Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on skeittaaja.

Mies ottaa riskin  33

Miehistä tulee onnettomuusalttiita kauniin naisen lähettyvillä, väittävät Brisbanen yliopiston tutkijat. Kun hyvännäköinen nainen ilmestyy näköpiiriin, tulee miehelle pakonomainen tarve ryhtyä riskaabeliin toimintaan.

Australialaiset psykologit syyttävät riskikäytöksestä testosteronitason nopeaa nousua.

Tutkijaryhmä tarkkaili ja testasi skeittaajia professori Bill von Hippelin johdolla. Tutkijat pleissasivat paikallisen rampin viereen vuoron perään miehiä ja naisia yleisöksi. Kaunis nainen sai skeittaajat yrittämään järjettömän vaikeita temppuja. Osa tempuista onnistui hienosti, mutta monet päätyivät pahaan kaatumiseen. Skeittaajien hormonihyrskyt selvitettiin sylkitestillä. Mitä kauniimpi naiskatselija, sitä korkeampi testotaso.

Professori Hippel kertoi Daily Mailille, että kyseessä on vanha taistelu parhaasta naaraasta. Miehen täytyy tehdä naiseen vaikutus rohkeudellaan. Uljain uros pääsee jatkamaan sukua. Korkea testosteronitaso on merkki miehen vitaalisuudesta, terveydestä ja vahvoista geeneistä. Hippel tosin varoittaa riskikäytöksen kääntöpuolesta: modernissa yhteiskunnassa jättimäinen riski ei ole hyvä iskustrategia, jos kohellus johtaa kuolemaan.

Nuori mies, ota vain semirohkea riski. Tee vaikka ollie.

Osallistu nyt Onko rohkeus seksikästä -kyselyyn ja voita hyvä mieli!