Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on yhdyntä.

Naiselle se on kuin nenä  46

Nainen kiihottuu aivan eri asioista kuin mies. On merkillisimpiä asioita seksiin liittyen, että tätä ei tiedosteta. Lähestulkoon kaikki miehet kuvittelevat, että nainen kiihottuu kuin mies. Mutta tosiasia on, että jos nainen näkee miehen peniksen, seisovan tai velton, se kiihottaa naista tasan yhtä paljon kuin miehen nenä tai sormi. Jos mies taas näkee pillun, se kiihottaa aina, oli se valmis yhdyntään tai ei.

Tästä seuraa, että miehet voisivat vaihtaa uimahousunsa uimarannalla ilman pukuhuonetta. Naisia kyrvät eivät kiinnosta ja miehillehän toisen miehen kyrvän näkeminen on yhdentekevää. Samaten miehen on turha olla huolissaan elimensä koosta, koska kulli ei ole se asia, joka naista kiihottaa.

Naisen on ensin kiihotuttava muista asioista, ennen kuin kyrpä alkaa kiinnostaa enemmän kuin nenä. Naisen on esimerkiksi rakastuttava. Rakastuvat miehetkin, itse asiassa innokkaimmat ilmoittavat rakastuvansa monta kertaa päivässä; aina nähdessään viehättävän naisen. Miehelle prosessi on paljon yksinkertaisempi. Eikä miehen tarvitse rakastaa naisen lailla kyetäkseen seksiin.

Tästä seuraa kysymys: millä edellytyksillä seksiä saa harrastaa? Saako seksiä harrastaa, vaikka ei olisi virallista suhdetta, tai vaikka ei olisi rakastunut? Loogisesti ajatellen kyllä, sillä seksin ja läheisyyden tarve on riippumaton rakastumisesta tai suhteista. Yhtä hyvin voitaisiin kysyä, saako nälkäisenä syödä, vai pitääkö ensin laittaa suhteet kuntoon. Mutta tämä on miehen näkökulma.

Miehet haluavat käytännön fyysistä seksiä enemmän kuin naiset. Miehet ovat valmiimpia tekemään vaarallisia asioita saavuttaakseen seksiä. Kaikki maailmassa todistaa tätä: maksullista seksiä ostavat käytännössä vain miehet. Miesten työpaikoilla on seksikalentereita. Miehet käyvät internetin seksisivuilla.

Miehet pyrkivät aina löytämään hyvän syyn harrastaa seksiä. Monesti naiset taas pyrkivät perustelemaan, miksi juuri nytkään ei voi harrastaa seksiä. Miehille seksi on mahdollisuus, naisille mahdottomuus.

Tietenkin miesten asenne on parempi kuin naisten asenne. On parempi harrastaa seksiä kuin olla harrastamatta. Elämätön elämä on virhe, ei eletty, vaikka olisi tullut tehtyä virheitä. Mutta tämäkin on miehen mielipide.

Naiset perustelevat vähäisempää kiinnostustaan seksiin mm. sillä, että laatu on tärkeämpää kuin määrä. Todellinen syy on se, että naisen tunne-elämä ja biologia eivät anna mahdollisuutta miesmäiseen seksiin. Onko naisen seksuaalinen aktiivisuus siis mahdottomuus? Toisaalta, laatu ei voi parantua, jos ei seksiä opettele. Juoksemaan oppii juoksemalla, seksiä oppii sekstailemalla.

Naisella pitää aina olla ensin syvällisempi suhde, ennen kuin voi harrastaa tyydyttävää seksiä. Ilman suhdetta ei ole seksiä. Kun on suhde, naisen seksi saavuttaa maksimaalisen aktiivisuutensa. Jotkut naiset voivat esiintyä julkisesti seksuaalisesti miesten lailla, mutta he eivät tee sitä saadakseen seksuaalista tyydytystä, vaan saavuttaakseen muita tavoitteita, kuten vaikkapa todistaakseen, ettei miehillä ja naisilla ole eroja. Nyt joku nainen sanoo: kyllä nainenkin voi haluta kuten mies. Minä vastaan: oi ihanaa, alkakaa kaikki naiset haluamaan samalla lailla kuin miehet. Miehillä ei olisi mitään sitä vastaan.

Fakta on siis, että naiset eivät halua seksiä samalla lailla kuin miehet. Keskimäärin - poikkeuksia löytyy, minkä todistaa myös Kinseyn raportti - joten älkää te muutama (toki positiivinen) poikkeus alkako länkyttämään. Naisia ei voi pakottaa toimimaan luontonsa vastaisesti. Mutta voiko miehiä pakottaa toimimaan luontonsa vastaisesti, eli elämään puutteessa? Miten asioita voitaisiin kehittää? Kansanedustajanaiset ovat opastaneet miehiä vetämään käteen. Miehet puolestaan toimivat miesten lailla eli ryhtyvät käytännön toimiin saadakseen seksiä, huijaavat ja valehtelevat, tarvittaessa vaikka ostavat sitä. Hyvää ratkaisua ei tällä hetkellä ole - elämä on epätäydellistä.

Ihmiset ovat erilaisia.