Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Gaga.

Lady Gagan musta hajuvesi  4

Lady Gagan hajuvesi Fame julkistettiin noin viikko sitten kutsuvierastilaisuudessa Guggenheimin taidemuseossa New Yorkissa. Fame-pullo on ikään kuin munan muotoinen, ja hajuvesi on mustaa. Väitetään, että se on maailman ensimmäistä mustaa hajuvettä.

Taidemuseoon oli tehty Fame-pullon muotoinen iso muna, jonka sisällä Lady Gaga "nukkui". Pullossa oli reikä, ja kutsuvieraat saivat tunnin aikana työntää kätensä sisään reiästä ja koskettaa Lady Gagan kättä. Sen jälkeen Lady Gaga "heräsi". Hän ryhtyi heräämistoimiin, joiden kuluessa suurella videoscreenillä nähtiin mm. hänen paljas pyllynsä. Kutsuvieraiden mielestä Lady Gaga pissasi munan sisällä olleeseen shampanjakulhoon.

Alun alkujaan Lady Gaga ei ollut innostunut, kun idea hänen nimeään kantavasta hajuvedestä esiteltiin hänelle. Sitten hajuvesi sekoitettiin, ja se tuoksui hyvältä. Kun Lady Gaga näki, että hajuvesi oli mustaa, hän innostui. Hänelle kuitenkin ehdotettiin, että Famen tekijät kirkastaisivat nesteen. Lady Gaga kielsi sen ja sanoi - uusimman Voguen mukaan - että Fame "must be terrifying."

Idea on, että Fame-hajuvesi tuo mustalla värillään esiin kuuluisuuden - johon kaikki kilvan pyrkivät - kaksi vastakkaista puolta: haluttavuuden ja pelottavuuden. Lady Gagan hajuvedessä on sama estetiikka kuin Alexander McQueenin monissa vaateluomuksissa: kauneuden ja kuoleman yhdistelmä.

Ripauttakaa silti huoletta Lady Gagan Famea ihollenne. Joutuessaan kosketukseen ilman kanssa musta hajuvesi kirkastuu.

Tässä Famesta tehty upea video:


Juo kuin Lady Gaga  1

Hei, pikku hirviot!

Jokainen takuulla tietää, että Lady Gaga tahtoo aina ennen keikkaa juoda takahuoneessa luomua sitruunaruoho-inkivääri-teetä. Se ei ole yrteillä maustettua teetä vaan yrttijuomaa, jossa on vain sitruunaruohoa ja inkivääriä.

Se kirkastaa ääntä.

Joten, voin neuvoa, miten saatte hankituksi Lady Gagan kamaa ja pääsette juomaan kuin Lady Gaga. On kolme vaihtoehtoa.

1. Helpoin tapa on käydä ostamassa pussillinen sitruunanruoho-inkivääri-teetä Demmersin teekaupasta Annankatu 13. Heillä on tätä juomaa, ja se on nimeltään Träumerei (Unelmia). Sitä voi tilata myös heidän nettikaupastaan www.demmer.fi tai uudesta teehen erikoistuneesta nettikaupasta www.teepussi.fi. Ainut ongelma: se ei ole luomua. Mutta jos multa kysytään niin who cares.

2. Voit hankkia sitruunaruohon ja inkiväärin jostain kaupasta ja pilkkoa niitä ja pistää teekannuun ja lorauttaa kuumaa vettä päälle. Sitruunaruohoa myydään esim. aasialaisessa Vii Voanin ruokakaupassa Hämeentie 3. Sekään ruoho tuskin on luomua. Näitä aineita voi tietenkin metsästään luomuversioina luomuun erikoistuneista kaupoista.

3. Organic ginger and lemongrass tea -juomaa voi tilata netin kautta ulkomailta, mutta silloin on hyvin epäselvää, millaista matskua saa.

Itse kyllä tyytyisin ei-luomuun ykkösvaihtoehtoon. Kai luomun verran voi lipsua Lady Gagan linjalta. Ei kukaan voi saada samoja vaatteitakaan, joita Lady Gagalla on päällä. Joten jos menette Demmersin teekauppaan koodisanat ovat: "Haluan juoda kuin Lady Gaga."


Lady Gaga ja Lab.Oratory  5

Lady Gaga kertoo Daily Mirror -lehdessä, että hän on saanut viime maanantaina ilmestyneen uuden albuminsa Born This Way yhteen biisiin You and I vaikutteita berliiniläisestä Lab.Oratory-klubista:

"Kirjoitin sen biisin Berliinissä", Lady Gaga sanoo. "Olin sitä ennen ihanassa klubissa, Lab.Oratoryssa. Siellä järjestetään tavallisesta poikkeavia fetissi- ja seksibileitä. Minulle tuli siitä mieleen mestat, joissa esiinnyin tanssijana New Yorkissa."

Lab.Oratory on käsitykseni mukaan Berliinin rankoin homojen panoklubi.

Lab.Oratoryn homoklubi Berliinissä.
Lab.Oratoryn homoklubi Berliinissä.

Lab.Oratory

Lady Gagan uudella albumilla on myös Scheisse-niminen biisi, joten meidän intohimoisten Lady Gaga -fanien on aivan must osallistua ensi lauantaina 28.5. Lab.Oratoryssa järjestettävään Scat-yöhön. (Scat eli scatology = paskan diggaaminen.) Lab.Oratory järjestää säännöllisesti scat- eli scheisse-bileitä. He kirjoittavat mainoksessaan:

"SCAT

Smear it, smell it breake a rule.

Caviar, chocolate, turds...how many pseudonymes do you have for shit? From hard to soft stools, youll find the right taker for everything."

Tai jos joku ei ehdi tähän "ihanaan klubiin" tällä viikolla, niin 4.6. Lab.Oratoryssa on Yellow Facts -yö.

"The perfect pissparty without dresscode. Let it flow."

Vai onko Lady Gaga käynyt Lab.Oratoryn Naked Sex Partyssa?

"Drop your clothes in the coatcheck, stuff your condoms and lube in your sox, and go for it. Highly frequented naked sexparty featuring a lot of group action."

Vai kenties Atleettien yössä tai Kumi- tai Nahkayössä?


Dildokengät naisille  3

Kaikki varmaan tietävät, että Lady Gaga käytti dildokenkiä vieraillessaan American Idolsissa 11.5., mutta tässä vielä niiden kuva.

Lady Gagan dildokengät
Lady Gagan dildokengät

Nämä ovat englantilaisen, viime vuonna aloittaneen Void of Course sm-muotiliikkeen suunnittelemat ja valmistamat kengät. Niiden hinta on 4500 dollaria eli noin 3200 euroa.

Lady Gaga on käyttänyt myös Void of Coursen kumiasua.

Lady Gaga Void of Coursen kumimekossa
Lady Gaga Void of Coursen kumimekossa

Kaupan ensimmäinen kokoelma oli nimeltään Impossibility of Love. Sen yhteydessä he esittivät sanallisen visionsa nuoresta sukupolvesta, jolle heidän tuotteensa on suunnattu:

"A generation that yearns to be something other than its own given reality. We face the impossible task of love. As intense but as brief as a flash of light. We walk around with an affected certainty and fearlessness. We know what we want, but we walk around like zombies. Sheep herding around our own bullshit.

We love it."

Tämä makea video on Void of Coursen toisen omistajan ja suunnittelijan Chris Suttonin kuvaamaa materiaalia Impossibility of Love -kokoelman julkkareiden valmistelusta.

Ja kuten muistetaan, tämä kaikki on nyt Suomessa todettu ei-sairaaksi eli terveeksi!