Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2012.

Penis kuolee viimeisenä  2

Joskus marraskuussa kirjoitin miesten pallien kokoa käsittelevän blogimerkinnän http://www.city.fi/yhteisot/blogit/walterdecamp/122637/ Tällöin eräs lukija kommentoi, että ikääntyessään miehen elin alkaa kutistua ja lyhentyä. Silloinhan mun kaluni olisi aikaisemmin ollut isompi, mikä on mieletön ajatus. Niinpä totesin omana kommenttinani, että ei se kutistu.

Käynnistyi pitkä debatti, jonka päätteeksi pakenin maasta.

Kun saavuin Berliiniin, kaupungissa vietettiin joka päivä berliiniläisen elokuvaohjaajan Rosa von Praunheimin 70-vuotisjuhlia.

Oikealla Rosa von Praunheim
Oikealla Rosa von Praunheim

Kuvassa oikealla Rosa von Praunheim (Foto: Walter de Camp)

Rosa, homoseksuaali mies, on tehnyt hyvin paljon hyvin epäsovinnaisia dokumenttifilmejä. Syntymäpäivänsä kunniaksi hän pyöräytti kahden vuoden aikana 70 uutta dokkaria, jotka julkaistiin nyt kerralla. Niissä esiintyy erikoislaatuisia ihmisiä, persoonallisuuksia, etupäässä Berliinistä. RBB:n tv-kanava näytti Rosan filmejä 20 tuntia putkeen. Filmit on myös julkaistu DVD:nä nimellä Rosas Welt, Rosan maailma. Kiinnostuneet voivat ostaa koko setin http://www.amazon.de/Rosas-Welt-neue-Filme-Praunheim/dp/B00A2U96NU/ref=sr_1_1?s=dvd&ie=UTF8&qid=1356719362&sr=1-1

Rosa von Praunheim on kirjoittanut myös kirjoja. Syntymäpäiväksi ilmestyi hänen uusin teoksensa, kokoelma runoja ja piirroksia. Kirjan nimi on Penis stirbt immer zuletzt, Penis kuolee aina viimeisenä.

Kirjan nimikkorunossa Rosa von Praunheim kirjoittaa, että elämänsä aikana penis hilluu, pomppii, sätkii ja pullistelee, ja kun miehen loppu koittaa penis kuolee aina viimeisenä.

MUMMIT JA VAARIT SEKSIOBJEKTEINA

Vuonna 1981 Rosa von Praunheimilta ilmestyi kirja nimeltään Gibt es Sex nach dem Tode?, Onko kuoleman jälkeen seksiä?.

Rosa von Praunheimin mielestä kuolemanjälkeistä seksiä saattaa hyvinkin olla. Tällöin ei kuitenkaan olisi kyse pelkästä new age -tyyppisestä henkien hyväilystä, vaan jollain ihmekonstilla ihmiset pääsisivät/joutuisivat kuolemansa jälkeen fyysisessä kehossaan taivaaseen tai helvettiin tai jonnekin, missä he voisivat jatkaa panemistaan.

Ottaen kuitenkin huomioon että useimmat ihmiset kuolevat vanhoina ja hyvin huonokuntoisina, todella epäseksikkäinä, pattikoipisina ruunina ja mahoina luuskina, niin taivaan seksiklubilla suurin osa jengistä on tosi rupusessa hapessa. Niinpä Rosa von Praunheim esitti kirjassaan, että meidän pitäisi jo maan päällä opetella näkemään isoäidit ja isoisät seksiobjekteina.

http://www.amazon.de/Gibt-Sex-nach-dem-Tode/dp/3922009301/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1356720319&sr=8-1

Täällä Walter de Camp, Berlin.