Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kiinnostunut.

Professorin deittivinkit  3

Tutkijanuransa rakkaudelle omistanut evoluutioantrologian professori Helen Fisher haluaa auttaa parin löytämisessä. Tässä Proffan ja hänen kollegoidensa vinkkejä:

Hanki työpaikka. Tietysti työllistyminen jo sinänsä saattaa parantaa haluttavuuttasi, mutta työpaikka parantaa flaksia vieläkin konkreettisemmin: ainakin Yhdysvalloissa se on tilastollisesti paras paikka löytää kumppani. 60 prosenttia on löytänyt parin töistä.

Laita deitti-ilmoitukseen yksityiskohtia. Älä kirjoita ”olen ystävällinen ja kiva”, vaan esimerkiksi ”käyn hoitamassa orpokoiria kerran kuussa ja autan ystäviäni perunannostossa”.

Laita hyvä, mutta todenperäinen kuva itsestäsi. On todella huono ratkaisu valita vuosia vanha kuva, jossa et ole lainkaan itsesi näköinen.

Kun olet päässyt deiteille asti, muista kolme Eitä:
Älä puhu liikaa.
Älä puhu existä.
Älä juo liikaa.

Mies on kiinnostunut, jos hän alkaa kosketella pyöreitä esineitä, kuten hiplailee tuoppiaan tarmokkaasti. Ihastunut nainen hymyilee paljon, nojautuu kohti ja hypistelee hiuksiaan. Kun seuralainen miellyttää, alkavat molemmat peilata toista. Eli matkia toisen eleitä kuin apinat.

Yhdysvalloissa treffeistä 48 prosenttia päättyy suudelmaan. Suomessa on joissakin kyselyissä ilmennyt, että treffit saattavat mennä vielä pidemmälle. Jopa ekat treffit.

Livenä seuraa hakeville Amerikan asiantuntijat haluavat vielä antaa tärkeän vinkin: naisen pitää lähettää todella paljon ”lähesty minua” -signaalia ennen kuin mies tekee aloitteen. Yksi hymy ja houkutteleva katse ei todellakaan riitä.

Suomalainen nainen voi tietenkin tehdä aloitteen itse.

Kotimaisen vinkin kumppanin etsijälle tarjoaa Nyyti ry.:
https://www.nyyti.fi/tietoa/hyvaa-elamaa-sinkkuna/mista-ja-miten-loytaa-seurustelukumppani/