Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on seksihurjastelija.

Ovatko pilvenpolttajat seksihurjastelijoita?  5

Päihdevalistuksen mukaan kannabiksen polttaminen saattaa tehdä ihmisestä apaattisen ja haluttoman. Pitkäaikainen käyttö voi johtaa heikkoon hygieniaan. Seksihalutkin voivat kadota.

Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan ainakaan satunnainen marihuanan polttaminen ei vähennä seksin harrastamista.

Stanfordin yliopiston urologian tutkijat Andrew J. Sun ja Michael L. Eisenberg käyttivät National Survey of Family Growth -tutkimuksen aineistoja vuosilta 2002-2015 ja löysivät selvän korrelaation seksin harrastamisen ja marihuanan käytön välillä.

Yhteensä 28 176 naisen (keski-iältään 29,9 v.) ja 22 943 miehen (keski-iältään 29,5 v.) vastaukset analysoitiin. Marihuanan polttajat ovat useammin yhdynnässä kuin ihmiset, jotka eivät koskaan polta pilveä.

Urologien mukaan marihuanan polttaminen korreloi selvästi seksin harrastamisen tiheyden kanssa, eikä aineiston perusteella voitu osoittaa, että polttelu heikentäisi seksuaalitoimintoja. Aiheesta kaivataan lisätutkimusta.

http://www.jsm.jsexmed.org/article/S1743-6095(17)31417-0/fulltext


Eka nai nuorena  4

Mikä on tuntemiesi seksihurjastelijoiden asema sisarussarjassa? Onko esikoisia mukana? Ketkä menevät nuorimpina naimisiin?

Amerikkalaistutkijat väittävät, että seksuaalikäyttäytyminen vaihtelee syntymäjärjestyksen mukaan. Florida Atlantic Universityn opiskelijatutkimusten mukaan esikoiset suunnittelivat varhaista avioitumista ja lastenhankintaa.

Ekat suhtautuvat perhe-elämään vakavasti. Kumppania ei hankita impulsiivisesti eivätkä lapset tule vahingossa. Esikoiset haluavat seurustella pitkään ja vakavasti ennen puolison valintaa ja parin testaaminen jää yhden tai muutaman ehdokkaan varaan.

Kuopusasemassa olevat opiskelijat haaveilivat useasta seksikumppanista. Kuopukset harrastavat lyhyitä suhteita ja mielenkiintoisia seksikokeiluja.

Esikoisten tosikon asenteen parisuhteisiin väitetään kumpuavan halusta miellyttää vanhempia. Ekat haluavat tukea perittyä arvomaailmaa ja varmistaa suvun jatkumisen.

Seksikumppaneiden unelmamäärää kysyttäessä syntymäpositiota enemmän vaikutti sukupuoli. Amerikkalaiset opiskelijamiehet toivoivat 23 seksikumppania elämässään, naiset 1,9 kumppania.

Hmm, pakko alkaa kattoa noiden nuorempien perään...