Suhteet & seksi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2012.

Erektioliikuntaa terveille miehille  19

Erektio-ongelmia pidetään vähän liikkuvien vanhojen plösöjen vaivana. Tutkijatkin ovat keskittäneet erektiointressinsä iäkkäiden ja/ tai sairaiden tarkkailuun.

Aiemman tutkimuksen perusteella tiedetään, että keski-ikäisillä miehillä liikunnan lisääminen korreloi vahvasti parantuneiden erektioiden kanssa.

Joukko tutkijoita päätti ottaa selvää 18-40 -vuotiaiden terveiden miesten liikuntatottumusten vaikutuksesta seksielämään.

Tutkittavien ryhmästä rankattiin pois sairaat ja erektio-ongelmaiset. Jäljelle jääneet terveet miehet jaettiin kahteen ryhmään: vähän liikkuviin (treenivaikutus alle 1400 kaloria viikossa) ja paljon liikkuviin (yli 1400 kcal/ vko). Miehet täyttivät liikuntakyselyn lisäksi kansainvälisen erektio-funktio-testin.

Reilu kolmannes kuului epäaktiiviseen ryhmään ja loput liikunnallisiin. (Tutkittavat eivät taida vastata normaalia miesjoukkoa, jos vain kolmannes ei treenaa paljon.)

(Liikunta-aktiivisuuden raja-arvo alkoi kummastuttaa. Olen huomannut puolen tunnin kuntopyörällä ajon polttavan vain pienen määrän kaloreita. Kysyin asiasta paremmin tietävältä. 1400 kilokaloria viikossa kuluttavan liikunnan määrä ei ole ihan vähäinen. Tämän tehon saavuttamiseksi joutuu rehkimään rankasti, ja monta kertaa viikossa.)

Epäaktiivisilla huomattiin toimintahäiriöitä seuraavilla seksuaalisuuden alueilla: erektiot, orgasmit, yhdyntätyytyväisyys ja kokonaistyytyväisyys. "Flegmaattisten" ja urheilullisten välillä ei sen sijaan huomattu eroa seksuaalisen halukkuuden määrässä.

Tutkijat tiivistävät tulokset näin: fyysinen aktiivisuus on kiinteästi yhteydessä parempiin seksuaalitoimintoihin nuorilla terveillä miehillä. Tutkijaryhmän mielestä jatkotutkimusta kyseisten miesten liikuntatottumusten pitkäaikaisvaikutuksista seksuaaliterveyteen tarvitaan. Ehkä sitä ei kannata jäädä odottelemaan.

Täällä voit testata oman treeni-intensiteettisi: http://ffp.uku.fi/cgi-bin/energynet03/energycosts.pl

The Journal of Sexual Medicine, Feb 2012


Ketäs nussit?  17

1. Pano

Tätä yhdenillanjuttunakin tunnettua tapausta ei haluta nähdä enää krapulaisen päällekkäinläähätyksen eli aamupanon jälkeen. Numeroita ja sukunimiä ei vaihdella tai jos pikkuisen vaihdellaan, niin vain ja ainoastaan sen takia, ettei aamulla ole muutakaan sanottavaa.

--> Sunnuntaiaamuinen Walk of Shame.

2. Säätö

Säätö alkaa joko yhdestä panokerrasta tai pienestä ihastuksesta, kestää joitakin kuukausia, mutta menee aina vituiksi. Säätö soittaa tai laittaa viestiä vain silloin, kun näköpiirissä ei satu olemaan ketään muutakaan. Viesti sisältää usein seuraavanlaisia merkkejä: ;) tai ;P

Tämä lajike ei ole kiinnostunut tapaamaan kavereitasi. Romanttiset elokuvat ja kuutamoserenadit ovat säädöille vain pakollista esileikkiä. Säädön luonteeseen kuuluu se, että vähintäänkin toinen osapuoli miettii, onko tämä nyt SE ja yrittää aivan helvetisti saada homman toimimaan.

--> Vituiksi.

3. Rakas

Tiedättekö ne kliseiset sanonnat kaikilta onnellisilta pariskunnilta, että sitten sen vaan tietää ja sitten ei tarvitse miettiä, onko tämä SE vai ei?

Kyllä, jokainen pystyy sanomaan nämä sanat sitten, kun tapaa SEN. Jos ei pysty, kannattaa miettiä uudestaan, ketä tapailee.

SE soittaa uudestaan, vaikka olisit viime tapaamisella oksentanut syliisi tai piereskellyt Ukko Nooan.

Kaikki loksahtaa niin helvetin hyvin paikoilleen että pahaa tekee.

--> Naimisiin.

4. Kaveri

Kaveri ei ole seksuaalisesti kiinnostava. No vähän voi olla, mutta kiinnostus vedetään läpäksi eikä juttu muutu aidoksi himoksi missään vaiheessa. Kaveri tietää panoistasi eikä ole mustasukkainen. Kaveri silittää selästä, kun säätö on nähty joku toinen kainalossaan baarin hämyssä. Kaveri ei yritä pokata. Jos yrittää, kaverista tulee säätö ja vituiksi menee.

--> Rosvosektori.

The End!

HEIPPA SITTEN VAAN!

Ehkä näemme vielä joskus. Jos tulette käymään Bloomingtonissa, pistäkää viestiä niin käydään vetämässä upporasvassa uitettuja kolmen kilon hampurilaisia tai jotain.

Ootte ihania. <3

Runkkaan (ehkä jos ehdin) tulevaisuudessa rennolla ranneliikkeellä tänne.


Paksun kanssa  12

Vielä parikymmentä vuotta sitten ihmiset vieroksuivat lihavaa kumppania. Nyt sellaisen ottaa ainakin joka toinen.

Hassua, että tanakoita syrjittiin, sillä heidän ajateltiin olevan luonteeltaan rauhallisia, ystävällisiä ja kärsivällisiä (”lihavat on lepposia”). Rento ja mukava kumppani olisi monen unelma.

Nyt lihavia nimitellään kaljamahoiksi ja jokinorsuiksi. Tutkimusten mukaan heillä ei olekaan pelkästään leppoisia luonteenpiirteitä, vaan lihavat naiset saattavat olla neuroottisia ja ylipainoiset miehet vihaisia.

Lihavuus on usein yhdistetty laiskuuteen ja saamattomuuteen, vaikka näiden asioiden yhteydestä ei ole mitään näyttöä. Yhdysvalloissa hoikat ansaitsevat paremmin kuin ylipainoiset ja etenkin naisia rangaistaan kiloista palkassa.

Ihmisten terveyskäyttäytymistä ja syömistä tutkittaessa on persoonallisuudenpiirteiden huomattu olevan tärkeässä asemassa. Psykologian tutkijoiden mukaan paino on ihmisen ajattelun, tunteiden ja käyttäytymisen ilmentymä.

Kumppanin luonteen voi ikään kuin määritellä painon perusteella.
http://www.city.fi/artikkeli/Lihava+luonne/4916/

Lihavat ovat keskimäärin paljon impulsiivisempia kuin normaalipainoiset. Pikaruokaketjut ja einesruokien valmistajat sekä namusia kassan lähelle sijoittelevat kaupat käyttävät tätä ominaisuutta härskisti hyväkseen.

Impulsiivisuus voi olla myös kiva luonteenpiirre. Herkästi intoutuva voi lähteä ex tempore vaikka leffaan tai Lintsille.

Paksun kumppanin valitseva joutuu ottamaan huomioon monia asioita. Mukavien luonteenpiirteiden lisäksi lihavan kumppanin mukana tulee muutamia ikäviä piirteitä ja runsaasti terveysriskejä.

Suuren yhdysvaltalaisselvityksen mukaan liikalihavuus ei vaikuta vain fyysiseen terveyteen, vaan sen vaikutukset psyykkiseen hyvinvointiin, identiteetinmuodostukseen ja ihmiskäsitykseen ovat kiistattomat. Lihavilla on useammin masennusta ja huono kehonkuva sekä enemmän psykiatrisia häiriöitä kuin normaalipainoisilla.

(Alipainoinen kumppani ei tosin ole sen terveempi. Myös liiallinen laihuus on yhteydessä neuroottisuuteen ja jopa todella vakaviin terveysongelmiin, kuten mm. ennenaikainen kuolema, sydänvaivat ja anorexia nervosa.)

Jos toivoo löytävänsä mahdollisimman hienotunteisen parin, ei kannata ottaa solakkaa kumppania. Hoikat ovat kaikista painoryhmistä kaikkein suorasukaisimpia. Ylipainoisilla taas on taipumusta muiden manipulointiin.

Journal of Personality and Social Psychology -lehden mukaan paino nousee eniten nuorilla aikuisilla. Terveen ja urheilullisen kumppanin löytäminen voi siis kohta olla todella vaikeaa.

Personality and Obesity Across the Adult Life Span. Journal of Personality and Social Psychology 2011 (Sep).


Vaginan pikaopas  20

 
Dear Kerttu!
 
Miten hipeltää naisen jalkoväliä oikein? Miksi se on niin pelottava ja vaikea?
 
Terveisin Pera89

 
 
Hei Pera!
 
Älä pelkää vaginaa – opi tuntemaan se! Se on erilainen mutta ei vaarallinen.
 
VAGINAN SIELUNELÄMÄ
 
1. Miehen orgasmi on jalkojen välissä. Naisen orgasmi on korvien välissä.
 
Todistusaineistoa. Jos nainen on sinulle uusi tuttavuus, myös sinä olet naiselle uusi ja vieras. Vagina jännittää uusia ja vieraita. Sinä kiihotut vaginasta ja peniksesi on valmis nussimaan, mutta jännittynyt ja ujo vagina ei kiihotu. -- > Miehen orgasmi jalkojen välissä, naisen korvien.
 
2. Pillu ei ole joystick. Pillu ei ole jumiutunut näppäimistö. Pillu ei ole mulkku.
 
3. Jos kesken räpläämisen muistat jonkun erittäin toimivan kikan pornosta, unohda se saman tien. Vituiksi menee.
 
4. Mitä rennompi ja kiihottuneempi nainen on, sitä helpompi vaginakin on. Jos vagina on kiihottunut, ei ole niin justiinsa, jos välillä räpeltää vähän liian kovaa tai väärästä paikasta.
 
5. Jos vagina ei ole kiihottunut, on aivan helvetisti väliä, räpeltääkö liian kovaa tai väärästä paikasta. Naisen himo saattaa mennä miinusmerkkiseksi liian kovista otteista.
 
 
VAGINAN FYSIIKKA
 
1. Katso sitä
 
Katso, missä on klitoris, missä on sisemmät häpyhuulet, missä on reikä jos toinenkin. Kysy, jos et ole varma.
 
2. Kosketusnäyttö
 
Pillu on herkkä. Kuvittele, että se on kosketusnäyttö. Kun olet tutustunut pilluun ja opit näkemään naisessa kiihottumisen reaktiot, voit helposti koventaa otteita.
 
Mutta älä missään nimessä KOURI VOIMAKKAASTI tuntematonta vaginaa. Se sattuu enemmän kuin kiihottaa.
 
3. Märkä pillu
 
Kuiva sormi + pillu = ai saatana. Käytä aina sormettamisessa sylkeä tai pillumehua. AINA!
 
4. Kieli > sormi
 
Kieli on aina kostea ja hellempi kuin sormi, joten se on turvallisempi valinta.
 
Sormettaminen on 136 kertaa vaikeampaa: Nainen runkkaa sormellaan. Nainen tietää tasan tarkkaan, miten sormella on paras tehdä. Sinä et ensi tapaamisella tiedä. Sormettaminen vaatii vaginan ja naisen tuntemusta.
 
Nainen ei yllä nuolemaan itseään, sinä yllät.
 
Jos sinä rakastat pillua, se rakastaa sinua. True story.
 
 
Ystävällisin terveisin,
Kerttu
 
KERTTU KIITTÄÄ LUKIJOITA!!!! OSAATTE LUKEA PAREMMIN KUIN KUKAAN MUU!! KERTTU LÄHTEE JENKKEIHIN VUODEKSI RUNK… WAIT FOR IT… KAAMAAN!!


Kannattaako miehen näyttää tunteensa heti?  3

Väite naisten ihastumisesta koviin tyyppeihin hämmentää monia naisia. Karskit miehet saavat naiset itkemään ja vaipumaan epätietoisuudesta johtuvaan epätoivoon.

Samaan aikaan tutkijat kertovat, miten esimerkiksi miehen runsas hymyily karkottaa naiset. (Hymyilevällä naisella taas käy hervoton flaksi.)

Kivat, ystävälliset ja helläluonteiset miehet valittavat, etteivät saa vastakaikua naisilta.

Sosiaalipsykologisessa tutkimuksessa on moneen kertaan tod(ist)ettu, että ihmissuhteissa toimii vastavuoroisuusperiaate: ihmiset pitävät niistä, jotka pitävät heistä.

Silti, sekä miesten että naisten mielestä yli-innokas ei ole seksikäs.

Ja etenkin suhteen alussa kannattaa vähän pidätellä tunteitaan.

Virginian yliopiston psykologian tutkijat tekivät pienen Facebook-testin. Opiskelijanaiset katsoivat neljän miesopiskelijan profiileja. Naisille kerrottiin miesten katsastaneen heidän profiilinsa ja arvioineen heidät.

Naisille sanottiin, että miehet olivat joko A. pitäneet heistä todella paljon tai B. pitäneet heistä vain keskimäärin, tai C. Jompikumpi (epävarma tilanne).

Kahden ensimmäisen vaihtoehdon vertailun tulokset tukevat vastavuoroisuusperiaatteen väitteitä. Naiset pitivät enemmän miehestä, joka piti heistä paljon kuin miehestä, joka piti heistä vain jonkin verran.

Vaihtoehto C. sai naiset kuitenkin kiinnostumaan miehestä eniten. Epävarmuudessa elävät naiset raportoivat ajatelleensa (olotilansa aiheuttanutta) miestä yhtenään, ja tämä miehen jatkuva ajattelu voimisti tutkijoiden mukaan naisen kiinnostusta.

Miehet eivät siis ole ainoita metsästäjiä parisuhdemarkkinoilla. Naistenkin kiinnostus toiseen kasvaa, jos ihmissuhteeseen tulee vähän haastetta.

”He Loves Me, He Loves Me Not...”. Uncertainty Can Increase Romantic Attraction. Psychological Science 17.12.2010


Luuriin läähätys  4

Puhelinseksin muistilista:

VAIHTOEHTO A

1. Lataa akku. Vituttaa aivan suunnattomasti, jos puhelu katkeaa.

2. Vaihda kuulumiset nopeasti alta pois ja siirry pikku hiljaa pikku tuhmuuksilla kohti tulevaa mielikuvitusaktia. Nyt on aika vetää Rivo-Riitan parhaat kehiin. Tosin vältä sellaisia ilmauksia kuin ”Kyllä mä sulle hiivaisen kolon näytän”.

3. Räplää jatkuvasti. Pidä itsesi lämpimänä silloinkin, kun kaveri kertoo, että lounaalla hernekeiton kanssa sai pannukakkua, mutta hillo oli loppunut.

4. Valmistaudu. Ota lähietäisyydelle pornolehtiä, liukkaria, dildoja, anaalipalloja, vihanneksia tai mitä ikinä, mistä kiihotut. Mitä enemmän olet kiihottunut (jo valmiiksi), sitä helpommin homma lähtee käyntiin.

5. Valehtele, jos et ole valmistautunut.

”Oon tosi märkä.” --> Et löydä liukkaria mistään ja kaadat rypsiöljyt lattialle.

”Oon ihan alasti.” --> Toisella kädellä revit reikäisiä, vauhtiraidoilla varustettuja kalsareita jalastasi.

”Muna on ihan vitun kova.” --> Missä pornot, ei seiso vielä.

6. Usko. Todellisuudella ei itse asiassa ole mitään väliä. Jos tyyppi kuvailee VITUN ISOA MULKKUAAN, niin se on silloin VITUN ISO eikä ”kyllä se ihan tavallisen kokoinen on”.

7. Lopeta ujostelu. Voit ainoastaan voittaa, kun kerrot seksifantasioistasi kumppanille. Plussana vielä, ettei ehkäisyä tarvita. Win!

8. Huohota. Muista, ettei kaveri näe mitään ja jotenkin asiat pitää kertoa.

VAIHTOEHTO KERTTU

1. Riisuudu.
2. Soita.
3. Runkkaa.

Loppukommentti: Word ilmoittaa sanan ”puhelinseksi” virheelliseksi. Wordin ehdotuksia sen sijaan: puhelinspeksi, puhelinkeksi, puhelinsaksi, puhelinsuksi. Näin. Perussanastoa. Seuraavaa blogausaihe: Näin käytät puhelinsuksia eroottisesti.

Tämän viikon kotitehtävä: Soita paneskelukumppanille ja runkkaa.

Tuut tuut tuut tuut tuut.


Viisi pahinta toisessa  3

Sinkkujen mielestä viisi pahinta ominaisuutta potentiaalisessa partnerissa ovat: epäsiisteys, laiskuus, avuttomuus/ ylenmääräinen tarvitsevuus, huumorintajuttomuus ja kaukana asuminen.

Epäsiisti ulkonäkö viestii tohtori Justin R. Garcian mukaan siitä, ettei ihminen viitsi huolehtia itsestään, eikä todennäköisesti myöskään rakkaistaan. Laiska ei ehkä jaksa nousta sohvalta panostamaan suhteeseen.

Noin puolet opiskelijavastaajista arvioi, ettei kaukosuhde kestäisi. Syykin kerrottiin. Ihmiset haluavat koskettaa, haistaa ja maistaa kumppania. Läheisyys on vaikea saavuttaa puhelimitse.

Parisuhteet eivät ole muutenkaan aina helppoja. 47 prosenttia oli palannut yhteen henkilön kanssa, josta oli eronnut. (30 prosenttia oli edelleen rakastuneita ja 42 prosenttia kaipasi toista niin paljon, että oli peruttava ero.) Suhteeseen palaajista vain 1.7 prosenttia teki sen rahan takia.

Sinkuille ehkä haastavinta on löytää sopiva kumppani. Kun ihana löytyy, miten pääsee treffeille?

Ainakin Yhdysvalloissa treffeille pyytäminen on miesten vastuualueella. Noin 90 prosenttia sinkkunaisista ei ollut pyytänyt yhtäkään miestä deiteille viimeisen vuoden aikana. Miehistä 66 prosenttia oli esittänyt tapaamiskutsun. Miten mahtaa olla Suomessa?

Ja sitten kun on viimein tutustunut johonkuhun, huomaa että hän on laiska, epäsiisti, avuton, vailla huumorintajua tai asuuu ihan väärässä paikassa.

Match.com.: Singles in America 2012


Vaginaa panettaa, mieltä ei  18

Isot muutokset ovat vähän niin kuin elämän liukastevoide. Ilmankin sujuu, mutta voide mahdollistaa uusia juttuja. Vaikka perusanaalia.

Aluksi voi käydä niin, että liukkari unohtuu auki ja sotkee koko sängyn. Tai voiteen esanssinen haju on niin vastenmielinen, ettei sitä voi nuolla pois edes mulkunmaulla höystettynä ja on pakko ostaa uusi, hajuton purkki.

Miten tämä liittyy mihinkään?

No siten, että olen hieronut itseni liukastevoiteeseen. -->

Ensinnäkin. Valmistuin toukokuussa. Muistatteko, kuinka epäilin tutkijanlahjojani ja haukuin graduani sysipaskaksi?

Nooh. Leukani lävähti lattiaan niin että pakaratkin tutisivat, kun kuulin, että sain eximia cum laude approbaturin. Olin ihan että WASAAAAAAA! En olekaan mikään ihan turha runkkari.

Toisekseen sain kuulla, että minut valittiin stipendiohjelmaan ja lähden ensi lukuvuodeksi Jenkkeihin yliopistoon opettamaan suomen kieltä ja kulttuuria. Eli istun hiljaa nurkassa tai riisuudun alasti ja ripustan penikseeni sukan.

Sitten vielä irtisanouduin opiskeluaikaisesta duunipaikastani, jossa työskentelin 7,5 vuotta.

Nyt olen lomalla (oikeasti työtön) kuukauden verran ennen lähtöä. Nyt olisi aikaa runkata ja nussia, mutta vaginaa panettaa, mieltä ei. Tuntuu kuin olisi eläinkaupassa ostamassa hamsteria ja housuissa olisi jämäkkä stondis. Vähän semmoinen "mitä helvettiä tapahtuu"-fiilis.

Koska mua jännittää!

Vatsassa kuhisee niin paljon, että tekisi mieli kirjoittaa Suosikin Dear Ekille, voiko tästä tulla raskaaksi, pituus 167 cm paino 53 kg, olenko ok.

Seksiblogaamisen tiimoilta tässä käynnistyi juuri viimeinen kuukausi. Kohta joudun ajattelemaan seksiä ilmaiseksi. Hämmentävää.

Ette te runkkarit minusta eroon kuitenkaan pääse. Jotakin kautta tunkeudun elämäänne aivan varmasti. Ympyröi mieleisin vaihtoehto:

1. Läähätän ja kuolaan korvaanne silloin kun haluaisitte nukkua.
2. Räplään jalkoväliänne täysin epäsoveliaissa paikoissa.
3. Paljastan AA-kuppini alta pienet tissinnökäreet kesken rukoushetken.
4. Ilmestyn laittamaan kondomin paikalleen, kun meinaatte vetää paljaaltaan.
5. Pieraisen hississä ja osoitan teitä.


Sinkkujen paljastukset  2

Vaikka miehiä usein syytetään pelureiksi, vain kolme prosenttia haluaa deittailla mahdollisimman monen naisen kanssa.

Miehet rakastuvat yhtä usein kuin naiset ja vielä nopeammin. 30-vuotiaana rakkauden ensi silmäyksellä on kokenut 58 prosenttia miehistä ja 51 prosenttia naisista. Sinkkujen haaveista ja haluista uutisoi maailman suurin deittisaitti match.com.

Miehet ovat naisia valmiimpia sitoutumaan ihanteelliseen kumppaniin, vaikka eivät olisi rakastuneita tai tuntisi seksuaalista vetoa häneen. Naisista puolet haluaa lopettaa suhteen, jos seksi ei toimi. Toisin kuin yleisesti usein luullaan, miehet haluavat muuttaa kimppaan nopeammin kuin naiset. Lähes puolet miehistä, mutta vain neljännes naisista tulee kärsimättömäksi, jos seurustelu ei johda yhteisasumiseen alle vuodessa.

En tiedä Suomen tilannetta, mutta kotiäitiydestä haaveileminen saa monien amerikkalaismiesten kiinnostuksen naista kohtaan hiipumaan. Yli puolet miehistä arvostaa naisessa kunnianhimoa (työssä).

Poliittinen suuntaus vaikuttaa myös parinvalintaan. Liberaalit etsivät huumorintajuista, itenäistä ja tasa-arvoista kumppania, joka jakaa samanlaisen elämäntavan. Konservatiivit ovat oikeasti perinteisiä ja toivovat kumppaniltaan samanlaista taustaa ja poliittista näkemystä - sekä halua mennä naimisiin.

Sinkut ovat suvaitsevaisia ja joustavia. Vain joka kymmenes sinkku vaatii partnerilta saman etnisen ja/ tai uskonnollisen taustaryhmän.

93 prosenttia sinkuista etsii luotettavaa kumppania.

Homot ja lesbot ihastuvat kumppanissa samoihin ominaisuuksiin kuin heterotkin. Lähes kaikki toivovat löytävänsä huumorintajuisen, viehättävän ja itsevarman parin. Samantasoinen koulutus tai menestys työelämässä houkuttelee vajaata kolmannesta.

Amerikkalaismiesten mielestä naisessa ehkä ihaninta on sosiaalinen lahjakkuus.

Naisten ajatellaan olevan aina dieetillä. Nyt pulleus on alkanut vaivata myös miehiä. Heteromiehistä 55 ja homoista 63 prosenttia miettii enemmän kilojaan kuin pituuttaan.

Sinkkujen suurin murhe on raha. Silti 60 prosenttia sanoo, etteivät talousasiat vaikuta deittailuun. Yli 40 prosenttia jatkaisi kiinnostavan ihmisen tapaamista, vaikka kävisi ilmi, että hän on työtön.

Sinkkujen ajatellaan hermoilevan parisuhdetulevaisuutensa puolesta. Ei hätää. Jos ei nuorena tärppää, voi vanhana nautiskella. Yli 60-vuotiaat sinkut vaativat suhteeltaan seksiä ja romantiikkaa – ja hyvällä tuloksella: ryhmän saavuttamat orgasmit lähentelevät sataa prosenttia. Nuoremmat eivät pääse lähellekään.