Ilmiöt

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2011.
Seuraava

1+2=K23  5

1. Muistatteko Crushin? Kampin keskuksen kyljessä Urho Kekkosen Kadulla ollut drinkkibaari, jonka tila oli sulkemisen jälkeen piiitkään tyhjänä. Välillä kuului huhuja tilan myynnistä jollekin ”tutulle yötekijälle”.
2. Kevään lopulla Feverin seinistä paljastuneet Don’t tell mama-kyltit herättivät pohdintaa DTM:n uusista liikkeistä.

Yksi plus kaksi on tässä(kin) tapauksessa kolme. Tai oikeastaan K23, kuten otsikkokin sanoo. DTM:n Markku avaa Urho Kekkosen Katu ykköseen uuden homobaarin. Nimi kertoo tietysti ikäpolitiikan. Työntekijätkin ovat yli 23.

Baarin idea kiteytyy näin: ”Homodisko tuodaan takaisin. Samoin palvelu”, Markku Valtanen kertoo.

Sisustuksen tyyli tulee olemaan ”industrial”, joka tarkoittaa tässä tapauksessa muun muassa rapattuja seiniä ja metallisia pöytiä, joiden koristeena on hitsausjälkiä. Asiakaspaikkoja tulee sata, neliöitä ”kakskolmosessa” on 214.

Ovet avataan 16. päivä tätä kuuta, mutta varsinaiset avajaiset ovat 4.8. Tässä välissä on tarkoitus tsekata, että homma toimii halutulla tavalla.

Miltäs kuulostaa?


Minä GAY marssin!  20

Noniin. Puolen tunnin päästä mä lähden Helsinki gay pride festareille ja liityn klo 13 kulkueeseen kannustamaan homojen oikeuksia ja tukemaan heitä.

Mä olen aina pitänyt homoista, ne ei ole mitenkään huonompia eikä parempia. Niillä yleensä ottaen on vaan rento asenne. Ihan samalla tavalla voi olla ärsyttävä hetero kuin ärsyttävä homo.

Ensinnäkään homous ei ole mikään sairaus eivätkä he ole vähempiarvoisia kuin me. Ketä ylipäänsä kiinnostaa kuka panee ketäkin tai kenen vierestä joku herää aamuisin?

Mun mielipiteeni muodostuu sen perusteella, että jokaisella meillä on oma elämä jota me kaikki vain itse voimme elää. Minun sääntöni itselleni on, että niin kauan saan tehdä mitä haluan kuhan en satuta sillä muita. Onko jonkun seksuaalinen kiinnostus samaa sukupuolta kohtaan, tai rakastuminen samaan sukupuoleen joltain pois. Jos se jotain ällöttää niin voi kävellä pois. Loukata ei tarvitse. Samalla tavalla ällöttää moni muukin asia.

Sen ymmärrän, että joillain ihmisillä on uskonto, jota ne oikeasti vaalii ja heillä on tietty elämänkatsomus, mutta muu ahdasmielisyys ei ole hyväksyttävää. Siispä lähden tästä marssimaan.

Ei ihmiset sukupuuttoon kuole vaikka kaikki eivät lisäännykkään keskenään. Silti avioliitto esim. pitäisi olla sallittua kaikille ketkä haluavat ikimuistoisen hetken toisilleen ja elää loppuelämän yhdessä. Sitähän se on avioliitto = loppuelämä yhdessä. Siihen me kaikki uskotaan kun mennään naimisiin.

Go gays <3 i love you all...

Rakastakaamme kaikki toisiamme...


Rasvaa nahkaan  2

Lasipalatsi jatkaa viimevuotista perinnettään tarjota asiakkaille ilmaiseksi aurinkorasvaa sekä rasvaajia. Rasvaajat ovat käytössä säiden salliessa joka lauantai, purkit muutenkin.
Rasvaajia on tällä hetkellä yhteensä kolme, kaksi miestä ja yksi nainen. Homma toimii ”vapaaehtoisesti laajennettuna työnkuvana”. Ja kyllähän vapaaehtoisille rasvaajille on löytynyt ottajansa. Viime kesänä terassipäällikkö Joel ei kuullut kertaakaan huonoa palautetta. No ei ihme, sillä palamisen eston lisäksi samalla saa ilmaisen hieronnan!
Tänä kesänä aurinkoisia lauantaita on osunut jo pari. Tänä viikonloppuna taitaa tulla kolmas.
Ja arvatkaapa kuinka paljon viime kesänä kului yhteensä rasvaa?

Aurinkorasvausta Lasipalatsin terassilla.
Aurinkorasvausta Lasipalatsin terassilla.

(Kuvassa rasvaamassa Jarno, 25, ja Iitu, 24.)

Noin 40-50 purkkia.


Seuraava