Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2011.

Kova tee  17

Jokin ravintola Suomessa - en muista mikä - haluaisi ryhtyä tarjoilemaan kovaa teetä eli alkoholilla terästettyä teetä. Sieltä on käännytty Annankadulla toimivan Demmers Teehaus -teemyymälän omistajan Kirsi Pullisen puoleen ja pyydetty, että hän suunnittelisi mahdollisimman hyvän Kovan teen reseptin.

Satun tietämään, että kyseinen teekauppias ei vielä ole onnistunut ratkaisemaan pätevän teetötsyn arvoitusta.

Voisitteko te, Rakkaat Lukijat, auttaa häntä? Kirsi on erittäin mukava ihminen, työskenteli 15 vuotta Nokian globaaleissa toiminnoissa ja ylensi sen jälkeen itsensä teepuodin pitäjäksi.

Innovoikaa loistava Kovan teen resepti ja soittakaa se hänelle tai pistäytykää kertomassa siitä Demmersin Teehausissa.

Olen itse "keksinyt", että liotetaan Liptonin teepussia kuumassa vedessä pari minuuttia ja lorautetaan kossua reippaasti joukkoon. Nyt tarvittaisiin huomattavasti korkeatasoisempaa ajattelua. Teelaatuja on valtavasti valkoisesta ja vihreästä mustaan, intialaisia, kiinalaisia, vietnamilaisia... ja sitten maustetut teet, joissa teen sekaan on laitettu melkein mitä tahansa, ja alkoholia on tietysti vaikka mitä sorttia. Joten tehtävä on haastava. Mutta tuloksena olisi Suomen nykyajan ensimmäinen Kova tee

Demmers Teehaus, Annankatu 13, puh: +358 40 1727925. www.demmer.fi


Parinvaihtajien seksiretki "onnistui"  1

Te Rakkaat Lukijat varmaan muistatte viime viikkoisen hässäkän ja huolitulvan, joka syntyi kun tulin kirjoittaneeksi liian tarkkoja paikka- ja aikatietoja parinvaihtajien (www.finswingers.fi) viime lauantain laivaretkestä.

Jouduin poistamaan blogimerkinnän, kun muutamat seksiristeilylle buukkautuneet pariskunnat huolestuivat anonyymiudestaan.

No niin, nyt se lauantai-ilta ja sunnuntain vastainen yö laivalla ovat takana päin. Ulkopuolisten häirintää ei tapahtunut. Parinvaihtajien seksiristeily "meni erittäin onnistuneesti", minulle on kerrottu.

Mutta en tiedä sen tarkempaa. Voisivatko jotkut pariskunnat, please, kertoa millaista menoa teillä siellä oli?! Kun te viime viikolla kirjoititte tämän blogin kommenteissanne huolistanne, avautukaa nyt toki iloisista muistoistanne. Älkää jättäkö tämän blogin lukijoita epätietoisuuteen!!

Tarinaa, please!


Leccare yllytti mut vaikeuksiin  16

Jouduin poistamaan eilen kirjoittamani blogimerkinnän eräästä seksihenkisestä laivaretkestä. Sain puhelun ja minulle kerrottiin, että retkelle lähtijät ovat kovin hälyttyneitä, kun he eivät haluaisi, että heidän retkestään tiedettäisiin mitään.

Tavallaan ihan ymmärrettävää. Joten poistin blogimerkinnän. Menetänkö nyt kaiken huipuksi vielä jäsenyyteni siinä yhteisössä? Ja joudun heittämään pois vaakasuoralla sepaluksella varustetut bokserini?

Jukra! Mun blogia luetaan! Kaiken maailman irstailijat lukee tätä! Tää on tosi hienoa.

Anyway, aion voimiani säästelemättä kaivaa teille tietoa niistä asioista, joihin Leccare Saturday Night Fuck - blogimerkinnän kommentissa viittasi.

Leccare: "Vastaavat juhlat Suomessa eivät vain ole julkisia."

Nyt mä aion oikein tosissani ryhtyä perehtymään Suomen salaisiin seksibileisiin.

Vannoo Walter


Saturday Night Fuck - nyt!  5

Cityn uusimmassa numerossa on muutamia otteita vasta ilmestyneestä kirjastani Hekumallinen Berliini. Niissä otteissa on myös jokunen rivi Nymfomaanittarien klubin järjestämistä bileistä nimeltään Saturday Night Fuck.

Nyt sattuu niin, että seuraavat tällaiset seksibileet pidetään ensi lauantaina Berliinissä. Sitä ennen sinne menee monta lentokonetta Helsingistä. Lento kestää vain 1:55.

Sallitaanko, että kerrankin retkahdan alatyyliseksi ja totean: berliiniläiset nymfomaanittaret siellä jo voitelevat vittujaan!

Saturday Night Fuck juliste
Saturday Night Fuck juliste

Saturday Night Fuck -bileet ovat about riettaimmat kekkerit missä olen ikinä ollut. Yksi niiden bileiden mainoslauseista kuuluu: "Tästä yöstä ei kukaan joudu nussimatta lähtemään kotiin." Voin vakuuttaa, että se mainoslause pätee.

Saturday Night Fuck -bileissä alkuillasta
Saturday Night Fuck -bileissä alkuillasta

Tässä vaiheessa ilta on vielä nuori.

Nymfomaanittaria
Nymfomaanittaria

Nymfomaanittaria alkaa saapua.

Nymfomaanittaria
Nymfomaanittaria

Ja meno reipastuu!

Kun suunnittelet mahdollista lähtöäsi Saturday Night Fuck'iin, huomioi kuitenkin tilaisuuden järjestäjien pyyntö: He toivovat, että bileisiin ei tulisi sellaisia ihmisiä, jotka haluavat vain katsella. Vain ne ovat tervetulleita, jotka haluavat oikeasti ryhtyä panemaan!

Tarvittavat lisätiedot löytyvät kirjastani. Sitä saa kirjakaupoista.

Hekumallinen Berliini -kirjan saat kirjakaupasta
Hekumallinen Berliini -kirjan saat kirjakaupasta

On kevät ja sääret!  5

Maaliskuun eka päivä! Koska asun Helsingissä, en huomaa kevään tuloa maantien varsille puhkeavista leskenlehdistä. Puiden lehtien avautuminen taas on liian myöhäinen kevään merkki. Sehän tapahtuu vasta vapun jälkeen.

Niinpä naisten ohuet sukkahousut ovat kaupunkilaisen varmin tae kevään tulosta. Ja nyt ne tulevat taas!

Tässä pieni vinkki: Trasparenzella on kevään uutuuksissa muutamia tosi hienoja sukkahousuja. Esimerkiksi:

Trasparenze Becky
Trasparenze Becky

Trasparenze Becky

Trasparenze Britney
Trasparenze Britney

Trasparenze Britney

Trasparenzen kevään 2011 sukkahousuja on esillä enemmän esim. tällä nettikaupalla:

http://www.stockingsdirect.co.uk/spring-fashion-2011.html

God bless the spring and the legs!