Ilmiöt

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2011.

Lisää viinaa ja tättärää  8

Syntynyt rellestää..No ei vaiskaan. Nyt on uusi vuosi ihan käsillä ja vajaan 3 tunnin päästä ammutaan raketit. Mun uusi vuosi on mulle nyt todella tärkeä ja entistäkin merkityksellisempi. Tänä uudenvuodenaattona ammun ehkä elämäni ensimmäisen kerran raketin taivaalle symbolina siitä, että kaikki vanha ja menneisyys saa suksia taivaalle ja räjähtää. Samalla alkaa, uusi ja parempi vuoteni mikä pitää sisällään kaiken mitä voin ikinä toivoa.

Olen odottanut vuodenvaihdetta kuin kuuta nousevaa. Viime vuosi mitä vietin oli vuosi joka junnasi täysin paikallaan. Olin vetäytynyt omaan kuoreeni enkä edennyt missään. Kaikki tuntui vaikealta ja hukutin murheeni juhlimalla taukoamatta.

Ennen luulin, että eräs ihminen on elämäni mies, Mutta tajusin että asia on täysin päinvastoin. Minua on käytetty törkeästi hyväksi omien etujen tavoitteluun ja kun et tanssi pillin mukaan olet täysin arvoton.
Nyt kohta klo 00.00 avaan shampanjapullon ja itken ilosta kuinka elämä on täynnä uusia mahdollisuuksia ja upeita asioita. Rakastan ystäviäni ja ne ovat minulle entistä tärkeämpiä päivä päivältä. Kiitos ihanasta joulusta ja nyt uudesta vuodesta mun ihanalle mr x:lle :)

Kiitos teille Cityläisille. että ootte jaksanut seurata mun blogia. Aika usein ollaan tuolla top-listalla oltu luetuimmissa ja kiva, että mun jutut herättää teissä keskustelua puolesta ja vastaan. Ihanaa, onnellista ja mahtavaa uutta vuotta teille kaikille rakkaat :) <3


Joulun rauhaa  6

Joulu on sellaista aikaa, kun voi unohtaa kaikki murheet. Ja pitääkin.
Ei keskitytä huonoihin asioihin vaan vain hyviin. Ja meitä kaikkia yhdistää iloinen asia. Ainakin niitä ketkä siihen uskoo.

Sitten tuleekin jo uusi vuosi ja silloin on aika siirtää menneet taakse ja keskittyä tulevaan.

Niin minäkin aion tehdä. En hukkaa enää ajatustakaan menneeseen tai siihen mitä tapahtui tai ei tapahtunut. En jaksa todistella tekojani enää päivääkään, ja pääasia että läheiseni tietävät miten asiat on ja ovat nähneet asiat läheltä ja tunteneet minut vuosia. Ja blogeissa kirjoittelu ei paranna vakavien asioiden laitaa.

Tämän joulun vietän parhaiden ystävieni kanssa ja syömme perinteisen jouluruoan sekä juomme glögiä hyvässä seurassa. Joulumieli sydämessä.

Lattia on täynnä lahjoja kuin iso vuori, vaikka kenenkään ei pitänyt ostaa paljon mitään toisillensa. Ollaan oltu kilttejä ;)

Ihanaa, nautinnollista ja rakkaudentäyteistä joulua kaikille ja mahtavaa ja onnellista uutta vuotta kaikille! <3


Spy Hard Extra!

Pikkujoulujen parhaat.

Kokomo 16.12. Myyjät Katri, 19, Essi, 21, ja Katariina, 19, myyvän näköisinä.
Kokomo 16.12. Myyjät Katri, 19, Essi, 21, ja Katariina, 19, myyvän näköisinä.

Kokomo 16.12.
Myyjät Katri, 19, Essi, 21, ja Katariina, 19, myyvän näköisinä.

Kokomo 16.12. Kaverukset Elli, 20, Arta, 19, Katri, 20, ja Kiia, 19. ”Vartissa saa paljon aikaan, perusjutut ja iltalisää!”  Nyt puhuttiin meikkauksesta.
Kokomo 16.12. Kaverukset Elli, 20, Arta, 19, Katri, 20, ja Kiia, 19. ”Vartissa saa paljon aikaan, perusjutut ja iltalisää!” Nyt puhuttiin meikkauksesta.

Kokomo 16.12.
Kaverukset Elli, 20, Arta, 19, Katri, 20, ja Kiia, 19. "Vartissa saa paljon aikaan, perusjutut ja iltalisää!" Nyt puhuttiin meikkauksesta.

Kokomo 16.12. Kaverit naurattivat tilausjärjestelmävastaava Minnaa, 20. Naurettavan hyviä tyyppejä siis.
Kokomo 16.12. Kaverit naurattivat tilausjärjestelmävastaava Minnaa, 20. Naurettavan hyviä tyyppejä siis.

Kokomo 16.12.
Kaverit naurattivat tilausjärjestelmävastaava Minnaa, 20. Naurettavan hyviä tyyppejä siis.

Baker’s 16.12. Sosiaalialan opiskelijat Sanni, 21, ja Henna, 22. ”En aio olla niin sinisilmäinen”, kertoi Henna uuden vuoden lupauksestaan. Sullahan on vihreät silmät, eli luulisi onnistuvan.
Baker’s 16.12. Sosiaalialan opiskelijat Sanni, 21, ja Henna, 22. ”En aio olla niin sinisilmäinen”, kertoi Henna uuden vuoden lupauksestaan. Sullahan on vihreät silmät, eli luulisi onnistuvan.

Baker's 16.12.
Sosiaalialan opiskelijat Sanni, 21, ja Henna, 22. "En aio olla niin sinisilmäinen", kertoi Henna uuden vuoden lupauksestaan. Sullahan on vihreät silmät, eli luulisi onnistuvan.

Baker’s 16.12. Töissä käyvät Anu, 24, ja Sini, 22, olivat juhlimassa ylennystä. Kertoivat antavansa ylen noin kerran vuodessa.
Baker’s 16.12. Töissä käyvät Anu, 24, ja Sini, 22, olivat juhlimassa ylennystä. Kertoivat antavansa ylen noin kerran vuodessa.

Baker's 16.12.
Töissä käyvät Anu, 24, ja Sini, 22, olivat juhlimassa ylennystä. Kertoivat antavansa ylen noin kerran vuodessa.

Baker’s 16.12. Valtiotieteiden opiskelija Saara, 20. ”Aina ilman korkoja!” Tämähän tekee hyvää taloudelle.
Baker’s 16.12. Valtiotieteiden opiskelija Saara, 20. ”Aina ilman korkoja!” Tämähän tekee hyvää taloudelle.

Baker's 16.12.
Valtiotieteiden opiskelija Saara, 20. "Aina ilman korkoja!" Tämähän tekee hyvää taloudelle.

Baker’s 16.12. Kaverukset Elisa, 22, Laura, 22, ja Heidi, 24. Featuring pupunkorvat.
Baker’s 16.12. Kaverukset Elisa, 22, Laura, 22, ja Heidi, 24. Featuring pupunkorvat.

Baker's 16.12.
Kaverukset Elisa, 22, Laura, 22, ja Heidi, 24. Featuring pupunkorvat.

Roska 16.12. Opiskelijat Otto, 18, Rasmus, 18, ja Rosa, 18. Ruutu kuosissa.
Roska 16.12. Opiskelijat Otto, 18, Rasmus, 18, ja Rosa, 18. Ruutu kuosissa.

Roska 16.12.
Opiskelijat Otto, 18, Rasmus, 18, ja Rosa, 18. Ruutu kuosissa.

Roska 16.12. Maisteri Rami, 27, maisteli.
Roska 16.12. Maisteri Rami, 27, maisteli.

Roska 16.12.
Maisteri Rami, 27, maisteli.

Roska 16.12.	 Opiskelijat Mikko, 21,ja Sini, 18, sekä Verneri, 21, ja Minna, 19. Paritellen.
Roska 16.12. Opiskelijat Mikko, 21,ja Sini, 18, sekä Verneri, 21, ja Minna, 19. Paritellen.

Roska 16.12.
Opiskelijat Mikko, 21,ja Sini, 18, sekä Verneri, 21, ja Minna, 19. Paritellen.


Viidakon Jane  56

Kukkuu. Nyt on sitten vuoden 2011 matkustelut tehty. Vuoden 2011 aikana tuli käytyä Lontoossa, Thaimaassa ja Espanjassa.

Lontoon matka oli ihana ja sieltä on mukavia muistoja. Thaimaan matka ohjelman kuvauksia tehdessä oli ikimuistoinen ja koskettava matka.

Espanjan matka kruunasi vuoden 2011, sillä tavalla että tajuan että mun on vihdoin siirryttävä eteenpäin elämässä ja lakata junnaamasta paikallaan.

Kun Antin kanssa oli melkein kaksi vuotta niin ihanaa, en koskaan suostunut kerta toisensa jälkeen hyväksymään eroa. Vaikka alkuperäisen eronkin syynä oli väkivalta!

Rakkaus on sokeaa ja kieltäydyin ajattelemasta, että hän satuttaisi mua enää uudestaan. joka kerta astuin samaan ansaan ajattelemalla "no jos vielä kerran?" Myönnän olevani idiootti tämän suhteen.

Olisin kuollut voimakkaaseen kuristukseen Espanjassa, joka ei loppunut jos poliisit eivät olisi tulleet paikalle. Olin myöskin niin peloissani ja yksin Espanjassa. Silloin päätin, että nyt on vaan siirryttävä.

Aionkin vihdoin vastata mukaviin varteenotettaviin treffikutsuihin jos niitä vielä tulee ja avata silmäni liikkuessani, jos eteen sattuisi mukava mies.

Se siitä ja enää en hukkaa aikaani menneisyyteen. Antti on alistunut tasolle, jossa huorittelee haukkuu ja puolustaa itseään kuin pikkulapsi. Mutta niinhän se vanha sanonta menee. Hyökkäys on paras puolustus!

Vuosi 2011 on ollut minulle rankimpia vuosia mitä muistan mukaanlukien vuoden 2010 ero. Olen käynyt läpi eron, väkivallan, perheeni hajoamisen, alkoholisoitumisen ja masennuksen.

Kun olin viidakossa minulla oli aikaa miettiä kaikkia näitä asioita. Mietin että haluaisin korjata suhteeni vielä kerran. Mietin että nousen taas ylös ja toteutan unelmiani. Nyt jäljellä oleva vaihtoehto on toteuttaa unelmiani.

Taistelen vieläkin kaikkien vaikeuksien kanssa, Vuosi 2012 on pakko olla hyvä vuosi minulle. toivon, että siellä näkyy valoa ja saan taas iloa ja uutta elämääni!

Hyvää viikonloppua kaikille :) Ihana olla kotona ja turvassa.

p.s Minun on vielä pidettävä vielä viidakon salaisuus mutta se tulee olemaan kaikille positiivinen yllätys..


Kengät vs. laukut  8

Rupesin tässä yksi päivä miettimään kuinkakohan monta paria kenkiä olen elämäni aikana omistanut? Voisin veikata, että ainakin 300 paria 22 ikävuoteen asti!

Enkä osaa sanoa onko se iso luku!

Tällä hetkellä mulla on iso kenkäkori sekä vaatekomero joka on kenkiä täynnä. Laadusta ja valkoimasta en niinkään menisi kirjoittamaan, sillä hullu heräteostelija kyllä olen ja liian usein juoksen halvan perässä. Usein olenkin sitten herännyt miettimään, että miten kehtaan kenkiä sen näköisenä ja kuntoisena kun ne ovat, niin pitää edes enää jalassa.

Nykyään olen halunnut panostaa laatuun, mutta kun mieli muuttuu joka viikko. Vanhat ennen niin ihanat kengät tuntuukin jo vanhalta ja rumalta. Oli hinta sitten 10 tai 100 euroa.

Laukuissa olen täysin hurahtanut laatuun ja merkkiin. Olen vannoutunut Louis Vuitton fanittaja vaikka se kuulostaakin kliseeltä. Niissä on jotain niin klassisen kaunista ja yksinkertasta tyyliä. Olen huomannut, että ne sopii aina asuun kun asuun ja laukku kruunaa koko tyylin. En olekkaan ensimmäisen Lv:n jälkeen halunnut muihin laukkuihin edes koskea. Sitä vaan aina suunnittelee, että mikä Lv seuraavaksi.

Toki muutkin merkit on ihania.

Kummat on ihanampia. Kengät vai laukut? Nyt olen hulluna molempiin. Saatan tuhlata laskujen lisäksi kaikki vain siihen, että saan kartuttaa kokoelmaani.