Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2011.

Hanki Halloween-sukat  2

Jos ryhdyt heti toimeen, voit ehkä vielä ehtiä saamaan Halloween-juhliin tällaiset Happy Halloween-sukat. Näitä on eri värejä.

En ole aivan varma loistaako näiden sukkien suuosassa oleva teksti pimeässä, mutta tältä firmalta voit tilata näitä sukkia sellaisina, että he laittavat sukan suuosaan haluamasi tekstin, esim. etunimesi, pimeässä loistavalla kirjoituksella.

Siis jossain hämärässä klubissa nimesi loistaa sukan suulla! Voit tilata sukkiisi minkä tahansa tekstin, mutta alan klassikko - My husband is out of town - on liian pitkä, hei. Se sopii paremmin tiukan t-paitasi rintamukseen.

Happy Halloween!

http://www.stockingirl.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=miccina&Product_Code=HSGS&Category_Code=Tilaajaetu: taiteilijan spermaa!  5

Joskus melko kauan sitten sain tietää pariisilaisesta kulttuurilehdestä, jonka levikki oli vain satakunta kappaletta. Lehteä tilattiin Pariisin gallerioihin, filmiyhtiöihin, kulttuuritoimituksiin ja muotialan yrityksiin. Niinpä lehden tekijät katsoivat tavoittavansa "oleelliset ihmiset".

Lehden yhden numeron välissä tilaajille lähetettiin pieni muovikotelo tai muovipussi. Sen sisältä tilaajat löysivät tilkan harmahtavaa, epämääräistä lientä. Lehteä lukiessa heille selvisi, että pussi sisälsi annoksen "aitoa taiteilijan spermaa".

Tämä on minusta aina ollut suunnattoman onnistunut skuuppi.

Kun asia sattumalta palasi mieleeni, heitänkin ehdotuksen: voisiko idean kopioida Suomeen?

Voisitko sinä, arvoisa rakas lukijani, ryhtyä puuhaamaan tätä projektia? Ottaisit yhteyttä kaikkein pienilevikkisimpiin kulttuuri- ja pienlehtiin ja esittelisit ajatuksen niiden toimittajille.

Kyllä joku on tästä kiinnostunut. Sitten hankkisit halpoja muovikoteloita ja kokoaisit tarvittavan joukon taiteilijamiehiä käteenvetotapahtumaan. Luulisin, että yhden mällin pystyy hätätilassa jakamaan kahteen pussiin.

Käteenvetotapahtuma on järjestettävä juuri ennen lehden postituspäivää.

Kyseisen kulttuurilehden naislukijat taatusti arvostaisivat tätä tilaajaetua. Kulttuurilehtien naislukijat ovat yleensä miehettömiä ja lapsettomia.

Takuuta ei voi antaa, että aito taiteilijan sperma enää muutaman päivän postissa oltuaan toimii. Kulttuurilehden naislukijoiden kannattaisi kuitenkin kokeilumielessä valuttaa pussukan sisältö kohtuunsa.

walterdecamp.pressi@gmail.com