Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on klinikka.

Tissit, boobsit, utareet!  36

Onko kukaan nyt seurannut Tiina Jylhän The look- kauneusklinikka-ohjelmaa?

Mä taisin olla viime jaksossa vaikken sitä itse nähnytkään. Jotain huhuja
kuulin. Joo eli kolmas rintaleikkaus on takana, mutta tulos ei vieläkään ole tyydyttävä. Itseasiassa olen jo alkanut nauttimaan siitä kun saa uudet silikonit! Eli nejännet on heti hakusessa kun vaan se on taas vuoden aikavälin jälkeen mahdollista. Ihon pitää venyä että isommat mahtuu tilalle.

Olen siis tulokseen ja kaikkeen muuten täysin tyytyväinen, mutta nää on
liian pienet. Mun lähtökohta oli samanlaiset rinnat kun pienillä pojilla.
Eli pienet nännin nypykät. Nyt en oo käyttänyt tukiliiviaikakauden jälkeen
(mikä on pakollinen) rintaliivejä ollenkaan ja tekisi mieli hyppiä
vaikka hyppynaruakin kaupan päälle. Että se iho VENYISI niin että saan ne uhkeat utareet vihdoin ja viimein. Viidettä leikkausta ei tule tai muuten
mulla menee leikkausviilto navassa :D no ei edes mene. Jälki on aina tosi siisti.

Musta on hienoa, että Tiinalla on tollainen ohjelma! Tiinan vastaanotto Helsingissä on todella viihtyisä, ja siellä on aina niin mukavaa. Kuin kotiin menisi. Tiina on myös laatinut minulle ruokavalion, minkä avulla pääsin vihdoin ja viimein joskus laihtumaan. Mulla kaikki mun ylimääräinen oli ruokavaliosta johtuvaa. Ei pelkkä liiikunta auta kun on paska ruokavalio. On hirveä työ aina kuluttaa enemmän kun syö joten kun syö oikeeta ravintoa niin keho käyttää kokoajan rasvaa sun kropasta energiänlähteenä ja liikunta polttaa sitä entisestään ja sä vaan laihdut ja kiinteydyt koko ajan. Jee! Ja sit saa välillä herkutellakin.

Mä löysin netistä kivan herkkupaikan! Täält saa aina eri aikoina eri tuotteita, ja näytteitä tilattuu ilmaiseksi ---> http://goo.gl/Fh5pZ

Palataan taas mussukat <3


Silikonirinnat, NE parhaat!  88

Mä oon aina siitä asti kun olen jotain tajunnut, niin ollut sitä mieltä, että silkkarit on paljon kauniimmat rinnat kun omat luonnon tuottamat tekeleet!

Luomurinnat voi toki olla kauniita enkä niitä hauku, mutta omassa blogissani voin toki kertoa mielipiteeni, että mun mielestä silikonirinnat on paljon paremman näköisiä yleensä.

Olen tietty nähnyt paljon luomutissejä, ja monesti ne on mun mielestä sellaisia ällöttävän löröjä, semmoisia laiskan näköisiä.
Ne riippuu tai hölskyy joka suuntaan, jopa pienet rinnat.
Kun niihin koskee ne tuntuu läskiltä.EI EI EI sanon minä.

Ainut miinuspuoli silkkareissa on se, että leikkauksesta jää arpi.
Mutta sekin jää piiloon rinnan alle. Muodon ja mallin saa päättää itse. Jopa kovuusasteen. Mikäs sen parempaa.

Eli jos aloitte nyt miettimään minun "pallojani", niin joo tosiaan silloin kun kävelin klinikalle sanoin heti näin: Haluan isot, luonnottoman näköiset ympyränmalliset rinnat.
KIITOS! Se on mun mieltymys ja minähän niitä tissejäni kannan.

Imettämiset sun muut höpinät joilla halutaan vedota silkkareitten huonouteen on täyttä paskaa. Mikään ei poista sinulta mitään mahdollisuuksia, paitsi tietenkin jos missiksi olet haaveillut meneväsi. Toivottavasti tämäkin höpinä loppuu joskus ja saadaan kauniita rintavia
ja muodokkaita kaunottaria edustamaan Suomea.

Minä olen nyt Miss Plastic-kisan emäntä ja keulahahmo, joten tytöt tänne päin upeiden silikonirintojenne kanssa.

Nyt kisataan meille Suomen parhaimman näköinen mimmi, jolla
on kauneusleikkaus tehtynä.(toki tämä ei edellytä silikonirintoja)

Plastic is fantastic!!!!

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3