Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on JenniferAniston.

Starojen seksikäs suolihuuhtelu!  3

Mistä tietää, että syksy on taas tuloillaan? No siitä, että Matti Nykänen on löytänyt uuden heilan. Arvioin, että suhde kestää maksimissaan puoli vuotta, kunnes Matin tulee taas Merviä ikävä ja päinvastoin. Siitä se Matti-Mervi-ralli taas alkaa.

Syksyn tulon tietää toki muistakin asioista. Poliitikot ryhtyvät tunkemaan kasvojaan ja kaikenkarvaisia mielipiteitään lehtiin ja me tavalliset tallaajat ryhdymme miettimään, että pitäisi ryhdistäytyä, ruveta liikkumaan, harrastaa jotakin kivaa tai vaan ylipäänsä tehdä elämästä jotenkin siedettävämpi tai hauskempi. Tässä vinkkejä uuden sähäkän seksikkään syksynahan luomiseen:

Jos kasvot tuntuvat auringon jäljiltä kuin ruttuiselta ruutupaperilta, voit kokeilla uutta amerikkalaista hoitomenetelmää, josta tiettävästi Victoria Beckham on innostunut, eli drakula-hoidosta. Omaa verta rikastetaan vitamiineilla ja aminohapoilla ja ruiskutetaan sen jälkeen takaisin kasvoihin. Hoidon pitäisi kuulema tehdä kasvojen ihosta sileämpi ja auttaa ihoa korjaamaan pienet virheet.

Jos kesällä on tullut syötyä liikaa krillimakkaraa ja juotua kaljaa ja sidukkaa, niin elimistössäsi varmasti uiskentelee myrkkyjä ja mönjää. Tarvitset siis Holywoodissakin nyt muodissa olevan kokonaisvaltaisen elimistönpuhdistuksen (lue: kuppaus, suolihuuhtelu, kiropraktikon käsittely). Superjulkkuille kuppauksia ja suolihuuhteluja tekevän kiropraktikko ja Beverly Hillsissä sijaitsevan Optimal Health firman omistaja Åsa Wrången mielestä ravinto on 90 prosenttisesti vastuussa hyvinvoinnistamme, ja siksi kuppaus ja suolihuuhtelu toimivat kaunistajina.

Gwyneth Paltrow, edesmennyt prinsessa Diana ja muusikko Dave Navarro käyttävät kuppausta poistamaan kuona-aineita, vähentämään lihaskipuja ja selluliittia. Paris Hilton, Janet Jackson, Brad Pitt ja Jennifer Aniston puolestaan antavat jonkun hoitolatyöntekijän työntää letkun peräsuoleensa ja tehdä suolihuuhtelun. Seksikästä kerrakseen. Demi Moore, Madonna ja Arnold Schwatrzenegger käyvät myös low-force-kiropraktikolla, joka tarkoittaa kiropraktikkoa, joka ei käytä niin paljon voimaa hoidossaan.

Jostakin syystä itseäni ei edes syyskyyn kynnyksellä innosta kuppaus, suolihuuhtelu, drakulahoito eikä low-force-kiropraktikolla käynti. En ole koskaan tunkenut letkua suoleeni, enkä usko, että tungen. Enkä halua, että minusta imetään verta, ellei lekuri käske. Reseptini hyvinvointiin on seuraavanlainen: ystävien ja läheisten seura, itsensä hyväksyminen kaikkine ryppyineen, terveellinen, mutta hyvä ruokavalio, jossa saa herkutella välillä, vanha kunnon suomalainen sauna, kotitekoiset kasvo- ja jalkahoidot, pitkät kylvyt, kävely- ja juoksulenkit, kuntosali-treeni sekä välillä ihan tavallisella urheiluhierojalla käynti. Ja jos oikein haluaa hemmotella itseään, voi piipahtaa välillä johonkin hoitolaan, josta kokee saavansa hyvän olon. Fiilis is everything!

Ja voittajafiiliksellä kannattaa lähteä syksyyn:


Kaksi kakkaa: P.Diddy & Sunniva!  5

Luin äskettäin englantilaisesta naistenlehdestä superstarojen tavistöistä. Kaikkea ne tähdetkin ovat tehneet elantonsa eteen:

Madonna oli aikoinaan nuorena tyttönä duunissa Dunkin` Donuts nimisessä puodissa (saman tapainen ketju kuin Arnold´s Donuts) ja sai huhujen mukaan potkut heitettyään hilloa asiakkaiden päälle. Työ oli ilmeisesti enne, sillä nyt naisella on hilloa vaikka muille jakaa.

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon valittu näyttelijä Megan Fox teki ennen kuuluisuutta rahaa näyttämällä tyrmäävältä. Tosin ei oman ulkonäön ja upean kroppansa avulla, vaan isoon banaanipukuun sonnustautuneena. Megan houkutteli puvun avulla asiakkaita smoothie-puotiin välipalajuomalle. Nyt tähti on riisunut kuoret päältänsä ja saa banaanit nousuun ympäri maailmaa.

Dreamgirls leffan tähti ja vuoden 2007 Oscar-voittaja Jennifer Hudson kertoi olleensa nuorena tyttönä töissä Burger Kingillä. Kaupan mainitseminen medialle toi näyttävälle naiselle ilmaiset purilaiset loppuelämäksi. Kingi homma, Jen. Olet kingi!

Netin kautta laulu-uransa aloittanut Lilly Allen puolestaan unelmoi floristin työstä ja opiskeli hortonomiksi. Ura tyssäsi kuitenkin typyn aamu-unisuuteen, joten kukkaisura sai jäädä. Voisi melkeinpä väittää, että Lillyn ruusunpunaiset unelmat kävivät loppupeleissä silti toteen!

Jennifer Aniston on myös yksi niistä harvoista näyttelijöistä, joiden ei enää koskaan tarvitse rehkiä muualla kuin kuntosalilla. Ennen Frendit sarjaa Jennifer elätti itseään kuitenkin kaikenlaisilla hanttihommilla. Hän toimi muun maussa pyörälähettinä. Nykyään Jen pyöräilee spinningtunnilla.

Mielenkiintoisin ”entinen työ” on kuitenkin muusikolla, jonka kanssa itsekin olen juhlinut. Kun räppäri P.Diddy esiintyi Suomessa pääsin juhlimaan miehen seuraan ravintola Luxiin ja sain jopa yhteiskuvan hänen kanssansa. En tuolloin osannut aavistaa, että ravintolamaailman ruskeampi puoli on entuudestaan tuttu Diddylle. Mies on nimittäin ennen laulu-uraa siivonnut miestenvessoja meksikolaisessa ravintolassa. Diddyn omasta mielestä hän oli kaikkien aikojen paras vessansiivoja.

Minulla on siis jotakin yhteistä tapaamani maailmantähden kanssa. Olemme kummatkin kuuranneet toisten jälkiä. En tosin voi sanoa, että olisin nuorena tyttönä nauttinut Turun Sanomien toimituksen vessojen siivoamisesta. Viikon jälkeen työ kävi niin ”paskaiseksi”, että irtisanouduin pestistä ja päätin, etten koskaan enää siivoa toisten jälkiä. Turun Sanomilla ei ole sen likaisempi vessa kuin muualla, homman nimi oli vain, etten yksinkertaisesti voinut sietää vessojen kuuraamista.

Olen päättänyt, että tulevaisuudessa voin tehdä melkein mitä tahansa työtä, johon minulla riittää osaamista ja taitoa, mutten siivoamista. Oman kodin kuuraaminen riittää minulle.

Ainiin…myös Kanye West on ennen laulu-uraansa ollut asiakaspalvelussa. Mies on viikannut jumppereita vaateliike Gap:ssa. Työ inspiroi Kanyen kirjoittamaan Spaceship –laulunsa. Räppäri palasi starana liikkeeseen harjoittelijana oppimaan lisää muoti-alasta, vaikka laulun mukaan mies lensi avaruusaluksella pois kaupan kassalta…