Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Finswingers.

Rietasteluretki Tampereelle  3

Parinvaihtajien yhteisö Finswingers järjestää 4.2.2012 läpikotaisin riettaan seksiretken tamperelaiseen hotelliin. Koko hotelli on buukattu seksihurjastelijoille. Sinä ja poikakaverisi/tytsysi voitte päästä menoon mukaan. Liput tälle seksiretkelle tulevat myyntiin syyskuun lopulla.

Tähän liittyy kiva tarina.

Finswingers nimittäin järjesti samantapaisen retken Tampereelle myös viime talvena. Silloin he kuitenkin varasivat hotellista huoneita vain sen mukaan paljonko matkalle tuli ilmoittautuneita. Hotellista jäi viisi huonetta varaamatta.

Kukaan ei kuvitellut tästä aiheutuvan minkäänlaista ongelmaa.

Hotelli buukkasi ne huoneet ns. normaaleille matkailijoille, joilla ei ollut aavistustakaan, että samaan hotelliin saapuu samaan aikaan suuri joukko patologisia seksihurjastelijoita. Ilta ja yö pimeni, sukat ja korsetit kiinnitettiin toisiinsa, lihanuijat työnnettiin pari numeroa liian pieniin boksereihin ja ... halut ja vietit repesivät valloilleen. Normaalit havahtuivat hekuman huutoihin. "Vad i helvete?" Normaalit kurkistivat huoneistaan. Käytävillä pantiin!

Normaalit siitä sitten respaan raivoamaan.

Täytyy kyllä sanoa, että itse ilahtuisin, jos hotellissa olisi yllättäen tällainen meno käynnissä. Yrittäisin liittyä seuraan.

Liput tulevat myyntiin Finswingersin sivuille: http://web.finswingers.com/