Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on läheisyys.
Seuraava

Vaaran merkit  4

Joskus käy niin, että heittäytyy suhteeseen kuin ilman uimalaseja suomalaiseen mutaprottiin ja kuvittelee sukeltelevansa kristallinkirkkaissa vesissä värikkäitä koralleja ihaillen. Oikeasti onkin se harmaa hauki ja kaunis shellfishisi on piikki pistävä.

Avaa silmäsi ja mieti hetki: onko suhteessa kaikki kohdallaan? Haluaako toinen vielä?

Jos suhdetta vaivaa halimisen ja läheisyyden puute, mies on väärä sinulle. Jos mies suutelee sinua vain ennen seksiä, hän ei ole kiinnostunut sinusta oikeasti. Jos suutelu vähenee ja hiipuu, olette joko juuri saaneet lapsen tai suhde on riutumassa.

Kannattaa varoa, jos mies alkaa vuosien yhdessäolon jälkeen suojata omaisuuttaan: hän varautuu eroon.

Suhde on vaarassa, jos mies viettää yhä enemmän aikaa muualla tai taputtaa sinua kaverillisesti selkään halatessanne. Yllättävä kiinnostus salilla käymiseen, painon pudotukseen, hyvännäköisiin vaatteisiin ja kalliisiin partavesiin on mahdollinen merkki uudesta tyttöystävästä. Viimeinen niitti on miehen saaminen kiinni pienistä valheista. Hänellä on jo toinen.

Miehet valittavat usein, että vaimo häippäsee täysin yllättäen. Näin ei ole. Eroa ennustavat merkit voi lukea naisen käytöksestä: hän mäkättää joka päivä kotitöistä ja kertoo kuinka jotkut muut miehet sitä ja tätä. Hän ostaa uusia alusvaatteita, muttei halua näyttää niitä sinulle. Hän tekstailee posket punaisena kylpyhuoneessa tai vaatekomerossa. Hän näyttää entistä kauniimmalta. Hän on viime aikoina käynyt paljon tyttöjen kanssa ulkona. Hän käy asuntonäytöissä.

Hän ei pese enää kalsareitasi. Nyt herää!

Varoituksen innoittajina toimivat Steve Santagati ja eronneet tuttuni.


Seuraava