Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on vituiksimeno.

Ketäs nussit?  17

1. Pano

Tätä yhdenillanjuttunakin tunnettua tapausta ei haluta nähdä enää krapulaisen päällekkäinläähätyksen eli aamupanon jälkeen. Numeroita ja sukunimiä ei vaihdella tai jos pikkuisen vaihdellaan, niin vain ja ainoastaan sen takia, ettei aamulla ole muutakaan sanottavaa.

--> Sunnuntaiaamuinen Walk of Shame.

2. Säätö

Säätö alkaa joko yhdestä panokerrasta tai pienestä ihastuksesta, kestää joitakin kuukausia, mutta menee aina vituiksi. Säätö soittaa tai laittaa viestiä vain silloin, kun näköpiirissä ei satu olemaan ketään muutakaan. Viesti sisältää usein seuraavanlaisia merkkejä: ;) tai ;P

Tämä lajike ei ole kiinnostunut tapaamaan kavereitasi. Romanttiset elokuvat ja kuutamoserenadit ovat säädöille vain pakollista esileikkiä. Säädön luonteeseen kuuluu se, että vähintäänkin toinen osapuoli miettii, onko tämä nyt SE ja yrittää aivan helvetisti saada homman toimimaan.

--> Vituiksi.

3. Rakas

Tiedättekö ne kliseiset sanonnat kaikilta onnellisilta pariskunnilta, että sitten sen vaan tietää ja sitten ei tarvitse miettiä, onko tämä SE vai ei?

Kyllä, jokainen pystyy sanomaan nämä sanat sitten, kun tapaa SEN. Jos ei pysty, kannattaa miettiä uudestaan, ketä tapailee.

SE soittaa uudestaan, vaikka olisit viime tapaamisella oksentanut syliisi tai piereskellyt Ukko Nooan.

Kaikki loksahtaa niin helvetin hyvin paikoilleen että pahaa tekee.

--> Naimisiin.

4. Kaveri

Kaveri ei ole seksuaalisesti kiinnostava. No vähän voi olla, mutta kiinnostus vedetään läpäksi eikä juttu muutu aidoksi himoksi missään vaiheessa. Kaveri tietää panoistasi eikä ole mustasukkainen. Kaveri silittää selästä, kun säätö on nähty joku toinen kainalossaan baarin hämyssä. Kaveri ei yritä pokata. Jos yrittää, kaverista tulee säätö ja vituiksi menee.

--> Rosvosektori.

The End!

HEIPPA SITTEN VAAN!

Ehkä näemme vielä joskus. Jos tulette käymään Bloomingtonissa, pistäkää viestiä niin käydään vetämässä upporasvassa uitettuja kolmen kilon hampurilaisia tai jotain.

Ootte ihania. <3

Runkkaan (ehkä jos ehdin) tulevaisuudessa rennolla ranneliikkeellä tänne.


Ei himonussijoille  33

Lueskelin Kate Taylorin seksiopusta Sensuellia seksiä, joka takakansitekstin mukaan "saa parisuhteesi kukoistamaan".

Vituiksimenee-karvat nousivat saman tien pystyyn.

Otsikolla Mirri mustelmilla löytyi seuraavanlainen tarina:

Pudota keittiössä ollessasi paistinpannu kovaäänisesti lattialle. Hoipertele olohuoneeseen ja istuudu kuin sinulla olisi kovia kipuja. Kerro miehellesi, että olet loukannut itsesi ja että hänen pitää puhaltaa pipi pois. Kun hän kysyy, mihin sinua on sattunut, vedä hame korviisi.

Pudotat paistinpannun ja lattialaatta halkeaa. Mies huutaa, että joko ruoka on pöydässä.

Hoipertelet huoneeseen, mies tekee sohvalle tilaa, pieraisee ja lähtee paskalle. Huudat miehen perään, että sattuu. Mies tuo 15 palaa vessapaperia pipiin.

Vedät hameen korviin. Mies ajattelee, ettei ilmeisesti satu enää ja avaa telkkarista EM-jalkapallopelin HD-versiona, laittaa ääntä kovemmalle ja pyytää paria ruisleipää.

--> Vituiksi.

Ei se mitään. Valitaan seuraavaksi Kurpitsayllätys.

Leivo kurpitsapiirakka ja tarjoile se miehellesi illalliseksi. Kerro hänelle hänen syödessään piirakkaa, että yhdysvaltalaisen Smell & Taste Instituten mukaan kurpitsapiiraan tuoksu on miehille eroottisen tuoksu koko maailmassa. Useimpien miehien mielestä sen tuoksu on uskomattoman seksikäs ja kiihottava. Kysy häneltä sitten, onko hän samaa mieltä.

Miehelle tulee mieleen leffa American Pie, ja hän kuvittelee, että vittuilet. Mies vastaa, että ei ja miettii hetken, voiko piirakkaa panna.

--> Vituiksi.

No mutta, ei se mitään. On tuossa kirjassa jotain hyvääkin. Nimittäin kuvat. Jos olisin mies, runkkaisin ja kuvittelisin hierovani munaa naisten isojen tissien väliin.

Mutta koska olen nainen ja opuksen kohdeyleisöä, koen seitinohutta vitutusta otsikoista:

Oletko koskaan teeskennellyt päänsärkyä?, Kotityöt on hoidettava ennen petihommia, Kannellinen pyykkikori, Lip lap lainehille, Unohda, miksi inhoat häntä, Tarpeeksi suuri vaatekaappi ja Kuinka usein käydä ulkona?

--> Hyi saatana. Ei paneta enää.


Paneskelemisen riemu  59

Yritin järkeillä ja ajatella. Tekstiä tuli helvetisti, ratkaisuja nolla (0) kappaletta. Menikö vituiksi? Meni. --> Lopetan kaiken.

Ajattelin ihmisen seksuaalisia haluja eli paneskelemisen riemua.

Sitten ajattelin tätä ”yksiavioisuutta”, ja sen ristiriitaisuutta ihmisen halujen kanssa.

Ai mitä?

No sitä, että ihminen pyrkii kaikin keinoin yksiavioiseen parinmuodostukseen ja pitää ideaalina sellaista tilannetta, jossa ollaan (lue: paneskellaan) saman ihmisen kanssa 80 vuotta. Sitten juhlitaan atomihääpäivää. Jee.

Okei. Uskonnon perintö jyrää tässä ajattelumallissa aika voimakkaasti. Mutta miten paljon sitä kannattaa kuunnella. Pitäisikö välillä ajatella itse?

Hei kamoon, papit panevat lapsia ja sitten ollaan vähän silleen että no semmoista sattuu. SEN SIJAAN HOMOUS! JUMALAUTA! Miettiikö siellä jumalallisen aamenen ääressä kukaan, mättääkö tässä seksuaalimoraalissa joku asia, kun vanhat miehet hipeltävät poikia? Rukoillaan rukous niiden lasten puolesta ehkä. Ja sitten ajetaan homot hankeen. Sairasta.

Parisuhteessa halujen kieltämisestä seuraa mitä?

Porukka paneskelee menemään, minkä kerkiää ja missä sattuu. Halut eivät ole väärin vaan se, että niistä vaietaan ja sitten valehdellaan. Ollaan sovittu jotakin ja sitten toinen rikkoo lupauksensa. Vituiksi menee tämmöinen. Paha olo tulee kaikille.

Noh. Mitäs jos sukat mustuvat?

Mustasukkaisuushan on epävarmuutta itsestä. Eikö? Ihminen ei luota itseensä eikä siihen, että on sellaisenaan tarpeeksi hyvä vaan peilaa omaa itsetuntoaan Toisen ihmisen käyttäytymisen myötä. Ja sitten se Toinen käyttäytyy epärehellisesti. Vituiksi menee tämmöinen. Paha olo tulee kaikille.

Epärehellisyys taas on kaikissa suhteissa puhdasta paskaa eli epäkunnioittamista. On se kiva, kun kaverit tietävät, mitä siellä jatkoilla oikeasti tapahtui. Ollaan hys hys, koska ei uskalleta avata suuta. Vituiksi menee tämmöinen. Paha olo tulee kaikille.

Jumalauta, kun porukka ei kanna vastuuta teoistaan!

Missä ovat suhteet, joissa puhutaan seksuaalisista haluista niin kuin ne ovat?

Jutellaan yhdessä vaikka, että sinä olet minulle se numero yksi ja kaikkein rakkain, mutta vähän tekisi mieli paneskella jotakin muuta välillä. Ihan vaan virkistämismielessä näin 10 vuoden jälkeen. Saat seurata vierestä puuhia, ei sitten tapahdu mitään salaperäistä hotellihuoneen hämyssä.

Eihän kukaan meistä omista toista ihmistä. Ja mitä kukaan voi sille, että panettaa.

JA HEI!

Seksihän tuottaa mielihyvää! Miksi totaalikieltää semmoinen, mistä toinen, se rakkain, nauttii ihan sikana?

Eikö tässä koko hommassa ole kyse rehellisyydestä itseään ja toista kohtaan?

Mikä siinä rehellisyydessä on niin kamalaa? Tai siinä, jos himottaa välillä joku muukin? Mitä se on keneltäkään pois?

Korinaa. Hirveä hedari. En ajattele enää koskaan.