Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on AlexanderStubb.

Ei liian sexyjä naisia, ministeri Stubb!  3

Kuluneen viikon näkyvimpiin julkisuuden henkilöihin kuului ilman muuta ulkoministeri Alexander Stubb. Menevästä miehestä oli kolme suurta uutista, joista vain kaksi sai laajaa julkisuutta suomalaisessa mediassa. Se vähimmälle huomiolle jäänyt uutinen oli mielestäni mielenkiintoisin.

Ensinnäkin ministeri oli viime viikon Gay Pride -tapahtuman suojelija. Avajaisissa punaisiin samettikenkiin pukeutunut Stubb kertoi kannattavansa täyttä adoptio-oikeutta homoille sekä lesboille. Toinen uutinen, joka saatiin viime viikon lauantaina, oli ulkoministerin ilmoitus lähteä mukaan ensi vuoden eduskuntavaaleihin.

Kolmas ja mielenkiintoisin uutinen ulkoministeristä löytyi Hufvudstadsbladetista, jossa luki, että Stubb on hankkinut ulkoministeriön kuntosalille upouudet kuntosalivehkeet. Virkamiehet, joita jutussa haastateltiin, kertoivat, että Stubb on kehottanut kaikkia työntekijöitä käyttämään ulkoministeriön uutta kuntosalia, yllätys yllätys, työajalla. Miksi? Siksi, että tunnin treeni keskellä päivää piristää ja nostaa työtehoa loppupäiväksi, Stubbin mukaan. Mies haluaa edistää työntekijöidensä terveyttä ja viihtyvyyttä työpaikalla ja sitä kautta työtehoa.

Ensin ajattelin, että ministerin ”työaikajumppa” on ihan loistava homma ja neronleimaus. Tulin toisiin ajatuksiin luettuani uutisen New Yorkissa asuvasta naisesta, joka väittää saaneensa potkut pankkityöstään koska on liian seksikäs. Kurvikkaan naisen läsnä ollessa mieskollegat pystyivät kuulemma ajattelemaan pelkästään seksiä eivätkä töitä.

Vinkki Stubbille: ei kannata antaa työntekijöiden muokata vartaloitansa liikaa. Ettei vaan miesten työteho laskisi liikaa, kun naiset näyttävät tyrmääviltä treenin takia. Tulee vain turhia työpaikkaongelmia. Joten eiköhän peruta tuo ”saatte käyttää kuntosalia työajalla” -sääntö ;).

Ettei käy näin...