Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sorvata.

Ketäs nussit?  17

1. Pano

Tätä yhdenillanjuttunakin tunnettua tapausta ei haluta nähdä enää krapulaisen päällekkäinläähätyksen eli aamupanon jälkeen. Numeroita ja sukunimiä ei vaihdella tai jos pikkuisen vaihdellaan, niin vain ja ainoastaan sen takia, ettei aamulla ole muutakaan sanottavaa.

--> Sunnuntaiaamuinen Walk of Shame.

2. Säätö

Säätö alkaa joko yhdestä panokerrasta tai pienestä ihastuksesta, kestää joitakin kuukausia, mutta menee aina vituiksi. Säätö soittaa tai laittaa viestiä vain silloin, kun näköpiirissä ei satu olemaan ketään muutakaan. Viesti sisältää usein seuraavanlaisia merkkejä: ;) tai ;P

Tämä lajike ei ole kiinnostunut tapaamaan kavereitasi. Romanttiset elokuvat ja kuutamoserenadit ovat säädöille vain pakollista esileikkiä. Säädön luonteeseen kuuluu se, että vähintäänkin toinen osapuoli miettii, onko tämä nyt SE ja yrittää aivan helvetisti saada homman toimimaan.

--> Vituiksi.

3. Rakas

Tiedättekö ne kliseiset sanonnat kaikilta onnellisilta pariskunnilta, että sitten sen vaan tietää ja sitten ei tarvitse miettiä, onko tämä SE vai ei?

Kyllä, jokainen pystyy sanomaan nämä sanat sitten, kun tapaa SEN. Jos ei pysty, kannattaa miettiä uudestaan, ketä tapailee.

SE soittaa uudestaan, vaikka olisit viime tapaamisella oksentanut syliisi tai piereskellyt Ukko Nooan.

Kaikki loksahtaa niin helvetin hyvin paikoilleen että pahaa tekee.

--> Naimisiin.

4. Kaveri

Kaveri ei ole seksuaalisesti kiinnostava. No vähän voi olla, mutta kiinnostus vedetään läpäksi eikä juttu muutu aidoksi himoksi missään vaiheessa. Kaveri tietää panoistasi eikä ole mustasukkainen. Kaveri silittää selästä, kun säätö on nähty joku toinen kainalossaan baarin hämyssä. Kaveri ei yritä pokata. Jos yrittää, kaverista tulee säätö ja vituiksi menee.

--> Rosvosektori.

The End!

HEIPPA SITTEN VAAN!

Ehkä näemme vielä joskus. Jos tulette käymään Bloomingtonissa, pistäkää viestiä niin käydään vetämässä upporasvassa uitettuja kolmen kilon hampurilaisia tai jotain.

Ootte ihania. <3

Runkkaan (ehkä jos ehdin) tulevaisuudessa rennolla ranneliikkeellä tänne.


Kikkelijuhlan jälkeinen luontoilta  18

Munatakuulla varustettu pääsiäinen eli kikkelijuhla alkaa olla vihdoinkin ohi. Huh.

Olen puhunut niin paljon panemisesta, kikkeleistä, haluista, haluttomuudesta, kiveksistä, vaginoista ja perusanaaleista, että nyt ovat kassit aivan tyhjät.

No mutta ei se mitään. Muna pystyyn vaan ja uutta tippaa puristamaan. Jostakin se on minunkin leipäni revittävä. Joten luontoilta alkakoon.

Paneskelemisesta puhuttaessa jakaantuvat ihmiset helposti kahteen eri tiimiin.

Tiimi numero 1
Tiimin nimi: Mennäänkö naimisiin?
Motto: Jos ei oo lovee, käytä tota ovee!

Tämän tiimin jäsenet eivät harrasta satunnaista seksiä. Nämä eläimet yhdistävät seksin ja rakkauden niin voimakkaasti toisiinsa, että random-panot eivät tuota heille tyydyttävää nautintoa. Tämä on tietysti täysin ymmärrettävää, sillä randomisti saattaa saada petikaverikseen vaikka minkälaista himonussijaa sekä hyvässä että ”mitä helvettiä toi tekee”.

Nämä kaverit elävät mieluummin selibaatissa kuin kulkevat kaduilla seiväs pystyssä tai mätäs turpeana etsien seuraavaa kohdetta. Tosin tässä selibaatissa itsensä jokailtainen koskettelu on kuitenkin sallittua ja jopa suotavaa.

Tämän tiimin jäsenet saattavat katsella kauhistuneesti, miten toisen tiimin teltta nousee pystyyn ja heiluu.

Tiimi numero 2
Tiimin nimi: Mennäänkö naimaan?
Motto: Lovee vasten ovee!

Nämä kaverit nauttivat himonussimisesta, vaikka eivät tunnekaan kohteensa tarkkaa historiaa. Himonussijat pystyvät nauttimaan vieraan käden kosketuksesta ja kiinnostuvat uudesta elimestä, joka viekoittelevasti kutsuu pussailemaan.

Himonussijat nauttivat lihan himoista sillä välin, kun etsivät sitä oikeaa. Molemmilla tiimeillä on siis pääsääntöisesti sama tavoite – rakkaudentäyteinen parisuhde.

Molemmat tiimit pyrkivät elämään sulassa sovussa keskenään aiheuttamatta kenelläkään mielipahaa tai harmia. Joskus kuitenkin vahinkoja sattuu.

Silloin tällöin kakkostiimin telttaan eksyy vahingossa viaton ykköstiimiläinen. Sokkiin menneen ykköstiimiläisen on kuultu kuvaavan kokemustaan järkyttävänä: ”Joku hipelsi jalkoväliäni, läähätti korvaani ja nylkytti reittäni.”

Kakkostiimiläiset kuittaavat tämän sillä, ettei muutakaan vaihtoehtoa ole, jos kiinnostava ja hyvännäköinen ykköstiimiläinen astui telttaan.

Kansan suussa edellä mainitusta kakkostiimiläisen käyttäytymisestä käytetään nimitystä ”vonkaaminen”. Se toimii usein. Win!

Lopputekstit
Ohjaus: Rönkkönen
Tuotanto: Rönkkönen
Kuvaus: Rönkkönen
Lavastus: Rönkkönen
Perusanaali: Rönkkönen
Käsikirjoitus: Rönkkönen

Lämmintä kikkelijuhlan jälkeistä viikkoa!


Asenne on ”sorvata mulkulla”  40

Minulle kävi jännät.

Radio Rockin aamutiimi löysi blogini viime torstaina. Seuraavaksi facebookissani oli kutsu haastatteluun. Olin shokin partaalla tästä pyynnöstä. Juoksin jännäkakalle, kahdesti. Juoksin 10 km lenkin. Pyöriskelin valveilla koko yön.

Perjantaiaamuna istuin Rockin studiossa. Olotila oli perus ”talikko paskassa”. Jännitti aivan saatanasti.

Puolen tunnin jälkeen radioneitsyyteni oli viety. En muistanut jälkikäteen mitään. Kuuntelin haastattelun kotona uudestaan ja mietin, mitä helvettiä minä olen taas päästänyt suustani.

Omasta mielestäni jutuissani ei ole mitään härskiä eikä outoa, sillä ”kyrvät” ja ”tussut” vihmovat aivoissani edestakaisin 24/7.

Mutta kun huomaan vastapuolen hiljenevän, näen heti, että suustani on lipsahtanut joku ”mulkulla sorvaaminen” tai ”peräreikään nuohoaminen”.

No mutta. Jokainen kantaa ristinsä.

Juontajat yrittivät kovasti udella yksityiskohtia seksielämästäni. Sanomattakin selvää, etten minä kirjoita itsestäni tänne blogiin. Kuka jaksaisi lukea tätä:

Tammikuu
En ole saanut vuosiin. Mikä onkaan penis?

Helmikuu
Maanantai ja perjantai ovat runkkauspäiviäni. Aloitan heti Salkkareiden jälkeen. Maanantaina peiton alla, perjantaina peiton päällä.

Maaliskuu
Runkatessa voi pieraista eikä se haittaa.

Huhtikuu
Panettaa. Kaupankassa oli mies. Myyjä ojensi kuitin, tuntui melkeinsaamiselta. Lasketaanko?

Toukokuu
Ostin saunaani pefletin, jossa on miesten kuvia. Pefletin nimi on ”Miesten saunailta.” Melkeinsaamista?

Kesäkuu
Yläkerran naapuri kusta lorottaa. --> Mies?

Heinäkuu
Kaloilla ei ole penistä. Linnuilla ei ole penistä. Minulla ei ole penistä. Yläkerran naapurilla on.

Elokuu
Kondomit menivät vanhaksi.

Syyskuu
Kurkun peseminen on kuin runkkaisi munaa.

Lokakuu
En ole vieläkään saanut. Kädessä on jännetupentulehdus.

Marraskuu
Luen Raamattua.

Joulukuu
Joulupukki. Pukki. Pukki. Pukki. Pukki. Puk puk puk puk puk puk puk puk.

Haastattelu löytyy täältä.