Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on signaloi.

Flirtein nainen nappaa miehen  60

Ihmiset jotenkin yleisesti luulevat, että kauniit naiset saavat kaikki miehet. Tämä on ihan höpöä. Olen tehnyt baari- ja kahvilatutkimusta aiheesta ja huomannut, että jokin muu imee miehiä kuin hunaja. Tietenkin tämä on myös tieteellisesti todistettu.

Websterin yliopiston käyttäytymistieteen apulaisprofessori psykologian tohtori Monica Moore on tutkinut naisten kosintamenoja vuodesta 1978. Hän ei ole halunnut hautautua labraan, vaan on vienyt tutkimukset aitoon ympäristöön. Moore on päätynyt flirttailutieteessä seuraavaan: naisilla on 52 tapaa eli keinoa tehdä miehille selväksi, että juhuu tervetuloa lähestymään! En kerro niitä kaikkia nyt tässä. Googlaa vaikka.

Tärkeimmän vinkin Daily Mail ja muut laatulehdet kaappasivat Mooren tutkimuksista: hymyile hänelle 35 kertaa. Hymy on todistetusti suurin houkutin miehelle. Jos nainen antaa 35 vinkkiä tunnissa, uskaltaa mies lähestyä häntä melko suurella varmuudella.

Ja professori Moore sen tietää: mies ei edes ihastu kapakan kauneimpaan naiseen, vaan siihen joka signaloi eniten. No tästähän kuulin jo vuosia sitten raadollisemman version yhdeltä kokeneelta mieheltä: kyllä miehet näkee, keneltä saa.

Pikaopas: