Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2012.

Vartalohoitajanne! Ekololita  2

Babydollit ovat taas kuuminta muotia - sikäli kuin pystyn tajuntani rajamailla ymmärtämään. On hetki, jolloin jokainen nainen voi toteuttaa sisäisen lolitansa.

Muistakaa silti myös ilmasto-ongelmia ja ihmiskunnan lisääntyvää tuhonuhkaa. Te protestoitte? Huomautatte, että babydolliin pukeutuminen on aina ekoystävällistä, koska kangasta kuluu niin jumalattoman vähän. Totta, mutta siitä huolimatta kannattaa hankkia sellainen babydoll, joka on tehty käsin ja ekoystävällisistä materiaaleista kuten 100-prosenttisesta luomupuuvillasta, soijasta ja bambusta.

En tosin käsitä, miten kangas voitaisiin tehdä soijasta tai bambusta, mutta lontoolainen Joanna Ketterer, n. 30 tai hiukan alle, ompelee alusvaatteita juuri näistä materiaaleista.

Joanna Ketterer
Joanna Ketterer

Joanna Ketterer on perustanut oman vaatemerkin/firman Luva Huva (lausutaan Lover Huva) ja myy tuotteitaan Etsyn sivuilla. Tässä hänen kesän 2012 babydollejaan. Eiks oo ihania?!!! Ja ihanan värisiä!!!!

Näiden hinnat ovat noin 40-70 euroa ja postitus ilmainen. Vähän kalliimpaa toki kuin kansainvälisten kauppaketjujen tuotanto, mutta Luva Huvan babydollit eivät ole kostuneet bangladeshiläisten naisten kyynelistä ja hikikarpaloista. Koot ovat S-L, ja tarpeen vaatiessa Joanna ompelee babydollin asiakkaan mittoihin. Babydollit vireyttävät parisuhdetta. Ekololitana rakastellessasi jokainen orgasmisi toimii maapallon ja ihmiskunnan pelastamisen puolesta. Kestäviä, ympäristöä säästäviä orgasmeja!

http://www.etsy.com/shop/luvahuva?ref=seller_infoKevät Berliinissä: Camp-festivaali  1

Berliinissä pidettiin huhtikuun jälkipuoliskolla kuusi elokuvafestivaalia, joista yksi oli Camp Film Festival. Sen yhteydessä järjestettiin kolmipäiväinen Camp/Anti-Camp; A Queer Guide to Everyday Life -festivaali. Siellä luennoi alan kuuluisimpia camp/queer-tutkijoita kuten Heather Love, Gavin Butt (mikä sukunimi!),Douglas Crimp ja elokuvaohjaaja Bruce LaBruce ja esiintyi mm. Vaginal Davis, Narcissister ja The Volluptuous Horror of Karen Black.

Queer-tutkijat ovat jotenkin samantapaisia kuin feminismitutkijat. Kumpikaan jengi ei tule koskaan lopettamaan tutkimuksiaan tapahtuipa todellisuudessa mitä hyvänsä. Queer-teoreetikot uurastivat ensin vuosikymmeniä todistaakseen, että queer-ihmiset (homot, lesbot jne.) ovat ihan kunnon kansalaisia siinä missä "heteronormatiiviset" heterotkin, ja sitten, joskus 2000-luvun ensi vuosina, he yhtäkkiä pelästyivät, että he ovat kiillottaneet queer-ihmisiä niin paljon, että heitä ei enää erota heteroista, ja siitä pitäen he ovat taas ryhtyneet teoretisoimaan, että queer-ihmiset ovatkin ihan erilaisia, parempia, hullumpia jne.

Camp/Anti-Camp -festivaali järjestettiin eräässä rakennuksessa, ja makasin siellä pehmustetuilla tyynyillä kolme päivää ja iltaa pitkälle yöhön.

Camp/Anti-Camp festivaalin ruokapöytä.
Camp/Anti-Camp festivaalin ruokapöytä.

Camp-festivaalin ruokapöytä.

Camp/Anti-Camp Berliinissä.
Camp/Anti-Camp Berliinissä.

Camp/Anti-Camp -festivaalin ensimmäisen esiintyjän paikka oli annettu Andy Warholin Factoryn käsittääkseni ainoalle elossaolevalle Supertähdelle Holly Woodlawnille. En olisi ikimaailmassa voinut kuvitella näkeväni häntä elävänä.

Holly Woodlawn työnnettiin sisään esiintymislavalle rullilla varustetulla valkoisella sohvalla. Sen jälkeen hän piti ainakin puolentoista tunnin ironisen talkshown. Holly lauloi vain kaksi laulua, joista toisen Berliinin lähettiläänne Walter onnistui eturivin tyynyillä maaten kuvaamaan.

Holly Woodlawn sai huikeat suosionosoitukset berliiniläiseltä yleisöltä. Kun esitys oli päättynyt ja tilaisuuden järjestäjät kokoontuivat Hollyn sohvan ympärille miettimään, miten he saisivat tähden rullatuksi ulos lavalta, hyppäsin esiintymislavaa reunustavan kaktusrivistön ylitse lavalle ja heittäydyin polvilleni sohvan viereen Holly Woodlawnin jalkojen juureen toisessa kädessä vihko ja toisessa kynä ja huudahdin: "Could you give me your autograph, Holly, PLEASE!"

Holly Woodlawn antaa mulle nimmarin.
Holly Woodlawn antaa mulle nimmarin.

Kuvassa Holly Woodlawn kirjoittaa vihkooni omistuskirjoitustaan. Sitten hän painoi sivulle punaisen suudelmansa. Shit! I was in heaven!

By the way, olin ainoa joka sai hänen nimmarinsa. Seuraavana päivänä Camp-festarin pääjärjestäjä Marc Siegel tuli juttelemaan kanssani. Hän viittasi lavalle loikkaamiseeni ja Hollyn jalkojen juureen heittäytymiseen: "I loved to see that action." Se oli hänestä niin campia.

Tässä nähtäväksenne Holly Woodlawnin laulu suurista vanhan ajan tähdistä ja tähdeksi tulemisesta haaveilevasta ihmisestä. Antakaa, jos teillä on aikaa, laulun sanojen vaikuttaa mieleenne.


Vartalohoitajanne! Isot rinnat!  10

70F ja 80G pyysivät jo monta viikkkoa sitten, että kertoisin heille, mistä he löytäisivät kauniit rintaliivit. "Waltsu, joko seuraavaksi ne koot 70-80 F-G? Jookos kookos? Tukevia, kauniita, parhaat puolet näyttäviä...?;) Tahdon viedä mieheltä jalat totaalisesti alta. Malttamaton 80G." Pyydän anteeksi viivyttelyäni.

Olen kylläkin aika lailla uurastanut tämän asian merkeissä ja miettinyt isojen rintojen tilannetta yötä päivää. Monet valmistajat tekevät rintaliivejään vain B-E -rinnoille. Tutkimusteni tässä vaiheessa ehdottaisin, että hankkisitte rintaliivinne Chantellen mallistosta. Chantellella on nättejä ja seksikkäitäkin rintaliivejä myös hyvin isoille rinnoille.

Valitsin teille nämä mallit Chantellen tämän kevään ja kesän mallistosta:

Chantelle Saint-Germain
Chantelle Saint-Germain

Chantelle, Saint-Germain

Chantelle Icone-sarja
Chantelle Icone-sarja

Chantelle, Icone

80G, miehesi pitää noista! Ja noita on F- ja G-kokoa.

Sitten on vielä tällainen melko kivan näköinen tukevampi malli.

Chantelle Icone-sarja
Chantelle Icone-sarja

Chantelle, Icone

Lisäksi on tällaiset nätit rintaliivit F-kokoon saakka.

Chantelle Tuileries
Chantelle Tuileries

Chantelle, Tuileries

Ongelma ei kuitenkaan ole tällä ratkaistu, koska nämä liivit on vielä pystyttävä ostamaan. Chantellella ei ole omaa nettimyyntiä ja useat nettikaupat, joilla on Chantellen rintaliivejä, pitävät myynnissä vain B-E-kokoja. Siis kuvitelkaa miten meikäläinen on uurastanut löytääkseen hyvän nettikaupan, josta isobuubsiset naiset voivat ryhtyä hankkimaan rintsikoitaan!

Suosittelisin brittikauppaa nimeltään Louises Boutique Ltd. http://www.louisesboutique.com/

Louise pitää myynnissä hyvin isojakin kokoja. Tsekatkaa heidän sivuiltaan "Womens brands" -kohdasta myös Freyan ja Adoren mallistoja.

Freya Arabella
Freya Arabella

Freya, Arabella

Adore Dotty
Adore Dotty

Adore, Dotty

Ennen tilaamista teidän täytyy vielä perehtyä rintaliivien kokomerkintöihin, koska ne ovat Englannissa (UK) erilaiset kuin Suomessa (Europe). Louisen brittikaupassa käytetään UK-merkintöjä. Esim. meidän 80 on siellä 36 ja 70 on 32. Kuppien kirjaimet ovat myös erilaiset. Kaikki tähän tarvittava tieto löytyy tästä: http://en.wikipedia.org/wiki/Brassiere_measurement

Ostoksen saa nettikaupassa palauttaa, jos se ei ole sopiva. Korkeintaan yhden virheen jälkeen osaa varmasti tilata oikeaa kokoa. Louisen kauppaa kannattaa neljännesvuosittain tsekkailla, jos buubsit on yli E:n.

Hyvää kevättä, 70F ja 80G! Kadehdin miestäsi, 80G, kun hän näkee sinut noissa vempaimissa (kuvat 1 ja 2)!

Walter

Vartalohoitajanne!