Ilmiöt

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2012.

Luonnollisuus kunniaan!  11

Yhtäkkiä tässä ihan pikkuhiljaa on tullut sellainen fiilis kun pidennyksetkin alkoivat pudota olleessaan mun päässä jo niin kauan, että mä haluan nyt luonnollistua. Tämä ei tarkoita sitä, ettäkö en voisi olla luonnollinen vaikka minulla onkin silikonit. Ei, en ole menossa poistattamaan niitä. Eikä tämä ole mikään päähänpisto, vaan haluan vaan jotenkin riisua itseni kaikesta ylimääräisestä.

Tällä viikolla käyn myös poistattamassa rakennekynnet. Mutta en suinkaan luovu mun ihanasta kampaajastani, enkä kynsistudiosta, vaan lisäkkeet vaihtuu hiustenvahvistamishoitoihin ja rakennekynnet ihaniin lakkauksiin kynsissä sekä varpaissa :) On jo nyt kivempi olo ilman pidennyksiä ja odotan vaan, että vihdoin onnistuisin myös painonpudotuksessani.

Laihduttamisesta en uskalla enää edes ikinä mitään lupailla. On tässä sen verran monta kertaa menty ihan reisille sen kanssa. Aloitus on lupaava mutta koskaan en saa vietyä loppuun. Tärkeintä kuitenkin on etten vieläkään ole heittänyt lusikkaa nurkkaan.

Kyllä tää tästä ja toivonkin, että kesällä nyt on sitten fressi ja kevyt olo kaiken suhteen ja paino alkaa putoamaan sekä saan vahvat ja terveet hiukset ja kynnet ajan kanssa ihan itse kuhan malttaa odottaa. Tiedän että se vie KAUAN aikaa, mutta toisinkuin minä aina oletan, niin mikään ei tule hetkessä.

Mahtavia aurinkoisia kesäpäiviä sinne!v :)


Kesän festarit  4

Nyt vahvistui, että minäkin menen tänä kesänä festareille vaikka toisin kuvittelin. Ainakin Summer Up-festareille tulee lähdettyä ja mitä olen kuullut, ne onkin yhdet vuoden parhaista. Myöskin vip-järjestelyt ovat siellä kuulemma aivana mahtavat.

Ennen oli tapana mennä juhannuksena aina RMJ-festareille, mutta nykyään en enää tiedä edes onko ne nyt Raumalla vai Porissa edes, eikä fiilis ole enää sama kuin vuosia sitten.

Juhannus on tänä vuonna vielä ihan auki ja muistan kuinka hanurista oli viettää viime juhannus Helsingissä. Typötyhjässä Helsingissä, jossa ei tapahdu silloin mitään missään.

On ollut ihanaa vaan viettää aikaa mun rakkaan koirani kanssa, ja se kasvaa ja oppii hurjaa vauhtia. Ihana viettää kesä yhdessä!

Muitakin ihania uusia projekteja suunnitteilla, mutta olen oppinut että ei nuolaista ennen kuin tipahtaa! Hiljaa hyvä tulee :)

Kesällä rakastan vaan rentoutua ja olla, mutta tänä vuonna olen päättänyt jäädä kesäksi töihin ettei mene ihan ranttaliksi ja minulla onkin vain muutaman päivän loma!

Painoa on tullut hurjasti lisää, enkä ole koskaan kokenut laihdutusta näin vaikeaksi kuin viime aikoina ja tekisi mieli vaan heittää hanskat tiskiin.
Luovuttaja en kuitenkaan ole ja olen taistellut ja hävinnyt ja taas jatkanut taistelua.


Uusi tulokas Vanilla  10

Nyt hän on vihdoin minun. Sain koiran niinkuin halusinkin pitkään. Harkitsin, harkitsin ja harkitsin. Mä etsin todella kauan hyvää koiraa sillä tosiaankin en halua tukea mitään pentutehtailua tai pienestikkään epämääräistä toimintaa mikä liittyy eläimiin. Tottakai mietin myös elämäntilannettani, että miten paljon on menoa ja miten saan annettua koiralle parhaan mahdollisen kodin.

Tällä hetkellä elämäntilanne on sellainen, että vapaa-aikaa jää ja kesä on rauhallisempaa muutenkin, vaikka vakituisessa työssä olenkin. Rodun valintaa vahvisti se, että hyvällä ystävälläni on 2 chihuahua narttua, joten kaverit on taattu Vanillalle. Vanilla on 8 viikkoinen pentu nyt ja narttu. Pentu ei jää missään tilanteissa liian kauaksi yksin, vaikka tietysti totutan sen myös yksin olemaan lyhyinä jaksoina, mutta rakkautta sillä on paljon. Hoitopaikat on myös mietitty enkä sysää koiraa aina laidasta laitaan eri paikkoihin, vaan häntä rakastaa ja hoitaa joko mieheni, perheeni tai chihuystäväni. Vanilla on vienyt mun sydämen täysin <3

Vanilla <3
Vanilla <3