Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2011.

Rietasteluretki Tampereelle  3

Parinvaihtajien yhteisö Finswingers järjestää 4.2.2012 läpikotaisin riettaan seksiretken tamperelaiseen hotelliin. Koko hotelli on buukattu seksihurjastelijoille. Sinä ja poikakaverisi/tytsysi voitte päästä menoon mukaan. Liput tälle seksiretkelle tulevat myyntiin syyskuun lopulla.

Tähän liittyy kiva tarina.

Finswingers nimittäin järjesti samantapaisen retken Tampereelle myös viime talvena. Silloin he kuitenkin varasivat hotellista huoneita vain sen mukaan paljonko matkalle tuli ilmoittautuneita. Hotellista jäi viisi huonetta varaamatta.

Kukaan ei kuvitellut tästä aiheutuvan minkäänlaista ongelmaa.

Hotelli buukkasi ne huoneet ns. normaaleille matkailijoille, joilla ei ollut aavistustakaan, että samaan hotelliin saapuu samaan aikaan suuri joukko patologisia seksihurjastelijoita. Ilta ja yö pimeni, sukat ja korsetit kiinnitettiin toisiinsa, lihanuijat työnnettiin pari numeroa liian pieniin boksereihin ja ... halut ja vietit repesivät valloilleen. Normaalit havahtuivat hekuman huutoihin. "Vad i helvete?" Normaalit kurkistivat huoneistaan. Käytävillä pantiin!

Normaalit siitä sitten respaan raivoamaan.

Täytyy kyllä sanoa, että itse ilahtuisin, jos hotellissa olisi yllättäen tällainen meno käynnissä. Yrittäisin liittyä seuraan.

Liput tulevat myyntiin Finswingersin sivuille: http://web.finswingers.com/


John Gallianon uusi alusvaatekokoelma  5

John Gallianon alusvaatekokoelma syksy/talvi 2011/12 tuli julkisuuteen käsittääkseni eilen. Jos olet työtön syrjäytyjä, lohduttaudu sillä, että myös aikamme nerokkain vaatesuunnittelija - John Galliano - on työtön syrjäytyjä. Sai viime keväänä potkut Diorilta sekoiltuaan känni- & lääkeaineissaan liikaa.

Tämän alusvaatekokoelman John Galliano lienee siis suunnitellut ennen potkujaan. Miltä näyttää?

John Gallianon alusvaatteita syksy/talvi 11/12
John Gallianon alusvaatteita syksy/talvi 11/12
John Gallianon alusvaatteita syksy/talvi 11/12
John Gallianon alusvaatteita syksy/talvi 11/12
John Gallianon alusvaatteita syksy/talvi 11/12
John Gallianon alusvaatteita syksy/talvi 11/12
John Gallianon alusvaatteita syksy/talvi 11/12
John Gallianon alusvaatteita syksy/talvi 11/12

PS Käytin koko viime kesän - okei, about koko kesän - vaatemuotia koskevien tietojeni kartuttamiseen. Please, lähettäkää kysymyksiä vaatteista ja vaatemuodista Sisäpiiri-palstalle. Siis esimerkiksi: "Mitkä housut/hameen mä nyt vedän jalkaan" tai "Voinko saada munani pysymään pystyssä Alexander McQueenin vanhoilla henkseleillä".

Olisi kiva saada kynttilänsä sytytetyksi!


Musiikkikirjoja tulossa

KIEROONKASVUKERTOMUS, HERMOLOMAMATKA, MICHAEL MONROE...

Likeltä on ilmestymässä tänä syksynä koko joukko "sairaan" kiinnostavan tuntuisia musiikkikirjoja. Koska en halua kuluttaa aikaani väsäämällä tästä ns. "omaa juttuani", joka olisi kirjoitettu "omin sanoin", liitän tähän Liken tiedotteen tekstin. Vilkaiskaa vaikka vain tikkukirjaimin kirjoitetut sanat.

"KAUNOKIRJALLISUUS

Oululaisen kulttiyhtye Radiopuhelinten JARNO MÄLLINEN ja J. A. MÄKI julkaisevat esikoisteoksensa. Mällisen KIEROONKASVUKERTOMUS on mustanpuhuva romaani nuoresta Tommista, joka yrittää löytää yhteyden kaltaisiinsa kaikin tavoin. J. A. Mäen sarjakuva-albumissa HERMOLOMAMATKA mies lähtee maalle lepäämään mutta matkaan lähtee myös viinapiru.

KAUKO RÖYHKÄN romaani KREIKKALAINEN SALAATTI kertoo salaisuuksista, himosta ja rakkaussuruista Kreikan saaristossa. Näkökulmatekniikalla kirjoitetussa romaanissa vaihtelevat tunteellisen huumediilerin, sydänsurujaan pakenevan lesbonaisen ja vanhan irstailijan näkökulmat.

Musiikkibisneksen kummisetä MIETTINEN julkaisee toisen romaaninsa LOVELIES, jossa seikkaillaan "93-prosenttisen todenperäisesti" 80-luvun sekavassa rockbisneksessä.

Helsingin kirjamessuille saapuva virolainen dekkaristi MIHKEL RAUD on tunnettu tv-tähti ja "Viron Eppu Normaalin" Singer Vingerin kitaristi.
SININEN ON SINUN TAIVAASI on vauhdikas toimintatrilleri, jossa liikutaan niin Länsi-Euroopassa kuin Venäjälläkin.

MUSIIKKIKIRJAT

Kauden musiikkikirjoissa on kolme vahvaa kotimaista nimeä. MICHAEL MONROEN odotettu elämäkerta julkaistaan lokakuun lopussa. Myös 25-vuotisjuhliaan marraskuussa juhliva WALTARI saa oman kirjansa. PALEFACEN suomalaisen räplyriikan perusteos RAPPIOTAIDETTA on jo ilmestynyt.

Ulkomaista vahvistusta tuovat Tohtori Ozzyn eli OZZY OSBOURNEN omituistakin omituisemmat ohjeet. Metallican kuollutta basistia muistellaan 27.9.
Cliffmas-tapahtumassa On the Rocks -baarissa Helsingissä. Teos TO LIVE IS TO DIE - METALLICAN CLIFF BURTONIN ELÄMÄ JA KUOLEMA on jo ilmestynyt."


Hullut keräilijät

Tapaus 1
Hulluuden vakavuusaste 9 (asteikolla 1-10)

Ljuba ja Laura - he esiintyvät taiteilijanimisesti vain etunimillään, nuo hurahtaneet - avaavat monista maista keräilemiensä teepussien näyttelyn Demmersin teekaupassa Annankatu 13:ssa perjantaina 9.9. He ovat paikalla teepussiensa keskellä klo 16:30-19:00. Näyttely on auki 24.9. saakka.

Ljuballa ja Lauralla on kokoelmissaan mm. kaksi etelätirolilaisen teeyhtiön teepussia, joista toisessa on kuva pissaavasta pikkupojasta ja toisessa vessanpytty.

Tapaus 2
Hulluuden vakavuusaste 7

Walter de Camp - esiintyy niin ikään taiteilijanimellä - kerää naisten tyhjiä sukkapaketteja. Niistä on siis sukat tai sukkahousut vedetty jalkaan. Muutama vuosi sitten Walter ajautui kuitenkin kriisiin. "Sain selville, että naisten sukka- ja sukkahousukuvauksissa käytetään usein miesmalleja. Joillain miesmalleilla on nimittäin paremmat naisten sääret kuin naisilla", Walter tilittää apeana. "Olen alkanut katsella epäillen sukkapakettejani."

PS Kävin teepussinäyttelyn avajaisissa ja sain tietää, että Lauralla on 15000 erilaista teepussia ja Ljuballa 29000 erilaista teepussia.