Suhteet & seksi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2011.

Seksiblogaamisen TOP 10  9

Kappas vaan. Nyt lähtee käyntiin 52. blogaus.

Vuoden 2011 TOP 10

1. Ihan ensimmäiseksi interaktiivinen voimakas rutistus kaikille pikaviesteilijöille, lukijoille ja kommentoijille. Ilman teitä minulla olisi ollut törkeän tylsää. Sydän.

2. Toisekseen lämmin läiskäys perseelle kaikille niille ihanille, jotka ovat jaksaneet livenä jutella kanssani nussimisesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Suurin osa aiheista on tullut teiltä.

3. Ensimmäinen blogaukseni jännitti aivan saatanasti. Olin kirjoittanut tekstin valmiiksi jo viikkoa aikaisemmin, mutta julkaisua edeltävänä päivänä sain Citystä mailia, että blogaa Petrin kortsuista. FUUUUCKKK! Pienellä aasinsillalla sain sitten Petrin kumineen mukaan kuvioihin.

4. Äiti-blogaukseen tuli kommentti Ellinooralta. Tässä kommentissa on semmoinen aito lapasesta lähtemisen maku:

Mulla tuli mieleen joku traumatisoitunut ihminen tuosta tekstistä joka on kasvatettu pelossa,tosin ymmärrän että se oli huumorimielellä kirjoitettu.Mutta kun tämän lehden lukijat ovat myös jopa vain 13-15 v, niin mä en diggaa yhtään tota "seksillä leveilyä"joka välissä tässä lehdessä ,mitä olen selaillu.Se vaikuttaa siltä että päätoimittajat ovat ateisteja joilla on traumoja seksin suhteen, ja haluavat ylikorostaa ja kannustaa nuoria kokeilemaan seksiä "kaiken kanssa mikä liikkuu".Ja varsinkin samaa sukupuolta olevien kanssa.Parhaiten autatte nuoria jos kannustatte heitä etsimään pysyviä ihmis-suhteita ,jotka kestää koko elämän ja seksinkin voi aloittaa vasta sitten kun tuntuu että tuntee toisen hyvin ja luottaa häneen, ja rakastaa !.Muuten jää turhia huonoja muistoja, tai tunne että pitää jo nuorena olla joku seksipeto, joka taitaa asennot ja konstit.Te nuoret toimittajat ootte ihan niitten pervojen äijien pupetteja! jotka tänkin lehden omistaa,ne käyttää teitää hyväkseen kun huomaa ootte "rohkeita" puhumaan typeryyksiä,sama ilmiö niinku Lady Gagan kanssa kehuskele aina lepsoilullaan (täys aivopesty puppet)"että sais herättää pahennusta" ja sais huomiota ja otsikoita.Samaten niinku Madonna aikoinaan aloitti Illuminatin pupettina edistämään " sairaan eliitin visiota" "rikkoa perheet" ja kannustaa nuoria homoilemaan" Minkä takia ?? Joo siks kun narsisti hallitsee hajoittamalla ja hänelle ei mikään riitä.Ja se on nuorille huono esikuva. t.Ellinoora

4. Tarinankertoja Kerttu syntyi helmikuussa. Ilman Kerttua olisi jäänyt moni tarina kertomatta.

5. Suihinotto-blogauksen jälkeen olin niin paniikissa, että uin elämäni ensimmäisen kerran 1,5 kilometriä putkeen eikä tuntunut missään. Ujostutti niin paljon, että yritin hukuttaa itseni.

6. En ole vieläkään saanut pornoa, seksihepeneitä enkä dildoja. Karvas pettymys.

7. En ole vieläkään saanut munaa vaan pakkeja. No joskus olen vähän saanut, mutta enimmäkseen tämä seksiblogaajan elämä on pelkkää runkkaamista.

8. Lokakuussa petti kondomi pahemman kerran ja järjetön määrä siittiöitä karkasi ja valui reisille asti. Se oli mukavaa.

9. Etsitään edelleenkin himonussijaa sekä himonussijan luolaa.

10. Kaikki tiet vievät seksiblogaamiseen, sillä jopa asuntoni numero on 69. Valoin tinaa pari vuotta sitten ja sain seuraavaa:

Rakastelemisen täyteistä vuotta 2012 kaikille! Älkää juoko liikaa, ettei muna löysty ja pillu kuivu nihkeäksi.


Vaarallinen loma  5

Jos et ole vielä lomaillut uuden kumppanisi kanssa, varo. Brittilehti Independent kirjoitti lomasaitin (sunshine.co.uk) kyselystä, jonka mukaan eka loma sisältää isoja riskejä. Noin 25 prosenttia brittipareista eroaa ensimmäisen yhteisen loman aikana tai pian sen jälkeen.

Tässä tiedoksi kymmenen yleisintä syytä:
Lähes 70 prosenttia dumppasi parin, koska tämä tuijotteli liikaa muita ihmisiä rannalla.
Epäsopiva lomavaatetus sai melkein 50 prosenttia vastaajista kärsimään niin paljon, ettei kestä ajatusta tyylittömästä kumppanista enää lomaakaan.
43 prosenttia oli joutunut lomalle liian pihin kanssa. Kaikista loukkaavimpana oli koettu halvimman mahdollisen ruokapaikan etsiskelyä.
Liika kännäily ei ole kivaa sille toiselle.
Epäkohteliaisuus muita lomailijoita kohtaan ei nosta parisuhdestatusta.
Epäaktiivisuus ja pysyttely hotellialueella on mälsää.
Englantilaisbaarien preferointi, kun kumppani olisi halunnut tutustua paikalliseen anniskeluyksikköön ei oo kivaa. (Älä siis vie kysymättä rakastasi sinne suomibaariin.)
Kuumuudesta valittaminen on niin tyhmää.
Huonot käytöstavat henkilökuntaa tai paikallisia kohtaan nolostuttavat kumppania.
Yksin retkille osallistuminen ei sovi. Pitää olla vähän sosiaalisempi, hei.

Minulla on vain hyviä lomakokemuksia. Mites muilla?


Pano urheilun parista? Joo!  15

Joulu tulee, mässäily alkaa, vatsa killottaa, perse leviää. Uusi vuosi alkaa eikä omasta rakkaasta vakipanosta ole tietoakaan. Ahdistaako? Ei kauaa.

MIEHET, katse näihin lajeihin:

Paritanssi
Naistyyppi: seurallinen, rytmitajuinen

Täällä miehistä on _aina_ pulaa. Tanssin ei tarvitse olla perinteistä valssia. Mene heilumaan vaikka forró-tunnille tai kizombaan. Pääset lähikontaktiin naisen kanssa, ja jos osaat keikuttaa lantiota rytmissä ja viedä naista, kannat 100 % varmuudella rinsessan myös makuuhuoneeseen tuplanopeudella.

HotJooga
Naistyyppi: itsetietoinen mieleltään ja keholtaan, notkea

Hikiset märät naiset pyllistelevät rivissä. Joogaa tai pilatesta harrastavat naiset venyvät kivasti eri asentoihin.

Taitoluistelu
Naistyyppi: kaunis, hyväperseinen

Jos haluat nähdä lähietäisyydeltä helvetin timmin perseen, mene tekemään piruetteja.

Aerobic
Naistyyppi: reipas, peruskunnostaan huolta pitävä

Massoittain naisia harrastaa tätä. Rytmitajuton mies aerobictunnilla on huvittava, mutta sympaattinen näky. Sympaattisuus tehoaa aina.

Ratsastus
Naistyyppi: jämpti, rohkea

Tämän alan harrastajat osaavat käsitellä isoja eläimiä, joten hyvin suurella todennäköisyydellä he osaavat ottaa haltuun myös suomalaisen jörrikän. Eläinrakkaus toimii eläimelliseen naiseen.

Tankotanssi
Naistyyppi: vahva, kaunisliikkeinen

Tangossa roikkuvilla naisilla on pieni kiiman pilke silmäkulmassa. Lisäksi harrastajat pukeutuvat minivaatteisiin, jotta pysyvät tangolla.

NAISET, tänne tse tse:

Uinti
Miestyyppi: omatoiminen, peruskunnostaan huolta pitävä

Mene uimaan tunti ennen uintiajan loppumista. Tuolloin lapsiperheet ja mummot ovat poistuneet tieltä ja tilalla on kuntoaan kohottavia uimareita. Kysy uintineuvoja, miehet auttavat mielellään.

Biljardi
Miestyyppi: rento, seurallinen

Biljardibaarit ovat täynnä miehiä. Kuinka mukavalta tuntuukaan, kun mies nojautuu takaapäin päälle opastamaan, kuinka sitä keppiä oikein käytetään. Kunto ei kohoa pelatessa, mutta ehkä myöhemmin, kun on seksitime!

Golf
Miestyyppi: kärsivällinen, siisti

Helvetin monta tuntia jäkitystä kentällä helvetin siisteissä vaatteissa. Mikään ei voi mennä pieleen, ellet hermostu huonoon tasoitukseen.

Lumilautailu
Miestyyppi: rento, rohkea

Lauta on cool. Valitse hissijonosta joku söpis avuksi, ja sitten kivasti lusikka-asennossa ankkurihissillä vierekkäin ylös. Sitten alas. Ylös alas. Sisään ulos.

Potkunyrkkeily
Miestyyppi: voimakastahtoinen, lihaksikas

Harrastajilta löytyy kova peruskunto. Lihaksia. Ähinää. Hikeä. Hikisiä lihaksia. Ähiseviä hikisiä lihaksikkaita miehiä. Ei lisättävää.

Kiipeily
Miestyyppi: tavoitehakuinen, rohkea

Hae ikioma spiderman seinältä roikkumasta omaan kainaloon.

Erittäin lämmintä joulua kaikille runkkareille. Lähdetään urheilemaan ja etsimään panoja! Pus. <33333


Tunneoppia  18

Aidon rakkauden viisi välttämätöntä ominaisuutta ovat huomio, hyväksyntä, arvostus, hellyys ja salliminen. Kohtuullinen määrä näitä on ainoa määrä, jonka aikuinen tarvitsee ja ainoa määrä jonka toinen aikuinen voi antaa, sanoo psykologian tohtori ja psykoanalyytikko David Richo kirjassaan Viisi asiaa joita ei voi muuttaa.

Ihmisten kannattaisi kuunnella tunteitaan. Ne muodostuvat kehossa. Yleensä teemme kaikkemme niiden tukahduttamiseksi, koska pelkäämme meitä sattuvan tai luulemme muiden pääsevän liian lähelle tai nauravan meille. Psyykkisesti ja henkisesti tervettä ihmistä koskettaa se, mitä muille tapahtuu. Tapahtumat vaikuttavat voimakkaasti, tunteet tuntuvat syvällä ja ne uskalletaan näyttää. Järkähtämättömyys ja kylmyys muita kohtaan ei ole tervettä.

Tapahtumat vaikuttavat ihmiseen haitallisesti, jos hän lyyhistyy tunteisiinsa, menettää henkisen tasapainonsa, jumittuu ajatuksiinsa, masentuu tai vaipuu epätoivoon.

Tunteet ovat ruumiillisia reaktioita ja terveitä synnynnäisiä tekniikoita, joiden avulla voimme käsitellä ongelmia ja keksiä uusia ratkaisukeinoja. Richon mukaan askeettisissa perinteissä yritetään joskus hillitä ja laimentaa tunteita. Tästä on haittaa ihmisen terveydelle. Tunteet täytyy kokea. Ne kehittävät ihmisyyttämme. Asianmukainen reaktio menetykseen on suru, joka usein johtaa vihaan, pelkoon ja lopulta iloon. Vasta tunteen täydellistä hyväksymistä seuraa irti päästäminen.

Monet elävät pään sisällä ja yrittävät älyllistää kaiken. Tunteet ovat fyysisiä, niitä ei voi pelkästään analysoida. Tunteiden ilmaisu vain turvallisessa ympäristössä on terve puolustusmekanismi. Tunteita ei pidä käyttää toisen manipulointiin tai viettelyyn. Tunteiden välttelijät eivät saa koskaan tietää, että tunne harvoin on niin rankka kuin mitä etukäteen pelkää. Vain tunteen läpikäymällä siitä voi vapautua. Pelkäämme järkyttävämme toisia, pelkäämme etteivät he rakasta meitä enää, jos olemme uskollisia itsellemme.

Tunteet eivät ole töykeitä, kiusallisia tai epäkohteliaita, vaikka joillekin on niin opetettu.

Mitä pelkäämme? Pelon vastakohta on innostus. Mistä pelkään innostua? Pelko pakottaa meidät tekemään harkitsemattomia valintoja. Pelko on elettävä läpi. Pään pitäminen kylmänä on elävyyden jähmettämistä. Richon mukaan jotkut käyttävät terapiaa, yrttejä tai joogaa raakojen tunteiden välttelyyn. Pelkäämme että tunteet saavat meidät valtaansa, ikuisiksi ajoiksi. Tunteet ovat tilapäisiä, kuten kaikki muutkin asiat elämässä. Tunteet lähtevät, mutta joskus ajatukset jäävät junnaamaan. Kolmen kohdan harjoitus auttaa tässä: myönnä pelko, salli tunne, toimi. Eli älä jää tuleen makaamaan.

On hyvä oppia erottamaan aidot tunteet niiden esittämisestä. Yksinkertaiset sanat kuten surullinen, suuttunut, pelästynyt tai iloinen kuvaavat perustavanlaatuisia tunteita. Seuraavat sanat vaikuttavat nimeävän tunteita, mutta ovatkin itse asiassa arvosteluja siitä, kuinka toiset ovat meitä kohdelleet: petetty, hylätty, torjuttu, pettynyt, nöyryytetty tai eristetty. Tunteiden löytäminen syyttelyn alta auttaa meitä ottamaan vastuun niistä. Tunteet sekoitetaan usein mielentiloihin. Sen sijaan, että sanoisit ”tunnen itseni yksinäiseksi”, kokeile sanoa ”kun olen yksin, tunnen...” Tunteiden ymmärtäminen auttaa työstämään kokemuksia ja käsittelemään niitä.

Oikeutettu suuttumus pyrkii poistamaan vääryyden, viha pyrkii tuhoamaan väärintekijän. Vihaaja on lakannut uskomasta muihin ihmisiin. Aito raaka tunne syntyy aivojen limbisessä järjestelmässä (kuten suuttumus). Viha ja kateus tekeytyvät tunteiksi ja ne sisältävät tunteita, mutta ovat lähtöisin aivojen myöhemmin kehittyneistä osista ja ovat sosiaalista esittelyä.

Yleensä yksi tunne on hallitsevana tietyllä ihmisellä, oletusasetuksena. Se hallitsee tunne-elämää. Jotkut suuttuvat hyvin vähästä, toiset itkevät, osa kuittaa kaiken naurulla. Useimmin tunnettu tunne on pelko. Se on seitsemän kertaa yleisempi kuin muut tunteet.

Psyykkinen terveys mahdollistaa todelliset ihmissuhteet, joissa voi rakastaa ilman pelkoa. Toiset merkitsevät yhtä paljon kuin me. Itsetuntomme on kytköksissä siihen, miten tyytyväisiä olemme omiin kykyihimme, kuin myös siihen, miten vastaanottavaisia muut ovat meitä kohtaan: saammeko rakkautta ja huomiota. Henkisesti kehittynyt aikuinen ei etsi vastausta vaan merkitystä.

Viisaan miehen ajatuksia, en voi kiistää.

David Richo: Viisi asiaa joita ei voi muuttaa. Basam Books 2011.


Halutaan vuokrata himonussijan luola  25

Rakas Joulupukki,

Olen ollut kiltti tyttö koko vuoden. Ja jos joskus olen vähän tuhma ollut, niin voit osoittaa syyttävän risulahjasi omiin tonttuihisi. Tuolla ne juoksevat viikonloppuöinä mela pystyssä ikkunani takana ja kiipeävät ilmastointikanavasta öisin viereeni. Yhdellä tontuistasi on klamydia.

Otan sinuun nyt kirjeitse yhteyttä, sillä minä joudun tammikuun lopulla roskakatokseen nukkumaan. Olen siis pian koditon. Jos energiajätteen seasta kuuluu vaimeaa surinaa, se olen minä, pienessä kyttyrässä dildoni ympärille kääriytyneenä. Yksinäni palelen siellä.

Toivoisinkin nyt siis itselleni vuokra-asuntoa, yksiötä Helsingistä. Haluaisin muistuttaa, että olen köyhä runkkari.

Vuokranantajaa ei saisi haitata koirankarva lattialla eikä häpykarva viemärissä.

Asunnon ei tarvitse olla keskustassa, sillä en uskalla ajaa autollani sinne. Tuskanhiki valuu silmille ja peittää näköyhteyden, jos lähellä on raitiovaunu.

Tulevan himonussijan luolani sopisi olla isompi kuin John Holmesin kyrpä. En halua muuttaa mihinkään pieneen pimeään rappeutuneeseen reikään, josta löytyy pelkkä käsisuihku.

Asuntotarjoukset voi laittaa osoitteeseen: henriikalleasunto69@gmail.com

Facen kautta saa myös lähestyä.

Oikeasti. Tämä ei ole vitsi. Asunnoton seksiblogaaja on ruma näky.

Lisäksi toivoisin:

Mielensäpahoittaja-kirjan.

Kynsilakkoja.

Ranteenpaksuisen mustan dildon, jonka ympärille voisin pujottaa käsikoruni.

Kunnon panon.

Olutta.

Rakkain terveisin,
Henriikka Rönkkönen
Tosi kiltti


Ihana blondi  16

Yhdessä tutkimuksessa varmistui kestoväite blondeista. Siis se, että heillä on hauskempaa kuin bruneteilla. Se meni muistaakseni niin, että he ottavat elämän kevyemmin, eikä kukaan odota heiltä samoja asioita kuin tummahiuksisilta naisilta. Vastuunottoa, fiksuutta, ahkeruutta, luotettavuutta, määrätietoisuutta, pitkäjänteisyyttä ja muuta tylsää. Ja että kyllä, miehet pitävät blondeista.

Tämä taitaa päteä Suomessakin, vaikka meillä on blondihkoja (lue maantienvärisiä) pilvin pimein. Taannoisessa Cityn kyselyssä brunetet voittivat, mutta se on varmaan Eva Longorian ansiota.

Psykiatrian tohtori Mark Sergeant Nottingham Trent Universitystä väittää Independentin mukaan, että blondit viehättävät miehiä, koska blondi muistuttaa lasta. Kaikkien hiukset tummuvat iän myötä ja vaaleus tuo mieleen nuoruuden. Sergeantin mukaan blondeja pidetään myös hauskoina pulisijoina ja vähemmän älykkäinä kuin tummia - ja jotkut miehet pitävät tätä viehättävänä. He uskovat blondin olevan feminiininen ja saatavilla oleva, tohtori selventää.

Samaisen lehden jutussa viehättävyydestä (lokakuu 2010) kerrotaan Kalifornian yliopiston tutkineen miksi miehet pitävät blondeista. Vastaus oli taas vähän kulttuuriantropologiaa (anteeksi antropologit, luin vain johdantokurssin). Miehet ovat oppineet pitämään blondeista, koska heidän terveytensä on helpompi määritellä. Esimerkiksi loiseläimet näkyvät paremmin vaaleassa tukassa kuin tummassa. Samaten anemia, keltatauti, ihoinfektiot ja syanoosi eli hapenpuute (ja sydäntaudin merkki) on helpompi havaita vaaleaihoisella.

Ja miehet pitävät siis tutkimusten mukaan myös vaaleasta ihosta (hus pois sieltä solkusta!) ja etenkin niin, että muiden värien kontrasti ihoon on mahdollisimman suuri. Eli meikkiä silmiin naiset. Teen tästä valistuneen johtopäätöksen ja julistan, että kauneimpia ovat ristiveriset, koska heillä on yleensä sen vaaleahkon tukan lisäksi tummat ripset ja kulmat, eikä mitään yleistä olmilookia. Luonnon anteliaisuudesta meistä tummistakin tulee blondeja viimeistään sitten kun kaikki hiukset muuttuvat hopeanharmaiksi.

Lisää aiheesta: http://www.uusisuomi.fi/viihde/17947-tasta-syysta-miehet-haluavat-vaalean-naisen


Vaginan joulurauha  20

Ja tapahtui niin päivinä, että baarin valomerkiltä kävi käsky, että kaikkien ihmisten oli kotiin lähdettävä.

Tämä valomerkki oli jokailtainen ja tapahtui lain määräämänä.

Ja kaikki ihmiset ryömivät ulos baarista, suurin osa muualle kuin omaan kotiinsa.

Niin Kerttukin lähti yksinänsä ei kenenkään pantavaksi Corona Baarista, Kampin kaupunginosasta, ulos sateeseen, jonka nimi tunnetaan myös Esterin perseenä, sillä niin kovasti tuli vaakasuorassa suoraan hänen silmäänsä vettä.

Tapahtui Kertun ulkona ollessa, että eksymisen aika tuli.

Ja hän eksyi ja sade kapaloi hänet ja pani suuren kyrvän hänen otsaansa, koska hänelle ei ollut paikkaa taksissa.

Sillä seudulla oli yksinäinen, viisikymppinen mies kulkuneuvollaan liikkeellä.

Niin Kertun edessä pysähtyi auto, ja autonvalot loisti hänen ympärillään, ja hän pelästyi suuresti.

Mutta mies sanoi hänelle: ”Älkää peljätkö; sillä katso minä ilmoitan sinulle suuren ilon. Voin ajaa sinut autollani Rautatieasemalle, joka on keskustan kaupunginosassa, ihan tässä lähellä.”

Ja tämä on teille merkkinä; Kerttu oli ottanut vahingossa puoliksi tyhjän siiderilasin mukaansa, ja hän kapaloi koko tuopin kainaloonsa ja puristi sitä siellä turvana raiskaajien varalle iskettäväksi vinksahtaneen runkkarin naamaan.

Yhtäkkiä alkoi mies jutella niitä näitä Kertun kanssa heidän vielä ollessaan matkalla määränpäähänsä.

”Kunnia olkoon opiskelijalla ja tämän köyhällä elämällä, jota kohtaan minulla on hyvä tahto. Ylistetty olkoon lisätienisti, jota tässä nyt kaikessa miehuudessani teille tarjoan.”

Kerttu painoi nämä sanat syvälle sydämeensä, mutta ei siltikään ymmärtänyt, mistä on kyse vaan availi nahkakukkaroaan maksaakseen korvauksen hyväntahdonmatkasta.

Ja siinä samalla tarjoutui mies antamaan Kertulle omasta pussistaan eikä Kerttu nähnyt siinä mitään järkeä; kuin paimen antaisi häpykarvansa lämmikkeeksi tuuheaturkkiselle lampaalle.

Yhtäkkiä oli Kertun päässä joukko taivaallisia viisaita ajatuksia, jotka selvensivät miehen haluavan Kertun koskevan mulkkuunsa armollista lisätienistiä vastaan.

Juuri sillä hetkellä, keskustan kaupunginosassa, Rautatieaseman vieressä, Kerttu sulki rahakukkaronsa eikä antanut miehelle killinkiäkään vaan kieltäytyi kohteliaasti tarjouksesta ja poistui miehen luota auton sisältä yöbussiin.

Ja katso, Kerttu ei peljännyt tätä seksinnälkäistä miestä, joka kuitenkin visusti piti mulkkunsa housuissaan eikä koskenutkaan Kerttuun vaan asiallisesti esitti asiansa ja vei Kertun määränpäähänsä.

Mutta kaikki jotka tämän kuulivat, ihmettelivät ja kauhistelivat sitä, miten Kerttu oli tuntemattoman miehen kyytiin hypännyt ja ilmoittivat sen sanan, että sai olla jumalauta viimeinen kerta.

Ja niin oli äitikin jo lapsena opettanut.

Olkoonkin tämä Kertun varoittava sana jokaiselle yön pimeydessä kulkevalle, että älkää tehkö ja hypätkö kyytiin, jos se ei tuttu ole vaan vieras, sillä paha asuu ihmisessä vaikkei Kertun onneksi tässä miehessä asunutkaan.

Vaginan oma tahto ja rauha olkoon kanssanne älkääkä sitä rauhaa häiritkö.

Koskaan.


Liian miehekäs  34

Monet miehet luulevat naisten etsivän vain alfa-uroksia: mahdollisimman miehekkäitä ja menestyneitä yksilöitä. Useimpien naisten kohdalla tämä on ihan puppua.

Empiiristen havaintojeni perusteella uskon, että vain osa naisista havittelee hyvin maskuliinisia miehiä. Erittäin miehekkäät äijät ovat naisten mielestä vähän pelottavia. Mies voi olla liian komea, liian miehekäs ja varsinkin liian jyrämäisesti käyttäytyvä.

Useimmiten nainen haluaa vierelleen mukavan ja sopivan hyvännäköisen ihmisen. Naiset saattavat kauempaa ihailla miehekästä miestä, mutta olen kuullut monen sanovan, etteivät he halua sellaista itselleen. Nainen haluaa olla suhteen ”kauniimpi” osapuoli.

En juuri hämmästynyt luettuani Hesarin artikkelin kalojen parinvalinnasta. Liian seksikkäät uroskalat saattavat jäädä ilman naarasta. Vaikka eläinmaailmassa uroksen koosta ja voimasta on yleensä hyötyä, naaraskaloja haittaa mahtiurosten päällekäyvä kosiskelu. Raaka naarasten liehittely ja tuuppiminen jopa pienentää poikastuotantoa. Kalatytöt stressaantuvat jatkuvasta jahtaamisesta.

Mielestäni sama pätee useimpiin naisiin. Onhan se imartelevaa, jos oikein miehekäs ja komea mies osoittaa kiinnostusta, mutta järjetön puskeminen on piinaavaa. Ehkä lähes kaikkien eläinkunnan (ja ihmis-) naaraiden tavoitteena elämässä on jonkinlainen tasapaino turvallisuuden ja jännityksen välillä. Vahva mies on hyvä kaappaus, jos hän kohdistaa osan voimistaan ulkopuoliseen maailmaan.

http://www.hs.fi/ulkomaat/Parinmuodostus+ei+suosi+liian+seksik%C3%A4st%C3%A4+urosta/a1305550398845