Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on nainen.
Seuraava

Flirtein nainen nappaa miehen  60

Ihmiset jotenkin yleisesti luulevat, että kauniit naiset saavat kaikki miehet. Tämä on ihan höpöä. Olen tehnyt baari- ja kahvilatutkimusta aiheesta ja huomannut, että jokin muu imee miehiä kuin hunaja. Tietenkin tämä on myös tieteellisesti todistettu.

Websterin yliopiston käyttäytymistieteen apulaisprofessori psykologian tohtori Monica Moore on tutkinut naisten kosintamenoja vuodesta 1978. Hän ei ole halunnut hautautua labraan, vaan on vienyt tutkimukset aitoon ympäristöön. Moore on päätynyt flirttailutieteessä seuraavaan: naisilla on 52 tapaa eli keinoa tehdä miehille selväksi, että juhuu tervetuloa lähestymään! En kerro niitä kaikkia nyt tässä. Googlaa vaikka.

Tärkeimmän vinkin Daily Mail ja muut laatulehdet kaappasivat Mooren tutkimuksista: hymyile hänelle 35 kertaa. Hymy on todistetusti suurin houkutin miehelle. Jos nainen antaa 35 vinkkiä tunnissa, uskaltaa mies lähestyä häntä melko suurella varmuudella.

Ja professori Moore sen tietää: mies ei edes ihastu kapakan kauneimpaan naiseen, vaan siihen joka signaloi eniten. No tästähän kuulin jo vuosia sitten raadollisemman version yhdeltä kokeneelta mieheltä: kyllä miehet näkee, keneltä saa.

Pikaopas:


Halukas nainen  24

Rakastelusta pitävät miehet joutuvat skarppaamaan vaimon valinnassa. Äly, kauneus, huumorintaju ja kiva luonne ovat tietysti tärkeitä naisen ominaisuuksia, mutta miten mitata libidoa? Kuinka varmistaa seksin saanti pitkässä suhteessa?

Ensin pitää löytää nainen, joka haluaa juuri sinut. Mutta.

Seksitutkimusten mukaan nuoret ja keski-ikäiset miehet haluavat seksiä keskimäärin kaksi kertaa useammin kuin samanikäiset naiset. Vaikka yksilöiden väliset erot ovat suuret, eivät miehet joukkona saa koskaan tarpeeksi.

Noin nelikymppinen mies haluaa suunnilleen yhtä usein kuin parikymppinen nainen. Useimmat nuoret naiset eivät hakeudu keski-ikäisten miesten peteihin. Ja entäs ne parikymppiset miehet?

Parhaiten seksibalanssi saavutetaan 20-25 -vuotiaiden opiskelijoiden kesken. Akateemisesti suuntautuneet naiset ovat halukkaimpia ja oppineet nuoret miehet ovat kaikista kokemattomimpia.

Niin, se libidon mittaus. Naisen halukkuus tuoreessa suhteessa voi johtaa miehen harhaan, koska monet naiset ovat seurustelun alussa innokkaita (sitomaan miehen itseensä, vaikka sängyn kautta). Moni mies ei oman intonsa takia huomaa tosiasioita. Onko kumppani oikeasti seksuaalisesti sopiva?

Suomessa tehty seksitutkimus paljasti halukkaiden aikuisten voimakkaan libidon näkyvän jo hyvin nuorena. En tiedä kannattaako tätä ekoilla treffeillä kysyä, mutta jos nainen on alkanut ajatella seksiasioita jo alle kouluikäisenä, harrastanut masturbaatiota viimeistään teininä ja viihtynyt poikien seurassa jo varhaismurrosiässä, saattaa seksiä esiintyä suhteessanne usein.

Seksistä kiinnostuneet, kokeilunhaluiset, jopa biseksuaalisesti suuntautuneet naiset ovat kaikista halukkaimpia, siis keskimäärin.


Seuraava