Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kiksit.

Sekaisin Kela-tädistä  23

Oon aina luullut, että oon jotenkin outo.

Saan nimittäin omituisia, erittäin euforisia tuntemuksia, kun olen asiakkaana sellaisella asiakaspalvelijalla, joka puhuu ja tekee asiat rauhallisesti.

Tunne on orgastinen, olotila on semmoinen puoliheijarinen kokovartalokulli. Mietin koko ajan, että huomaakohan kukaan. Tuntuu, että puhe alkaa mongertaa ja silmät lerputtaa puolitangossa.

Esimerkki.

Kävin kuukausi sitten viemässä Kelaan papereitani. Olisin voinut jättää ne Kelan postiluukkuun tai niin sanotulle pika-tiskille, mutta en halunnut.

Otin vuoronumeron ja venasin vartin, että pääsin Kela-tädin kanssa juttelemaan.

Istahdin tuolille ja Kela-täti kysyi, koska olen muuttanut uuteen asuntooni. Ajattelin, että sweet mother of Jesus, älä lopeta.

Tämä sama kävi joskus, kun vein eläintäni eläinlääkäriin rokotukseen. Kun hoitsu puheli eläimelleni ja silitteli sitä, olin semmoisessa ekstaasissa, etten meinannut päästä huoneesta ulos. ”Älä lopeta, tutki shitä lishää. Tuosha on joku paise. No tuosha. Etkö nää.”

Jälkeenpäin aina mietin, että tsiisus, mussa on tosiaan jotain vikaa.

MUTTA EI OLEKAAN! MEITÄ ON MUITAKIN!!!

Tuota tilaa kutsutaan nimellä Autonomous Sensory Meridian Response (ASMR). Jotkut kutsuu sitä aivo-orgasmiksi, ja siltä se myös tuntuukin.

Porukka tekee jopa videoita tätä varten.

Video saattaa tietysti alkaa vituttaa aivan suunnattomasti --> taittele se pyyhe nyt saatana äläkä supise siinä.

Itselläni tämä toimii kuin porno konsanaan paitsi että yläpäässä alkaa kutittaa.

Tsiisus. Kaikkea.


Törkeet kiksit puhumisesta  11

Kotitehtävä. Kuuntelepa joskus minuutti lähelläsi olevien naisten keskustelua. Mistä he puhuvat?

Oikea vastaus: Miehistä.

Jos eivät omasta miehestään, niin sitten jonkun toisen. Jos eivät omasta parisuhteestaan, niin sitten jonkun toisen. Jos eivät omasta randompanostaan, niin sitten jonkun toisen.

Analyysi etenee jotakuinkin näin:

”Puidaan tämä asia nyt juurta jaksain, vaikkei se meille kuuluisikaan, mutta puidaan silti ja päädytään ratkaisuun, joka on erittäin oikea, kunnes suhdetilanteessa tapahtuu järkyttävä muutos eli esimerkiksi mies jättää vastaamatta tekstiviestiin, jolloin puidaan asia uudestaan niin, että posket hehkuvat ja intosylki lentää ja päädytään ratkaisuun, joka on erittäin oikea, kunnes mies yhtäkkiä ja äkkiarvaamatta vastaakin viestiin, jolloin puidaan asia uudestaan ja päädytään ratkaisuun, joka on erittäin oikea jne.”

Naisilla on kyky vetää itsensä ja toisensa suhdeanalyysin syviin ja synkkiin syövereihin ja saada tästä orgasmin tapaisia kiksejä.

Miehillä ei ole minkäänlaista halua vastaavanlaiseen. Miksi? Siksi, etteivät kiksianalyysit ratkaise tässä maailmassa yhtään mitään ja orgasmin tapaisia kiksejä saa runkkaamalla.

Naistenlehdet ovat täynnä sitä, miten pokataan mies, miten rakennetaan täydellinen parisuhde, kuinka otetaan suihin niin, että spermat lentävät takaraivosta läpi, millaiset farkut korostavat persettä ja miten tulkita miestä, joka ei vastaa tekstiviesteihin.

Miestenlehdet eivät ole täynnä tätä.

Vielä.

Joten ehdotankin.

Naistenlehdistä pois kaikki parisuhdesoopa. Naiset osaavat jauhaa muutenkin, joten ei tökitä tikulla ärhäkkää pesää.

Tekniikan Maailma, Tuulilasi, Ase & Erä ynnä muut lehdet täyteen artikkeleita muun muassa seuraavista asioista:

Nainen ja hormonit, missä on klitoris, 10 askelta naisen tyydyttämiseen, näillä lahjoilla teet naisen onnelliseksi, poikien saunailta vai koti-ilta, mitä nainen tarkoittaa kun sanoo näin, tee testi ”tissi- vai persemies”, näin saat naisen imemään munaa joka ilta, peräreikä - uhka vai mahdollisuus jne.

Lakialoite? -->