Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on yökerho.

Vanhakin se nuortuu  1

Olen viime päivät voivotellut mielessäni kaupungin yökerhotilannetta. Kaikenlaisia kissanristiäisiä on alkukevääseen mahtunut, mutta hetkeen ei ole tullut yhtään uutta yökerhoa. Noh, nyt huutoon on vastattu.

Tat-ta-daa! SK. Velvet. K-18. Okei, ehkä huutoon ei ihan täysin vastattu… Mutta Velvet lupaa (naamakirjan mukaan) olla kaupungin tyylikkäin K-18 mesta, ja hyvä niin.

Muistin virkistyksesi mainittakoon, että Velvetin K-24-avajaisia vietettiin kuluvan vuoden tammikuun 14. päivä. Voi kun olisin yökerho: näköjään vain ne nuortuvat.

Velvet K-24 mestana.
Velvet K-24 mestana.

Kuva "vanhasta" Velvetistä.


Piiri pieni pyörii  3

Aloitin bloggaajan urani viime vuoden lokakuussa vihjaamalla uudesta yökerhosta. Yökerho oli Fabrik. Eilen vietettiin Fabrikin viimeistä iltaa. Lyhyestä virsi kaunis, näemmä.

Syitä lopettamiseen en tiedä. Käsittääkseni kohderyhmä oli löytänyt paikan jokseenkin hyvin, ja viikonloppuisin Pohjoisen Rautatienkadun varressa juhlia riitti. Oli miten oli, nyt kysymykseksi jää, mitä Fabrikin tilalle tulee?

Kolmannen käden tietona olen kuullut, että Tiger alkaa palvella Fabrikin asiakkaita uusin alennetuin ikärajoin. Jos Pohjoisen Rautatienkadun tila jää SK:lle, paikalle siis tuskin tulee uutta hienoon menoon tarkoitettua klubia.

Mitä tilalle voisi siis tulla? SK:n yökerhotarjonta Helsingissä on jo hyvin kattava. Tarkastellaanpa.

Burleski on vanhemmille hienoon menoon, Apollo samalle kohderyhmälle rennompaan. Butterfly on nuoremmille suunnattu rento mesta, ja Tiger näyttää nousevan nuorten Burleskiksi. Huuma on uusi Onnela, ja sen vieressä oleva Hurmio on vanhempien Armas. Simonkadun Herkku taasen on nuorempien Armas.

Oma villi veikkaukseni on, että jos paikka pysyy SK:lla, tilalle tulee jotain vähin äänin kuopatun PartyBoxin kaltaista (PB raivattiin pois Hurmion tilalta). Railakkaalle afterski-menolle (ilman skiitä) lienee aina tilausta. Vielä laskettelukauden loputtuakin.