Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on festivaalit.

Kesä ilman miehiä  10

Niitä mä en tarvii tällä hetkellä mihinkään. Mun parhaat ystävät on kaikki homoja, mutta ne onkin kuin mun parhaita tyttökavereita.

Viime vklp oli Summer Up-festivaalit ja siellä oli ihan nastaa. Oli siellä myös komeita miehiä, ja eipä ole tältä tytöltä itsetunnon mennessä alemmas , kuitenkaan lirkuttelutaidot kadonneet. Tepsii mieheen kuin mieheen. Edelleen ;)

Kesällä kaikki on niin ihanan kauniita ja komeita. Mä olen koko kesän verhoutunut vaatteisiin. Auringonotto ei tulisi kysymykseenkään kuin autiolla saarella.

Mutta nauttikaa kesästä täysin rinnoin. Se on ihanaa aikaa.

Mun kesän ehdoton lempituoksu on Victor&Rolf Flowerbomb. Se käy kyllä läpi vuoden, mutta erityisesti kesällä!!!


Kesän festarit  4

Nyt vahvistui, että minäkin menen tänä kesänä festareille vaikka toisin kuvittelin. Ainakin Summer Up-festareille tulee lähdettyä ja mitä olen kuullut, ne onkin yhdet vuoden parhaista. Myöskin vip-järjestelyt ovat siellä kuulemma aivana mahtavat.

Ennen oli tapana mennä juhannuksena aina RMJ-festareille, mutta nykyään en enää tiedä edes onko ne nyt Raumalla vai Porissa edes, eikä fiilis ole enää sama kuin vuosia sitten.

Juhannus on tänä vuonna vielä ihan auki ja muistan kuinka hanurista oli viettää viime juhannus Helsingissä. Typötyhjässä Helsingissä, jossa ei tapahdu silloin mitään missään.

On ollut ihanaa vaan viettää aikaa mun rakkaan koirani kanssa, ja se kasvaa ja oppii hurjaa vauhtia. Ihana viettää kesä yhdessä!

Muitakin ihania uusia projekteja suunnitteilla, mutta olen oppinut että ei nuolaista ennen kuin tipahtaa! Hiljaa hyvä tulee :)

Kesällä rakastan vaan rentoutua ja olla, mutta tänä vuonna olen päättänyt jäädä kesäksi töihin ettei mene ihan ranttaliksi ja minulla onkin vain muutaman päivän loma!

Painoa on tullut hurjasti lisää, enkä ole koskaan kokenut laihdutusta näin vaikeaksi kuin viime aikoina ja tekisi mieli vaan heittää hanskat tiskiin.
Luovuttaja en kuitenkaan ole ja olen taistellut ja hävinnyt ja taas jatkanut taistelua.