Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on seksikuvat.

Sinkkujen some-etiketti

Jenkkideittailusivusto match.com tekee joka vuosi tutkimuksen sinkuista. Tuoreimman Singles in America 2015 -tutkimuksen mukaan sinkuilla on tarkkoja toiveita deitin somekäytöksen suhteen. Naisten ja miesten toiveet eroavat hieman toisistaan. Yhdessä asiassa kaikki toivovat samaa: älä hukuta toista viesteillä. Jos kiinnostuksen kohde ei ole vastannut viestiisi, älä jatka pommitusta.

Sinkuista 60 prosenttia käyttää vähintään tunnin päivässä somessa. 39 prosenttia päivän keskusteluista käydään digiympäristössä.

Sinkkumiehet toivovat naisilta kuvia, seksikkäitä kirjoituksia ja tunteiden osoituksia. Miehet eivät halua mitään tekstiryöppyjä, jos eivät ole itse ehtineet vastata edelliseen kommenttiin. Sinkkumiehiä ei tule lähestyä työaikana. Naisen kannattaa myös välttää someslangia, kuten LOL ja OMG. Ne ärsyttävät sinkkumiehiä.

Sinkkunaiset toivovat miehiltä kuvia, tunteiden osoituksia ja someslangia, kuten LOL ja OMG. Miesten kannattaa siis taipua inhoamiinsa lyhenteisiin, jos haluavat miellyttää sinkkunaisia. Naiset eivät pidä seksikkäistä kuvista, viestipommituksesta tai seksiä tihkuvista viesteistä.

Sinkkumiehistä 46 prosenttia on lähettänyt jollekulle seksiviestin, kun naisista taas näin on tehnyt vain kolmannes. Miehet siis tekevät sitä, mitä toivoisivat itsellensä tehtävän.

Jos olet innokas selfie-kuvaaja, muista luonnollisuus. Jotkut pitävät sinua narsistina, jos postaat omakuvia yhtenään. Varsinkin naiset vieroksuvat selfie-tulvaa.

Sinkut eivät innostu turhasta draamasta. Jos pahoitit jostakin mielesi, lähde vaikka lenkille, älä ala lähetellä hysteerisiä postauksia.

Sekä miehet että naiset pitävät huonosti kirjoittavia potentiaalisia kumppaneita epäkiinnostavina. Kannattaa siis kiinnittää huomiota kielioppiin, ja oikolukea viestit ensin.

Sinkut pitävät emojien käytöstä, ja ne jotka käyttävät niitä eniten, harrastavat paljon muita useammin seksiä. Emojien välttelijät eivät harrasta seksiä juuri lainkaan.