Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on marmeladi.

Ravintolapäivä nro. 3

Aah, Ravintolapäivä tulee taas. Kerrataan tapahtuman idea vielä lyhyesti. Voit perustaa yhdeksi päiväksi oman ravintolan, kahvilan tai baarin, joka voi sijaita teoriassa missä vain - kotona, kadulla, puistossa.. Sitten kerrot ravintolan tiedot ja ruokalistan Ravintolapäivän järjestäjille ja he tiedottavat hieman ennen tapahtumaa kaikista rafloista. Näin ruoan ystävät osaavat vaeltaa juuri sinun putkallesi syöpöttelemään. Ideana Ravintolapäivä aivan mahtava. Yhteisöllisyyttä ja eloa katukuvaan. Tällaisia freesejä juttuja tarvitaan!

Oma innostukseni kyseistä tapahtumaa kohtaan on kuitenkin toistaiseksi jäänyt vielä ilman käytännön toteutusta. Ensimmäisen kerran ravintolapäivä järjestettiin lauantaina 21.5.2011. En ollut kaupungissa. Toisen kerran päivän ravintolat avasivat ovensa sunnuntaina 21.8.2011. Olin kaupungissa, mutta niin hirveässä darrassa, etten voinut ajatellakaan ruokaa. (Edellisenä iltana olin käynyt ravintoloissa senkin edestä.) Seuraavan kerran, kun ravintolapäivä järjestetään taas lauantaina 19.11., tavoitteeni onkin siis vihdoin viimein ottaa osaa tapahtumaan, ja raahautua edes yhteen näistä ravintoloista.

Ja entäs se ravintoloitsijan rooli? Oman ravintolapäivä-ravintolan perustamista harkitsen vasta sitten, kun keksin listalle jotain muutakin kuin Piña Coladan makuisia marmeladimakeisia.

Marmeladimakeisia.
Marmeladimakeisia.

http://ravintolapaiva.com/