Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2012.

Säärihoitajanne tiedottaa! Syyssääret  5

Olen vihdoin löytänyt sopivan tavan, jolla te naiset voitte tukea vaikeuksissa olevia euromaita: säärillänne! Ja me miehet voimme iloiten katsella sivusta.

Italialainen hieno sukkamerkki Trasparenze on nimittäin nimennyt tämän syksyn upeita ja seksikkäitä sukkahousumallejaan EU-maiden nimillä.

Aloitetaan tukemalla Kreikkaa:

Trasparenze syksy 2012
Trasparenze syksy 2012

Traparenze Greece. Vai tuetteko mielummin Espanjaa?

Trasparenze syksy 2012
Trasparenze syksy 2012

Trasparenze Spain Cosmetic Black. Vai Islantia?

Trasparenze syksy 2012
Trasparenze syksy 2012

Trasparenze Iceland. Jossain vaiheessa on jopa puhuttu Ranskan pankkien vaikeuksista. Ehkä haluatte tukea niitä?

Trasparenze syksy 2012
Trasparenze syksy 2012
Trasparenze syksy 2012
Trasparenze syksy 2012

Trasparenze France.

Toivottavasti minua ei tulkita tukipolitiikan vastustajaksi, vaikka olenkin sitä mieltä, että kaikkein hienoimmat mallit on kuitenkin nimetty paremmin menestyneiden EU-maiden mukaan.

Trasparenze syksy 2012
Trasparenze syksy 2012

Trasparenze Austria.

Trasparenze syksy 2012
Trasparenze syksy 2012

Trasparenze Switzerland.

Mainittakoon vielä nämä hienot stayupit.

Trasparenze syksy 2012
Trasparenze syksy 2012

Trasparenze France.

Trasparenzen sukkahousuja myydään Suomessa, mutta jos kaikkia malleja ei löydy täältä, voitte tilata näitä näiltä nettikauppiailta.

http://www.stockingshq.com/

http://www.stockingsdirect.co.uk/

Valittaen joudun sanomaan, että suosikkikaupassani http://www.stockingshq.com/ joidenkin Trasparenzen mallien hinta on punnan pari kalliimpi kuin tässä toisessa liikkeessä. Molemmat ovat varmoja ja nopeita toimittajia.


Tee itsellesi Pussy Riot -huppunaamio!  3

Riippumatta siitä saavatko Pussy Riot -tytöt muutaman tunnin kuluttua vapauttavan tuomion vai suljetaanko heidät linnaan niin Pussy Riot -huppunaamio on varmasti tämän hetken parhain muotiasuste sekä naisille että miehille. Se on myös muodikkaan pastellisävyinen.

Käsittääkseni se on varsin helppo tehdä itse. Miettikää miten vakuuttavaa on vetää se päähän tänä viikonloppuna jossakin bileravintolassa.

Siis sakset ja lankaa ja neulaa käteen ja hommiin!

Tämä video on kuvattu Berliinissä 8.8.

Hmm... en tiedä, miksi tämä video ei toimi. Voitte nähdä videon tästä linkistä:

http://vimeo.com/47483917


Vaasankatu - muotikatu  2

Yrittäkää maalaiset nähdä valo ja käsittää, että Vaasankatu EI OLE puukkobulevardi, vaan muotikatu. Isoisäni, joka aikoinaan asui perheineen Vaasankadulla isäni ollessa pikkupoika, pyörii haudassaan, kun te höpötätte puukoistanne.

Vaasankadun varrella elellään rauhallisesti, istuskellaan terasseilla, ja tyylikkäät naiset ja miehet esittelevät katumuotiaan.

Mitä pidätte tästä, jonka kuvan tulin napanneeksi illansuussa viime perjantaina? Huomatkaa erityisesti pastellinruohon vihreä minihame.

Vaasankadulla
Vaasankadulla

Stakulan piristeet

Juttelin Alamaailman vasarat -yhtyeen perustajan ja fonistin Stakulan - sen partaisen kaverin - kanssa ja hän kertoi sangen erikoisesta piristeiden käytöstään. Stakulan kama on japanilaista tai kiinalaista matchateetä. Se on vihertävää teejauhetta, jota japanilaiset lisäävät noin 1 teelusikallisen veteen. Sen jälkeen he vatkaavat seosta hölmönnäköisellä bambuvispilällä, joita myydään teekaupoissa. Tälloin matchajauhe sekoittuu ja liukenee veteen.

Stakulan kohdalla pienet määrät ja vispilät voidaan unohtaa. Hänen välineitään ovat ruokalusikka ja haarukka.

Herättyään uuteen päivään Stakula ottaa esille puolen litran vetoisen limupullon ja täyttää sen kylmällä vedellä. Siihen hän lisää ruokalusikallisen matchaa. (Mikä on mieletön määrä!) "Sheikkaan pulloa vahvasti, jolloin kama alkaa muistuttaa vihreää mutaa tai liejua", Stakula selostaa aamutoimiaan. "On tärkeää sekoittaa se kunnolla mudaksi, muuten siihen jää paakkuja. Sitten juon sen pullollisen yhdellä siemauksella."

Tällöin pulloon jää matchan rippeitä ja Stakula täyttää lestin uudella vedellä, sheikkaa ja kietaisee, tässä vaiheessa hieman valjumman liejun, naamaansa. Litra matchaa on juotu ja päivä voi alkaa.

Matchan pointsi on siinä, että se sisältää hyvin paljon kofeiinia ja toimii erinomaisena piristeenä.

"Se on esimerkiksi hyvä autolla-ajojuoma. 800 kilsaa menee hyvin putkeen", Stakula selittää.

Stakulan matchariippuvuus on mennyt jo niin pitkälle, että hän on alkanut sekoittaa matchaa myös alkoholiin. Hän suosittelee erityisesti matchan nauttimista viherlonkeron kera.

"Jos on sattunut tilaamaan terassilla lonkerotuopin, siihen on hyvä sekoittaa matchaa." Stakula painottaa, että matchajauhetta ei saa laittaa suoraan lonkeron joukkoon, koska silloin juomaan tulee paakkuja. Stakula kaataa ensin pienen tilkan vettä erilliseen juomalasiin, lisää siihen 2 teelusikallista matchajauhetta ja vispaa sitä haarukalla. Sen jälkeen hän kippaa liejun lonkerotuoppiin.

Matchaa myydään teekaupoissa 30 gramman paketeissa. Tällaiset määrät eivät riitä Stakulalle alkuunkaan. Lähtiessään ulkomaille hän esimerkiksi ottaa aina mukaan 100-200 grammaa matchaa. Hän haluaa pysyä hereillä myös yliyönlennoilla. Sen tähden hän on lentokoneessa kokeillut matchajauheen sekoittamista lähes mihin tahansa nesteeseen.

"Matcha on valkoviinin kanssa ok. Punaviini ei toimi, eikä viski. Gin toniciin se sopii hyvin."

Stakula on koukuttanut matchaan myös Alamaailman vasarat -yhtyeen toisen sellistin. Miehet onnistuivat äskettäin suostuttelemaan Demmersin teekaupan pitäjän Kirsi Pullisen hankkimaan ja myymään heille kilon pussin matchaa. Normaalisti 30 g:n matcha-annos maksaa noin 15 euroa.

"Matchasta ei tule daunereita", Stakula selittää. "Se on luomustaffia."

Ehkä meidän muidenkin kannattaisi kokeilla matchaa? Ehkä jopa sen sekoittamista viherlonkeroon? Ihan omalla vastuulla.

Jos menette matchaostoksille Demmersin teekauppaan, (Annankatu 13), koodisanat ovat "Stakulan kamaa".

http://vasarat.com/

http://www.stakula.com/

http://www.demmer.fi/