Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on mälli.

Lauettu 60 sekunnissa  19

Moikka Kerttu!

Täällä Erkki.

Kirjoitan sinulle nyt kirjeen sulkakynällä intternettiin.

Olen jutellut penikseni kanssa. (Sen nimi on Raimo. Pituus 15,5 cm erektiossa. Jos viivoitinta painaa vatsaa vasten, pituus jopa 16,57 cm. Pyöristetään 20 senttiin.)

20-senttinen Raimo on huolissaan siitä, mitä naiset ajattelevat yhden tuikkauksen miehistä.

Eli.

Jos vaginaa saa harvakseltaan ja siinä kovin innostuu, saattaa Raimo heittää mällit jo eteiseen. Tiedätkös, yksi tuikkaus ja Raimo suihkii iloisena.

Ja jos Raimo oikein villiintyy ja sekoaa, saattaa joutua ihan hammasta puremaan, ettei kaveri lataa settiään mimmin reisille.

Niin että onko se väärin?

Terveisin,
Erkki

Moikka Erkki!

Joskus niin voi todellakin käydä, että kun vilahtaa tissi, nousee penis kuin hissi, ja kun pilkahtaa vaginan tuuhea letti, lentää mieheltä hyvin äkkiä koko setti.

Mutta ei se mitään.

Jos kyseessä on yhdenillanpano, kannattaa muistaa, että randompanot ovat randompanoja, jolloin voi käydä mitä vaan muutenkin - toisilla kundeilla ei seiso kännissä, jotkut sammuvat pysty-asentoon, osa tunkee yllättäen peräreikään esineitä. Joten yhdet mällit reisillä on pikku juttu. No worries siis.

Vakavammassa suhteessa asiasta kannattaa vähän jutustellen muistutella. Siis että, millainen Raimo on ja miten se toimii.

Tämä siksi, että naiset ovat ihan ulalla tämmöisestä orgasmien ja mällien pidättelystä. Nainen itse voi laueta missä vaan, milloin vaan, miten hitaasti tai nopeasti vaan tai olla laukeamatta - laukeamiseen kuluva aika ei ole mimmeille naiseuden symboli.

Bloukkarimeiningeissä taas saa antaa tavaran lentää heti, vaikka suoraan mimmin silmään. Jos imeminen kestää tuntikausia, naisen leuat väsyy ja suu jää roikkumaan lörpälleen. Ruma näky.

Ihanaa rakkauden kesää 2012 Erkki! Toivottavasti pääset saatille!

Lempien,
Kerttu


1 rkl spermaa, kiitos!  47

Sain käsiini Paul "Fotie" Photenhauerin ruokakirjan Natural Harvest - An inspirational collection of semen-based recipes.

Jokaiseen reseptiin kuuluu muutama ruokalusikallinen spermaa, joka siis on erittäin ravinnerikasta: ilomälli sisältää sokeria, proteiineja, entsyymeitä, vitamiineja ja mineraaleja. Lisäksi sadon tuottaminen on ilmaista ja kivaa.

Olin ihan että jee, haluun kokeilla! Mutta mistä saan tervettä ja raikasta spermaa? Häh?

Joku tuossa valkoisessa tahnassa on, ettei sitä ihan veljeltä viitsi pyytää, vaikka sinänsä samaa tavaraa kantaa jokainen mies palleissaan.

Tässä on siis hyvinkin kiperä spermansaantiongelma.

Mietin, että viitsinkö käydä jututtamassa yläkerran naapurismiestä.

"No se on Rönkkönen alakerrasta terve! Voisitko lainata pari desiä jauhoja? Ja sitten jos millään vielä viitsit, niin vetäisisitkö yhden ruokalusikallisen spermaa tähän kippoon. Ei mitään kiirettä, odottelen tässä ulkopuolella."

Vai voinko pyytää jotakin kaveriani runkkaamaan smoothieeni?

Lukijoistani löytyisi varmasti montakin reipasta kaveria, mutta miten saan tavaran käsiini.

Äitikin sen jo opetti, ettei saa koskaan mennä kenenkään vieraan miehen luokse saati sitten kertoa omaa osoitetta. Näissä miehisissä kauhuskenaarioissa eläen näen jo, että paljastamalla osoitteeni postiluukustani tunkee tunnin välein jäykkä kikkeli, joka sylkee mällit laminaatilleni. Ulko-oveeni on piirretty spermalla kirkkovene ja "HUORA", ja parvekkeelleni kiipeää joka päivä yksi kokovartalokulli.

Eikä Cityn toimitukseenkaan spermaa kannata lähettää, sillä tavaran pitäisi olla tuoretta, maksimissaan puoli tuntia vanhaa.

Ei tästä tule mitään. En saa koskaan maistaa spermasmoothieta. Olen surullinen. Olen spermaton nainen. :(