Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2010.

Andyn avajaiset  4

Andy McCoyn taidenäyttelyn avajaiset pidettiin Andyn toivomuksesta suuren maailman tyyliin illalla eikä iltapäivän lopulla niin kuin meillä on tapana. Läsnä oli runsaasti taide- ja rockmaailman jengiä.

Saavuin itse paikalle runsas tunti avajaisten ilmoitetun alkamisajan jälkeen, koska tiedän ettei Andy ikinä tule mihinkään ajoissa. "Ei stara voi mennä minnekään ajoissa", hän kerran opetti minua. "Mun fanit kyllä venaa mua."

Monet Andyn maalaukset ovat upeita. Andy on taidemaalari!

Kuvasin videon, jossa vilahtaa myös Angela McCoy.

McCoy Hits Canvas -näyttely on avoinna yleisölle 27.-30.5.2010 klo 13-20 Kaapelitehtaalla.


Pummien oikeuksien puolesta  4

Pummit kuuluvat oleellisena osana ravintolaelämään. "Voitsä jeesaa mua eurolla etmä saan tuopin?" Tulee kotoinen olo kun kuulee tuon lauseen.

Nyt on kuitenkin hallituksen piirissä virinnyt aie säätää kerjäämisen kieltävä laki. Pummaaminen kiellettäisiin!

Kun aikoinaan puuhattiin lakia tupakanpolton kieltämiseksi ravintoloissa, ilmoitin muistaakseni City-lehdessä kannattavani tupakanpolton kieltämistä ja samalla ilmoitin, että en kannata minkään muun jutun kieltämistä.

Niinpä en kannattanut prostituution kieltämistä enkä seksipalvelujen ostamisen kieltämistä.

En myöskään kannata kerjäämisen kieltämistä enkä rahan antamisen kieltämistä. Mulla on monta tuttua pummia, jotka on mun hyviä kamuja. Heidän oikeuksiaan ei saa rajoittaa.

Sen sijaan pummeja on aina saanut hätistellä. "Lopeta nyt toi pummaaminen!" "Tajuu et mull ei oo fyrkkaa!" "Me muualle pummaamaan!" "Suksi vittuun!"

Näillä eväillä pärjäiltäisiin, jos multa kysytään.


Burleskin burleskit ohi  5

Burleski-yökerho on vapun jälkeen lopettanut burleskiesitykset ja muuttunut K-20 diskoksi. Sedun ja kumppaneiden ajatus hienosta burleskiravintolasta kariutui asiakaspulaan. Burleski ei kiinnostanut.

Yleisen käsityksen mukaan burleski-innostus oli ohi jo silloin kun Burleski-yökerho avattiin. Luullakseni burleskista kiinnostuneiden määrä oli aikaisemminkin melko pieni.

On sanottu, että burleski on stripteasea taiteellisempaa (lue: pitkästyttävämpää). On myös sanottu, että burleski on stripteasen parodiaa.

Striptease on amerikkalaisten pakkomielle. On ihmeellistä, miten innostuneita jenkit jaksavat olla siitä. Mielestäni striptease on useimmiten yhtä tylsää kuin egyptiläisten mahatanssi. Eikä se taiteellisuudella ja pienellä parodisuudella parane.

Muistan kuitenkin erään striptease-esityksen vuosien takaa. Kirjan ravintola Kruununhaassa oli jonkin aikaa ruokaravintola, jossa puolenyön tietämillä esiintyi strippareita.

Näin siellä hyvin kauniin suomalaisen stripparin, jonka taitelijanimeä en muista. Hän riisuutui alastomaksi - ja se tapahtui siis keskellä ruokaravintolaa, mistä johtuen ihmiset seurasivat esitystä mykistyneen hämmentyneinä. Sitten tuo kaunotar sysi yhdeltä pöydältä lautasia ja laseja syrjään ja nousi pöydälle kiemurtelemaan. Salissa vallitsi kuolonhiljaisuus.

Siihen aikaan sai ravintoloissa polttaa tupakkaa ja tuo taiteilijatar - joka ei ollut varmasti kuullut mitään burleskista - otti puoliksi poltetun tupakan miesasiakkaan sormista, kävi ruokaravintolan pöytien väliin lattialle selälleen jalat levällään ja laittoi palavan tupakan filtteripään häpyhuultensa väliin ja ryhtyi pössyttelmään savuja pillullaan. Sen jälkeen hän nousi ja laittoi tupakan miesasiakkaan suuhun.

Ikimuistettava esitys ruokaravintolassa.


Suihinottolaite  6

Kaikkihan varmaan tuntevat Fleshlight-taskupillun, jota on myyty miehille valtavat määrät. Nyt on kehitelty Autoblow-suihinottovempain. Ottaen huomioon että meitä käteenvetäjiä on maailmassa vähintään kaksi miljardia, lienee hyvin perusteltua esitellä tämä joka pojan uskollinen suihinottaja, jos joku vaikka ei vielä ole kuullut siitä.

Autoblow on tavallaan pönttö, johon hirveässä puutteessa oleva mies tuikkaa voidellun ja betoninkovana törröttävän parrunsa, minkä jälkeen miekkonen käynnistää pöntön ja laite alkaa "imeä" munaa.

Autoblown käyttö on hyvin yksinkertaista ja imemisen voimakkuutta ja nopeutta pystyy kätevästi säätelemään.

Tiukassa tilanteessa - pitää esim. lähteä kymmenen minuutin kuluttua anoppilaan - mies voi kääntää säätönupin täysille ja Autoblow imee niin vimmatusti, että mies ehtii vapautua paineistaan muutamassa minuutissa.

Toisaalta, jos ei ole minnekään kiire, voi säätää suihinoton oikein verkkaiseksi ja maata röhnöttää olohuoneen sohvalla nauttien elämänsä pisimmästä blowjobista, näin lupaa laitteen valmistaja.

http://www.roboticblowjob.com/

Väitetään, että Autoblow-suihinottolaitetta olisi myyty viime vuoden maaliskuun 4. päivään mennessä 105255 kappaletta.

En ole itse valitettavasti koekäyttänyt sen paremmin Fleshlight-taskupillua kuin Autoblowtakaan. Toissa syksynä Berliinin seksimessuilla työnsin sormeni Fleshlightin sisään. Se tuntui tosi hyvältä! Kaikki ne lukemattomat joustavat pikkunystyrät! Miten Autoblow saa aikaan nimenomaan suihinottoa imitoivan tunteen, sitä en tiedä. Ehkä meidän veikkojen kannattaa perehtyä asiaan tarkemmin.Svenska Teaternin ohari  8

En haluaisi kuulostaa pateettiselta, mutta Kafka Cafèn sulkeminen on nyyhkyttävä tapahtuma. Tiedättehän sen kahvilan Svenska Teaternin talossa Mannerheimintien puolella. Kafkan viimeinen päivä oli vappuaattona.

Kahvilan pitäjät pakotettiin lopettamaan Kafka, koska Svenska Teatern ei suostunut jatkamaan vuokrasopimusta.

Kafka Café oli yksi Helsingin mukavimmista kahviloista. Sieltä sai jopa hyvää teetä, eikä se ollut yhtä kallis kuin muut keskustan kahvilat. Kafkan henkilökunta oli poikkeuksellisen kivaa - aina iloisia ja ystävällisiä. Moni helsinkiläinen on varmasti istunut kesäisin Kafkan ulkopöydissä Svenska Teaternin seinustalla.

Ottaen huomioon Svenska Teaternin ohjelmiston kaikenkattavan surkeuden, olisi ainakin kannattanut säilyttää tämä ainoa Svenskikseen liittynyt positiivinen asia.

Onko kukaan nähnyt vuosiin tai vuosikymmeniin yhtään hyvää esitystä Svenska Teaternissa? Onko kukaan edes viitsinyt mennä sinne? Jouduin pakosta katsomaan Svenska Teaternin My Fair Ladyn, suosikkimusikaalini. Se oli noin kolmetuntinen ikimuistettavan rasittava kokemus. Laulajat lauloivat ja näyttelivät ihan ok, mutta minkäänlaista tunnelmaa ei välittynyt.

My Fair Ladyn lopussaTrappin perhettä jahtaavat kauheat natsit olivat vaarattomimman tuntuisia natseja mitä olen koskaan nähnyt. Jos oikeat natsit aikoinaan Saksassa olisivat olleet yhtä kesyjä kuin Svenska Teaternin natsit, toista maailmansotaa ei olisi tullut.

Kun ensi kesänä ei enää voi istua Kafka Cafèn katuterassilla, se ei ainakaan lisää Svenska Teaternin katu-uskottavuutta.


Apollosta vai Haadeksesta

Suomalaiset joutuvat "lainaamaan" puoli miljardia euroa kreikkalaisille, arveltiin berliiniläisessä sanomalehdessä jo parisen viikkoa sitten. Suomessa tätä ei kaiketi vielä ole uskallettu kertoa.

Jyrki Katainen on koko ajan julkisuudessa vastustanut kreikkalaisten tukemista suomalaisten rahoilla. Voin jopa uskoa, että Katainen oikeasti vastustaa. Kukaan taloudenhoitaja ei halua luovuttaa ropoakaan kirstustaan. Katainen olisi kuitenkin voinut rehellisesti kertoa, että me joudumme "lainaamaan" rahaa, jonka avulla 53-vuotiaina, valtion lainarahoilla, eläkkeelle siirtyneiden kreikkalaisten saamat eläkkeet pystytään jälkikäteen maksamaan, haluamme tai emme.

Berliner Morgenpostin mukaan EU:n tukipaketti kreikkalaisille on ensimmäisessä vaiheessa 30 miljardia euroa, josta Suomi hoitaa puoli miljardia. Sen jälkeen tulee toinen vaihe...

Nämä lainatut rahat kannattaa heti kirjata Epävarmat saatavat -tilille, josta ne voidaan sujuvasti siirtää Luottotappiot-tilille.

Kreikkalaiset eivät siis ainoastaan pane ulkomaisia naisia, vaan he myös laskuttavat siitä.

- nimim. VeliSkeptinen n:ro 2