Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sukkahousut.

Säärihoitajanne tiedottaa!  3

Hei säärikaunokaiset! Sekä miesystävänne!

Jo aiemmin ylistämäni englantilainen nettisukkakauppa Stockingshq ilmoitti kolme tuntia sitten saaneensa myyntiin uuden italialaisen sukkamerkin Nylonican tuotteita.

Nylonicalla on aivan uskomaton määrä erivärisiä sukkia. Eri värejä on saatavilla sekä ohuissa että paksummissa malleissa, sekä sukkahousuissa, stay-upeissa että liivien kanssa käytettävissä sukissa.

Ja hinnat ovat varsin edulliset.

En ainakaan tiedä toista vastaavaa tarjontaa.

Siis esimerkiksi tässä kuvassa olevat 55 denierin stay-upit eivät mustina ole mitään ihmeellistä, mutta ne voi hankkia yhdeksässä eri värissä, jotka ovat musta, air force blue, aqua, baby blue, baby pink, deep lilac, rose pink, royal blue ja turquoise. Joissain malleissa on tarjolla vielä kolme muuta, ruskean sävyistä väriä.

Nylonica-sukat Stockingshq-kaupasta
Nylonica-sukat Stockingshq-kaupasta

Visioikaa itsenne astumassa air force blue -säärillä sisään kapakkaan, missä kaikki muut naiset ovat mustasäärisinä! Sitä kateuden määrää!!!

Ennenaikaista naiskollegojesi sappikivileikkausta!

Ja nämä sukat maksavat noin 13 euroa + noin vitosen postikulut. Postikulujen osuus tietenkin vähenee, jos tilaa useampia sukkia ja sukkahousuja kerrallaan.

Koko tarjonnan näette tästä:

http://www.stockingshq.com/nylonica-m25

PS

Koska ajattelen jatkuvasti sääriäsi, olen onnistunut löytämään Puolasta erään sukkatehtaan, jolla on tosi hienoja, kuvioituja sukkahousuja noin vitosen hinnalla. Se on myöskin sellainen merkki, jota tuskin kukaan täällä vielä tuntee, joten sellaiset sukkahousut poikkeaisivat kaikkien muiden naisten sukkahousuista.

Tässä on vain vielä se ongelma, että kyseisen valmistajan tuotteita on äärettömän hankala tilata. He lähettävät laskun, joka pitää käydä pankissa maksamassa. Mahdotonta!

Koska puolan kielen taitoni on ruosteessa, olen pistänyt erään puolaa hallitsevan naistuttavani lähettelemään heille sähköpostia ja esittämään toivomuksia maksupalvelun parantamisesta. Jos se johtaa tulokseen, tämän blogin lukijat kuulevat asian ensimmäisinä Suomessa.

Hurmaa miehet ja nujerra naiset säärihoitaja Walterin avulla!


Paras sukkakauppa  2

Lienee vähintään hellyttävää, että mies omistaa koko elämänsä naisten säärien somistamiseen. Englantilainen David perusti kymmenisen vuotta sitten sukkien myyntiin erikoistuneen nettikaupan nimeltään "Sukkapäämaja" eli

http://www.stockingshq.com/

Siitä pitäen David on raatanut yöt ja päivät järjestääkseen naisille (ja heidän miesystävilleen) mahdollisuuden hankkia mahdollisimman edullisesti monenlaisia hienoja sukkia. Hän aloitti myymällä stayup-sukkia ja liivien kanssa käytettäviä sukkia. Noina alkuvuosina oli ideana ylistellä sukkien käyttämistä ja ylenkatsoa sukkahousuja.

Sitten David tuli ostaneeksi sukkahousuja myyvän nettikaupan, ja lopulta hän yhdisti nämä kauppansa. Nyt "Sukkapäämajasta" saa sekä sukkia että sukkahousuja. Tietenkin myynnissä on myös erityisen hienoja sukkanauhaliivejä, joiden erikoisuutena on sukkanauhojen päässä olevat metalliset kiinnityslenkit. Niiden ansiosta sukkanauhat eivät vahingossa avaudu.

Stockingshg:n valikoimissa on mm. seuraavien merkkien tuotteita: Aristoc, Cervin, Cette, Charnos, Cindy, Clio, Couture, Dore Dore, Eleganti, Falke, Flore, Gerbe, Gio, Gipsy, Jonathan Aston, Le Bourget, Leg Avenue, Levante, Levee, Luisa Maria Lugli, Mura, Oroblu, Pretty Polly, Rago, Silky, Trasparenze ja Veneziana.

Tämän kaupan avulla olen huolehtinut naisystävieni sääristä jo vuosikaudet. Voin ehdottomasti suositella tätä sukkakauppaa kaikille naisille, ja naisystävänsä sääristä kiinnostuneille miehille.

http://www.stockingshq.com/