Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2014.

Genitaalimeditaatiota Berliinissä!  1

Haloo, täällä Berliini! Tässä saattaa nyt olla pelastus kaikille teille, jotka ette vuosien meditaatiopäkertämiselläkään ole onnistuneet vaipumaan kunnolliseen meditatiiviseen tilaan. Kaksi naista Mareen Scholl ja Catarina Brazao järjestävät Berliinissä genitaalimeditaatioiltoja. Tilaisuuksiin voivat tulla sekä pariskunnat että yksinäiset naiset ja miehet.

Pariskunnat meditoivat keskenään ja yksinäisistä meditoijista muodostetaan sattumanvaraisesti pariskuntia. Tällöin pariskunnassa voi olla kaksi naista tai kaksi miestä tai nainen ja mies.

Meditointi tapahtuu sillä tavalla, että genitaaleihin eli sukuelimiin kohdistetaan kolme erilaista liikettä, kosketusta - englanniksi stroke. Kutakin strokea tehdään noin kymmenen minuuttia ja kosketukset kohdistuvat vain penikseen tai vaginaan. Muuta kohtaa vartalossa ei saa koskettaa.

Ei, kysymys ei todelllakaan ole siitä, että keräännyttäisiin porukalla onanoimaan. Hävetkää runkkarit! Pariskunnan toinen jäsen koskettaa toista osapuolta, ja sitten taas myöhemmin päinvastoin. Vastaanottaja - meditoija - on laittanut silmilleen peittävän siteen. Toinen koskettelee hänen pelivälineitään ensin yhdellä strokella kymmenen minuuttia, sitten toisella tavalla ja sitten kolmannella, yhteensä puoli tuntia.

Mareen Schollin ja Catarina Brazaon mukaan kosketeltava - okei, runkattava - osapuoli yltää mitä huikeimpiin, tärisyttäviin meditatiivisiin tiloihin.

Olen sanaton. Mutta tietenkin aion kokeilla tätä. Parasta olisi kuitenkin, jos voisin lähteä genitaalimeditaatioiltaan naisen kanssa. En ehkä ota sitä riskiä, että patukkaani tarttuisi joku partaniekka, ja päinvastoin.

http://genital-meditation.com/en/