Ilmiöt

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2012.

Rodos  5

Mä lähden nyt lauantaina pois täältä. Helsingistä katsottuna ainakin suomen kesä on ollut surkein mitä muistan.

Rodoksella on kuulemma todella lämmin 35+ ja siellä kyllä on vähän mieluummin kuin täällä sateessa. Lähden kaverin kanssa ja aion vaan nauttia olosta ja ottaa aurinkoa sekä hotellin yhteydessä on spa joten takuulla otan hieronnan joka päivä.

Tää kuukausi mennyt töitä tehden ja kauniina päivinä on tullut bailattuakin jonkun verran. Kesän lempijuoma on mulla ollut valkoviini.

Otin hiustenpidennykset ja rakennekynnet pois ja tuntuu ihanan fressiltä. Jo vuoden päästä varmasti mulla on suhteellisen pitkät hiukset ja kynsiin on kiva lakkailla vaikka joka päivä uusi kiva väri. Olen nauttinut kyllä tästä olosta.

Vanilla kasvaa hurjaa vauhtia, mutta pienin näkemäni koira se silti on tällä hetkellä. Eilen se oppi hyppäämään sohvalle ja sänkyyn. Mä olin niin onneissani, kun mun vauva oppii ja kasvaa.


Suomen kesää pakoon  7

30.7 alkaa loma ja mä lähden kyllä niin nopeasti täältä pakoon kuin mahdollista. Nää kelit on ollut ihan uskomattoman surkeita ja aurinkoisia päiviä on ollut vaikea muistaa edes, että milloin niitä on ollut.

Toivottavasti elokuu on lämpimämpi ja onnea kaikille niille joiden loma ei ole mennyt tässä vesisateessa.

Mun kesä on muuten mennyt kivasti ja aika rauhaliisesti olen ottanut. Töissä käynyt vaan ja sitten yksillä festareilla sekä sitten kiertänyt promokeikkoja pari nyt. Viimeisin oli Kristiinan kaupungissa.

Summer Up-festivaalit oli kivat kyllä ja Cheekin keikka oli mahtava. Muuten kyllä täytyy sanoa että ei noi festarit enää kiinnosta oikein.

Vanilla on vienyt paljon mun huomiota ja sen kanssa onkin ihana olla aina ja leikkiä.

Treenit on sujunut kohtalaisesti ja hiukan epäsäännöllisesti kuten aina :)

Kyllä tämä vielä tästä ja tämä vuosi on mulle kyllä muutosten aikaa. Hiljaa hyvä tulee!

Ihania aurinkoisia päiviä teille kaikille <3


Kesä ilman miehiä  10

Niitä mä en tarvii tällä hetkellä mihinkään. Mun parhaat ystävät on kaikki homoja, mutta ne onkin kuin mun parhaita tyttökavereita.

Viime vklp oli Summer Up-festivaalit ja siellä oli ihan nastaa. Oli siellä myös komeita miehiä, ja eipä ole tältä tytöltä itsetunnon mennessä alemmas , kuitenkaan lirkuttelutaidot kadonneet. Tepsii mieheen kuin mieheen. Edelleen ;)

Kesällä kaikki on niin ihanan kauniita ja komeita. Mä olen koko kesän verhoutunut vaatteisiin. Auringonotto ei tulisi kysymykseenkään kuin autiolla saarella.

Mutta nauttikaa kesästä täysin rinnoin. Se on ihanaa aikaa.

Mun kesän ehdoton lempituoksu on Victor&Rolf Flowerbomb. Se käy kyllä läpi vuoden, mutta erityisesti kesällä!!!


Homot ovat lihansyöjiä!  11

Näin kuului huuto senaatintorilla kun Pride-kulkue alkoi aloittamaan marssia. Itsehän nukuin pommiin kulkueesta, mutta ystäväni siellä iloisesti marssivat. Siellä oli aikamoinen meininki ja tänä vuonna jotkut hengelliset ihmiset olivat järjestäneet kunnon vastarinnan kulkueelle.

Kun Pridellä oli oma huutosakki ja megafoni joka julisti Pride-tapahtumaa, tuli siihen sitten joku ukkeli oman megafoninsa kanssa ja huusi kuinka syntisiä homot ovat ja joutuvat helvettiin. Ei sentään heitelty tomaateilla tällä kertaa. VAAN kanamunilla :) Kyllä ihmiset on sairaita sanon minä.

Kirjoitin tuossa facebookkiin tosiaan lauantaina, että Helsinki Prideen nyt matka käy. Sinne sitten tuli kommentti "seksuaalivähemmistö kunniaan". EI. Ei tarvitse nostaa homoja mitenkään ylemmäs tai kunnioittaa heitä sen enempää kuin ketään muutakaan. Eiks me voitais olla kaikki tasavertaisia ja jokaisella saisi olla samanlainen oikeus elää tässä maassa haluamallaan tavalla. Vahingoittamatta muita... Please????