Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Schwuz.

Tanssit Jeesukselle

Haloo, täällä Walter de Camp, Berliini. Torstaina 14.5. on käsittääkseni helatorstai, jota vietetään käsittääkseni Jeesuksen taivaaseen astumisen kunniaksi.

Berliiniläinen homoklubi Schwuz järjestää helatorstain vastaisena yönä Tanssit Jeesukselle, "Tanz den Jeesus - Jeesus up in the air". Tanssien taivaaseen. Ohjelmassa on Pop-katedraalia, House-sakaristoa ja retro-luostaria. Juutalainen kansanrintama ja Juudean kansanrintama esittävät tanssin Dance of Love. Kansanrintamissa tanssii joukko parrakkaita drag queenejä. Paikalla on myös Jeesus SelfieBooth. Berliinin homot ovat Jeesuksen takana.

https://www.facebook.com/events/878804712184479/


Deutschland kaputt. Hurra!

Haloo, täällä Walter de Camp, Berliini. Tänä lämpimänä keväisenä perjantaina 8.5. vietetään Saksan ehdottoman antautumisen 70-vuotisjuhlia. Berliinissä on sen merkeissä jos jonkinlaisia tilaisuuksia. Mainitsen tässä vain yhden. Kaupungin tunnetuimmassa homoklubissa Schwuzissa juhlitaan Euroopan vapautumista Saksasta otsikolla Deutschland kaputt. Hurra!

Juutalaisten lisäksi natsit tuhosivat keskitysleireillään myös homoseksuaaleja. Natseja kannatti suurin osa saksalaisista. Sen takia Schwuz ilmoittaa, että heillä on nyt "bileet valtiota, kansakuntaa ja kansaa vastaan."

https://www.facebook.com/events/933514233347850/