihmeellisempää tai rivompaa. Minä itse loin tunteen ja mielikuvat.

Ja kyllähän se nautinto kasvoi, vaikka ei ihan huippuunsa asti. Tapani ei ole yleensä kierrellä tai hienostella asioita, joten voin kertoa, että istunnon jälkeen oli suoraan sanottuna pantu olo. Tämä siis erittäin positiivisessa merkityksessä.

Mutta kuten Teppo sanoi, en anna kontrollia orgasmi-asiassa hänelle. Enkä sinänsä yhtään ihmettele sitä, kyllähän minä itseni tunnen, pidän vallasta.

Ei hypnoosi mitään puppua ole, vaikka toisiin se tietysti vaikuttaa enemmän kuin toisiin. Jos joku joskus kokeilee eroottista hypnoosia, toivon, että otatte ensin selvää hypnotisoijasta. Aivan varmasti tämä maailma on täynnä vaikka minkälaisia seksinnälkäisiä yrittäjiä.

Kiitän suuresti Teppoa. Kiitos, että jaksoit käyttää aikaasi minuun. Kiitos, että maa jalkojeni alla nyt tukevampi kuin vuosiin.

Smiley face.


Seksipedot  15

Heteronainen tapaa satunnaisen heteromiehen, vaikka kaupassa tai työpaikalla. Alkaa juttelu (niitänäitä). Miehen käsitys naisen ja miehen pikku episodista on aivan toisenlainen kuin naisen. Tässä tutkimustulos (joka ei yllätä miehiä): aivokuvauksissa tuntemattoman kanssa keskustellessa (neutraali aihe) miesten aivoissa oli jatkuvaa toimintaa seksuaalisuuden alueella, naisten aivoissa ei kertaakaan. Miesaivot punnitsevat seksin mahdollisuutta, naisaivot ajattelevat kahden henkilön keskustelevan.

Lukuisissa tutkimuksissa (ja monen naisen empiirisissä kenttähavainnoissa) on selvästi ilmennyt, että iso osa miehistä myöntää mielellään harrastavansa seksiä nätin naisen kanssa, vaikkei millään muotoa haluaisi tehdä sen syvempää tuttavuutta. Jotkut miehet sanovat pystyvänsä harrastamaan yhden illan seksiä jopa vähän ällöttävän naisen kanssa, jos ei parempaa seuraa löydy.

Miehillä ryhmä ”naiset, joiden kanssa voisi harrastaa seksiä” on jättipaljon suurempi kuin ”naiset, joiden kanssa pystyisi seurustelemaan”. Naisilla asia tuntuu olevan tasan päinvastoin. Kivoja miehiä on paljon. Heidän kanssaan voi jutella tai mennä leffaan, mutta iholle pääsevät vain kaikkein ihanimmat ja seksikkäimmät.

Jos nainen haluaa varmistaa, että on miehelle erityinen, eikä vain satunnainen seksikumppani tai hyvän naisen korvike, täytyy hänen ottaa testikaavake käyttöön. Pitääkö mies lupauksensa? Haluaako hän esitellä naisen kavereilleen ja sukulaisilleen? Suunnitteleeko mies yhteistä tulevaisuutta? Haluaako tavata myös muualla kuin jomman kumman makuuhuoneessa? Lisää aiheesta Cityn jutussa: http://www.city.fi/artikkeli/Rakastunut+mies/4066/.

[video]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=i0nsJ2Y0C4[/video]

Louann Brizendine: The Female Brain.