Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on tiger.

Emma-jatkot. Lyhyesti.  4

Sunnuntaihesarin kanssa samaan aikaan kotiin saapumisessa on omat ongelmansa. Aamu tulee aina yhtä nopeasti. Luojan kiitos baarit eivät voi olla keskieurooppalaiseen tapaan aamuun asti auki, koska silloin joutuisi ryömimään kotiin lähempänä päiväpostia, ja päivä olisi kokonaan pilalla, kun nyt se valuu hukkaan vain puoliksi.

Eilisen Emma-gaalan jatkoja juhlittiin Tigerissa. Alakerta oli varattu emmailijoita varten kahteen asti ja se olikin tupaten täynnä lähes koko illan. Meininki oli kuitenkin sinne noin kahteen asti melko jäykkää. Vipin, jota uudistettiin tässä taannoin, suurin muutos on se, ettei siellä ole enää tanssilattiaa, mikä rauhoitti menoa varmaan omalta osaltaan. Muutenkin ihmiset tuntuivat keskittyvän enemmän small talkiin kuin bailaamiseen, mikä on, totta kai, arvokkaan gaalan jatkoille sopivaa.

Yläkerrassa sen sijaan irroteltiin, ja tanssilattialle uskaltautui myös valtakunnan ykköspoika Sauli ”Adamin poikakaveri” Koskinen. Kauniiden daamien kanssa. O-ou, tietääköhän Adam tästä. ;)

Tiger
Tiger

Esko Tigeriin?  5

Lukeminen kannattaa aina. Senpä takia luenkin säännöllisesti Seiskan nettiuutisia ja seiskabloggaajien kuulumisia. Tällä kertaa aamurähmäisillä silmilläni löysin sivuilta todellisen jymyuutisen. Suoraan Esko Eerikäisen blogista.

Esko kirjoittaa aloittavansa The Tigerin uuden vip-puolen PR Houstina. Ohhoh! Avajaisia vietetään Eskon mukaan ensi viikon perjantaina.

Tämähän olisi pitänyt arvata jo Velvetin avajaisissa, kun huomasin Eskon olevan paikalla ilman tulevaa ex-vaimoaan. Mutta joskus lyhty syttyy hitaasti.

Kaikkia SK-paikkoja uudistetaan kevään mittaan. Tigerin kohdalla tämä on ilmeisesti ainakin yksi uudistus. Eskon varsinaista roolia osaan tällä hetkellä vain arvuutella. Tigerissa on ollut jo aiemmin vip-hosteja (/vip-emäntiä), eli asiakkaiden hyvinvoinnista huolehtivia kauniita nuoria naisia, ja Velvetiin avaamisen yhteydessä siirtynyt Mark Middleton on toiminut jonkinlaisena vip managerina. (Anteeksi epävarmuuteni titteleissä.) Vip PR Houstin tehtävänkuvasta en tiedä.

Mitä Eskon siirtyminen Tigeriin sitten tarkoittaa? Kannattaako jatkossa suunnata automaattisesti Tikruun, kun haluaa lähietäisyydelle Hunksien kanssa? Entä kuinka paljon Ed Hardyn osuus kävijöiden vaatetuksessa kasvaa?

Kiperiä kysymyksiä riittää.

(lähde: http://www.seiska.fi/julkkisblogit/eskonblogi/1296228135989/1296228135989/rouvan+mielesta+olin+vain+avustaja/)


Vip-ilta  9

Viime perjantaina kutsu kävi Vero Modan, Onlyn ja Jack&Jonesin kutsuvierasiltaan. Ennen en moisissa tilaisuuksissa juossut, mutta nyt kun kävimme ystäväni kanssa niin hauskaapa oli. Ensi viikolla on myös 17 pv Vilan ilta ja pakko mennä päivittämään pikkujoulumekkojen tilanne.

Ensimmäisenä kun menimme sisään, annettiin kädet täyteen skumppaa ja henkilökunta kohteli kuin kuninkaallisia. Aivan mahtava meiniki oli ja hyvä bilemusiikkikin antoi kuulua itsestään :)

Mietittiin kaverin kanssa, että kuinkakohan paljon se vaikuttaa ihmisten ostopäätöksiin kun on alkoholitarjoilu. Itse ainakin jos vaan rahatilanne sallisi niin tilanne riistäytyisi täysin käsistä.

Tällä kertaa tarjolla ei ollut vip-hintoja sen suuremmin, mutta ensi viikolla vila kutsuu ja meille tuotteet on upeisiin hintoihin.

Oli todella mukava tavata mm. Todella suosittu muotibloggaaja joka sai minut löytämään ihan uusia puolia itsestäni. Sain sovitattevakseni. Vaatteita mitä en ikinä itse olisi viitsinyt edes pöydältä nostaa. Kunpa minullekkin muotoutuisi pikkuhiljaa selkeä oma maku ja tietäisin täsmälleen tyylini.

Loppujen lopuksi skumppa vei voiton ja me skumpan ystävät kaverini kanssa ryystimme vaatteiden sovittamisen sijaan jopa pukukopeissa itsemme mukavalle kikatteluasteelle.

Kantisiltaa varten oli järjestetty myös jatkot Tigerissa ja ilta olikin taas maitsematta jättämisen arvoinen :)

En vieläkään tiedä mitä ravintolan poke sillä tarkoitti, kun kysyi seuraavan kerran kun sinne mentiin, että onko kajaalit kunnossa tänään etteivät valu tällä kertaa. No jaa. Jätän sen mieluummin itsekin arvoitukseksi :)


Puputyttöjä ja pukumiehiä  5

Maailman kuuluisin miestenlehti Playboy järjesti pippalot Tigerissa eilen, perjantaina 13. päivä. Epäonnisesta päivämäärästä huolimatta ainakin paikalle saapuneet miehet (joita oli ehkä noin 70 % kaikista juhlijoista, kumma juttu) vaikuttivat onnekkailta. He kun pääsivät tiirailemaan catwalkilla astelleita pupusia, joiden "vaatteiden" koko ei päätä huimannut. Samalla kun miehet pyyhkivät kuolaa suupielistään, naiset kenties miettivät kuumeisesti, mistä noita alusvaatteiksikin kutsuttuja hepeneitä saa.

Playboy ei petä koskaan.
Playboy ei petä koskaan.
Playboyn alusvaatetyylinäytös
Playboyn alusvaatetyylinäytös

Vaikka kutsuissa oli hehkutettu tilaisuuden eksklusiivisuutta, ei vieraskaarti juurikaan poikennut tavallisesta. Plussaa kuitenkin siitä, että paikalla oli paljon tyylikkäisiin pukuihin pukeutuneita miehiä. Osa naisista taas oli lukenut pukukoodia väärin; halvannäköinen korsetti, liian kulutuspestyt farkut tai lörtsähtänyt ginatricothennes-mekko eivät mielestäni täytä sexy, seductive&scandalous-etikettiä.

Playboy-bileet Tigerissa
Playboy-bileet Tigerissa
Playboy-bileet Tigerissa
Playboy-bileet Tigerissa

Paikalla olleista tyypeistä mielenkiintoisin oli Sedu itse, joka oli seurueensa kanssa parkeerannut yhteen Tigerin yläkerran looseista.

Playboy-alusvaateshow
Playboy-alusvaateshow
Playboy-bileet Tigerissa
Playboy-bileet Tigerissa
Playboy-alusvaateshow
Playboy-alusvaateshow

F.C. palvelu

Tigerin yläkerran Black&White-vippitila muutti muotoaan noin kuukausi sitten, ja tila palvelee nyt kaikille avoimena F.C. Loungena. F niin kuin Fashion ja C niin kuin Cocktail. Idea on siis yhdistää muotia ja drinkkejä.

Black&Whiten sisustusta ei ole muutettu ollenkaan. Terassin pehmeät valkoiset sohvat ja nojatuolit ovat tallella, samoin sisätilan mustat kalusteet. Ja mikäs siinä, ne kestävät vielä tarkastelua päivänvalossakin ja ovat toimivia. Muoti tulee esille tilan screeneiltä, joissa pyöritetään tuoreita muotinäytöksiä ja –ohjelmia. Suurempaa toistoa pyritään välttämään. Hostiksi on valittu Paparazzin listoilla oleva baarimikko.

Muotiaspekti on ihan kiva, ei ainakaan vielä enempää. Isoimmat plussat uudessa loungessa ovat tanssipuolen bassojytää hiljaisempi musiikki ja palveluun panostaminen! Ihanaa, kuulen muutakin kuin omat ajatukseni, ja saan asiakaspalvelua, mikä tuntuu nykyään olevan kallisarvoinen harvinaisuus. (Ja joo, tällaisia paikkoja on Helsingissä muitakin, mutta niitä ei ole mielestäni koskaan liikaa.) Myös drinkkeihin on haettu vaihtelua viikoittain vaihtuvilla erikoisuuksilla.

Usein varsinkin tyttöjen kanssa yössä ollessa jonkun tanssijalkaa alkaa kolottamaan. Jos muut kaipaisivat enemmän rauhallista menoa, on sopivien paikkojen löytäminen hankalaa. Jos Tigerin puitteet käyvät kaikille, suuremmilta kissatappeluilta vältytään, kun saman katon alta löytyy pari erilaista maailmaa. ;)

Perjantain ja lauantain välisenä yönä yhden aikaan loungessa olisi
kuitenkin voinut olla enemmänkin porukkaa. Kivatkin ideat valuvat hukkaan, jos ihmiset eivät löydä niitä. Saa nähdä, kuinka pitkälle F.C porskuttaa.

Käväisin muuten perjantaina myös Jenny Woossa, jossa huomasin hauskan katosta roikkuvan kuplatuolin uutena yksityiskohtana. Tässä valitettavan hämärä kuva.

Jenny Woon katosta roikkuva kuplatuoli.
Jenny Woon katosta roikkuva kuplatuoli.

Tiikerin pimppi!  6

Tiger Woods jäi kiinni. Ja nyt jengiä kiinnostaa, kuinka monta naista vielä ilmoittautuu golfaripoitsun rakastajiksi ja löytyykö lehtolapsia. Minua kiinnostaa ihan toinen asia. Haluan tietää kuka on Tiikerin ”pimppi”, siis ”pimp”, eli parittaja.

Ruotsalaismalli Carolina Gynning kertoi äskettäin blogissaan, kuinka eräs mies oli jonkun aikaa sitten lähestynyt häntä Lontoossa kertoen, että hakee Tigerille naisseuraa. Kyseinen heppu kysyi, olisiko Carolina kenties kiinnostunut olemaan Tikrun ”tyttöystävä”. Carolina oli kieltäytynyt kunniasta ja luullut koko hommaa vitsiksi. Nyt malli-juontaja lopulta tajusi, ettei pyyntö ollut vitsi, vaan että asialla todennäköisesti oli golfarin parittaja.

Nyt kysymys kuuluukin: kuka on Tiikerin parittaja, who is Tigers pimp? Oliko parittajia yksi vai enemmän ja olivatko nämä ”pimpit” miehiä vai naisia? Ja miten he toimivat, ettei media saanut vihiä Tikrun salaisista afääreistä? Ja tärkein kysymys, kuka ryhtyy parittajaksi ja kuinka paljon parittajan työstä maksetaan? Vai toimiiko esim. golfarin pr-tyyppi tai joku muu henkilökunnasta parittajana. Ehkä saamme tietää nämä asiat, kun media alkaa tonkia Tiikerin ja hänen ”soon to be” ex-vaimonsa Elin Nordegrenin asioita.

Joka tapauksessa haluaisin tietää lisää näistä suurten starojen ”pimpeistä”. Onko se ihan normaalia, että tähdillä on sellainen. Ja ovatko parittajat henkilökohtaisia vai maa-/tapahtumakohtaisia. Kyllähän se jo tiedetään, että monessa maassa joku pr-henkilö tai vastaava tapahtumajärjestäjä etsii esim. rokkistaroille niitä yöseuralaisia, mutta miten ne asiat pidetään salassa.

Ainakin nyt voi todeta, että Tikrun pimppi ei tainnut olla kyllin hyvä työssään.