Ilmiöt

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2012.

Viidakon tähtöset finaali!  4

Kohta se on ohi myös tvssä. Haikeata miettiä, kun tuntuu että se voisi jatkua ikuisuuksiin. Viidakon tähtöset oli hieno kokemus ja ihmiset vielä sitäkin ihanampia suurin osa. Niin se vaan aika menee. Toivoisin tuosta nelikosta ihan kenelle vaan voittoa. Jokainen olisi sen ansainnut, mutta jos yksi on pakko mainita niin Susanna Ruotsalainen!

Viidakon tähtöset oli ohjelmana kertakaikkisen jännittävä ja hyvä sekä erittäin viihdyttävä. tuotantoryhmä oli mainio, ja ymmärtäväinen.

Nyt on sitten vuorossa aurinkorannikon-tähtöset , mutta sekin surettaa. viiko meni niin nopeasti ja hyvä fiilis jäi, mutta mitä seuraavaksi?

Noi projektit ja bb luettuna mukaan on ollut huikeita. tää ei jää tähän!!!

Nyt sitten kaikki vaan ruudun ääreen klo 21.00 jännäämään. mä en oo ees kattonu noita haastiksia missä jokainen kertoo mihin käyttäisi voittorahat. Se jää nähtäväksi.

Ps. Ihana kun tulee lämmin. mulle kuuluu tosi ihanaa ja töitä on paljon. Aloitin 2 päivää sitten vasta kesäkuntoon 2012 :) Toivottavasti se vielä onnistuis tosi tiukalla kuurilla!

Aurinkoisia päiviä teille kaikille!


Hola Hola!!  2

Hola kaverit!

Nyt juuri heräsin ensimmäistä aamua taas kotona, kun eilen lento tuli myöhään yöllä Suomeen. Tulee kyllä hyvä sarja tuosta! Ihan kaikkea en voi reissusta kertoa, koska se pitää sitten nähdä sarjassa aurinkorannan-tähtöset.

Voisin kyllä harkita, että jos muuttais vaikka vuodeks Espanjaan, ja opiskelis siellä koulussa. Oli sen verran ihanaa. Ja Maisa ja Iida oli mitä parhainta matkaseuraa kyllä :) Ollaan me kyllä semmoinen kolmikko, että oksat pois!

Palaillaan pian rakkaat! Kun tokenen reissusta, kirjoitan jotain järkevää :D


Vappuna ihana loma Pietarissa  15

Ihanaa, että vihdoin mun viisumini on saanut käyttöä, sillä mulla on ollut nyt 2 vuotta peräkkäin vuoden viisumi. Tänä vuonna se oli melkein vuoden käyttämättä, koska ei ollut tarvetta mennä Venäjälle kun en ollut Antin kanssa. yksin en Pietarissa kyllä pärjäisi. siellä puhutaan tosi heikosti englantia.

Nyt sitten pääsin jo toista kertaa kuukauden sisällä nautiskelemaan ja olen saanut taas aivan ihania kokemuksia. yksi ikimuistoinen jälkeenpäin hauska juttu on kun jouduimme keskelle mellakkaa. Se oli samalla tosi pelottavaa, mutta niin mielenkiintoista että yritimme loppuun asrti kuvata vaikka meidätkin meinattiin jyrätä kun ihmiset juoksi ympäriinsä ja kaikki ketkä saatiin kiinni hakattiin ja vietiin isoon kalteriautoon mihin heitettiin roppakaupalla ihmisiä.

Ennen mellakkaa, tunnelma oli iloinen ja tässä onkin video Venäjän uutislähetyksestä mihin päästiin mukaan.

http://www.tv100.ru/news/peterburg-otmetil-pobedu-zenita-55555/

Oli ihanaa viettää romanttinen vappu rauhallisissa merkeissä muuten, sillä venäjällä ei vappua juhlita eikä örveltäjiä ole. Tietysti Zenitiä juhlittiin ja silloin oli kyllä pelottavaa liikkua kaupngilla. Muuten kävimme jokilaiva-ajelulla neva-joen ympärillä ja katsoimme historiallisia nähtävyyksiä. Syötiin ihanaa ruokaa. Nyt on ihana olo kun ei ole pahasta olosta tietoakaan ja juomisen sijaan on ihania tuliaisia Venäjältä ja kaikkein ehkä ihanin on minun uudet 3 paria kenkiä sekä Naomi Cambellin omalta vaatemallistolta Love Republicilta ostamani uusi upea mekko! Ja ehkä hienoimmat kumisaappaat ikinä meille molemmille :)