Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2012.

Lady Gagan musta hajuvesi  4

Lady Gagan hajuvesi Fame julkistettiin noin viikko sitten kutsuvierastilaisuudessa Guggenheimin taidemuseossa New Yorkissa. Fame-pullo on ikään kuin munan muotoinen, ja hajuvesi on mustaa. Väitetään, että se on maailman ensimmäistä mustaa hajuvettä.

Taidemuseoon oli tehty Fame-pullon muotoinen iso muna, jonka sisällä Lady Gaga "nukkui". Pullossa oli reikä, ja kutsuvieraat saivat tunnin aikana työntää kätensä sisään reiästä ja koskettaa Lady Gagan kättä. Sen jälkeen Lady Gaga "heräsi". Hän ryhtyi heräämistoimiin, joiden kuluessa suurella videoscreenillä nähtiin mm. hänen paljas pyllynsä. Kutsuvieraiden mielestä Lady Gaga pissasi munan sisällä olleeseen shampanjakulhoon.

Alun alkujaan Lady Gaga ei ollut innostunut, kun idea hänen nimeään kantavasta hajuvedestä esiteltiin hänelle. Sitten hajuvesi sekoitettiin, ja se tuoksui hyvältä. Kun Lady Gaga näki, että hajuvesi oli mustaa, hän innostui. Hänelle kuitenkin ehdotettiin, että Famen tekijät kirkastaisivat nesteen. Lady Gaga kielsi sen ja sanoi - uusimman Voguen mukaan - että Fame "must be terrifying."

Idea on, että Fame-hajuvesi tuo mustalla värillään esiin kuuluisuuden - johon kaikki kilvan pyrkivät - kaksi vastakkaista puolta: haluttavuuden ja pelottavuuden. Lady Gagan hajuvedessä on sama estetiikka kuin Alexander McQueenin monissa vaateluomuksissa: kauneuden ja kuoleman yhdistelmä.

Ripauttakaa silti huoletta Lady Gagan Famea ihollenne. Joutuessaan kosketukseen ilman kanssa musta hajuvesi kirkastuu.

Tässä Famesta tehty upea video:


HIM Tavastialla

Laitan tähän sellaisenaan Tavastialta tänään lähetetyn tiedotteen eli loukkaan journalismin pyhiä periaatteita. Siis oikeesti - mitä hyötyä siitä on kenellekään, jos yritän muotoilla tämän tiedotteen sisältöä ns. omin sanoin?

HIM tulee joka tapauksessa taas heittämään neljä keikkaa Tavastialla uutena vuotena. Asiaan liittyy myös muita mielenkiintoisia juttuja, kuten HIM:n uuden levyn teko ja lähestyvä julkaisuaika sekä Jyrki69:n toimiminen dj:nä. Sen jokainen tietänee kokemuksesta, että näihin konsertteihin liput myydään nopeasti. Ne tulevat myyntiin 24.9.

Tässä Tavastian tiedote:

"Helldone 2012 juhlistaa HIMin uran kolmannen vuosikymmenen alkamista Tavastialla 28.-31. joulukuuta. Lokakuun 26. julkaistava kokoelma “XX - Two Decades Of Love Metal” kerii yhteen irtolangat, mukaan lukien syyskuisen uutukaissinglen ’Strange World’. Sen jälkeen on tullut aika jatkaa matkaa.Itse asiassa HIM on jo ehtinyt karistaa menneisyyden harsot olkapäiltään. Ansaitun sapattivuotensa jälkeen bändi pursuaa energiaa ja on parastaikaa studiossa äänittämässä tuottaja Hiili Hiilesmaan kanssa kahdeksatta albumiaan. Tämän työnimen ”Tears On Tape” alla kulkevan levyn tulee miksaamaan Tim Palmer ja se tullaan julkaisemaan vuoden 2013 alkupuoliskolla.

“Olen varma, että näistä sessioista biisi tai pari löytää tiensä myös Helldonen livesettiin”, Ville Valo ennustaa.

Kaikilla neljällä Helldone-keikalla HIMillä on lämmittelijöinään vanhat taistelutoverinsa The Skreppers. Tämä tuottaja Hiilesmaan johtama kauhukopla on jatkanut kieroutunutta kulkuaan rock & rollin alkuhämärästä psychobillyn suonsilmään, pukeutuneina mustaan nahkaan ja piikkikorkokenkiin. The Skreppersin viides albumi ”Sherwood Gays” näki päivänvalon toukokuussa 2012.Toinen Helldonen vm. 2012 (viittä vaille) vakiokuvio tuntee nimen Helsinki Vampire Club. Kyseessä on Semifinalin tiloihin avattava tummanpuhuva pop-up-disko, jossa DJ Jyrki69 tulee joka ilta - uudenvuodenaattoa lukuun ottamatta - pyörittämään levyjen lisäksi loukkoonsa eksyneitä viattomia sieluja. Luvassa on kaikkea gootista glamin kautta katurockin varjoisalle puolelle."


Londonin fashionsyyskuu - ja sinä

Hei kaikki luovan luokan kivat ihmiset!

Mä olen niiiin kateellinen kaikille niille ihmisille, jotka eivät ole jumittuneet Berliiniin tai pingpongaamaan Berliinin ja Helsinkin väliä, niin kuin minä. Ne ihmiset voi mennä Lontooseen. Minä voin vain unelmoida siitä.

Jos mä joskus pääsisin Lontooseen, menisin ehdottomasti ensimmäisenä Somerset Houseen, joka on luovan luokan ihmisten mekka. Siellä on aina hienoja näyttelyjä ja muotitapahtumia.

Syyskuussa siellä on 14.-18. päivä London Fashion Week Spring/Summer 2013. Heti sen perään on tulossa Vodafone London Fashion Weekend 20.-23.9. Sinne ihan oikeesti todella haluaisin päästä. Siellä saa tietää, miten ihmiset tänä syksynä ja ensi talvena pukeutuvat. Siellä on muotinäytöksiä ja yli 100 lontoolaista huippudesigneria myy tuotteitaan at heavily reduced prices. Ja: "There's also hair styling, make up and beauty, champagne bars, lunch with the girls, personal styling, trend talks and more..."

Se viikonloppu on naisen taivas, ja, jos tsekkaat alla olevat pari videota, niin te jätkätkin ymmärrätte, mitä silmänruokaa ja pokaamismahdollisuuksia siellä olisi teille. Misuja, misuja, misuja, loputtomiin, ja kaikki laittautuneet mahdollisimman kauniiksi ja kaikki vielä viilauttamassa siellä kynsiään ja ripustelemassa ripsiä. Mitä toikin mahtaa tarkoittaa, että "lunch with the girls"?!

Epäilenpä, että tuo alempi video, jossa on paljon muotiviikonvaihteen kävijöitä - se on kuvattu viime vuonna ja siksi siinä on eri päivämäärä kuin tänä vuonna - voi panna miesten vasemman lahkeen yläosan sisäsyrjään pientä värinää! Kelatkaa itseänne noiden naisten kanssa!!!)

Jos muuten tänne aikoo lähteä, on syytä buukata sisäänpääsy jo nyt.

http://www.londonfashionweekend.co.uk/

Ja nyt tullaan otsikon kohtaan "ja sinä". Jos rakkaiden lukijoitteni joukossa on vielä joku totaali luuseri ja laitapuolen jumittuja, jolla siis ei ole omaa muotiblogia - hyvä Jumala! - eikä hän näin ollen pääse jatkuvasti esittelemään meille joka ainoaa vaate- ja asusteostostaan ja jos hän kuitenkin luovan luokan toimeliaana jäsenenä sattuu käymään Somerset Housessa muotiviikolla tai muotiviikonloppuna, niin jos vain suinkin haluat, lähetä minulle tekstiä vaikutelmistasi, fiiliksistäsi, ostoksistasi, pyörtymisistäsi, ja kuvia, ja laita oma nimesi mukaan, niin julkaisen kamasi tässä blogissa. Pane matsku tulemaan osoitteeseen

walterdecamp.pressi@gmail.com

Hyvää matkaa kaikille!


Juo kuin Lady Gaga  1

Hei, pikku hirviot!

Jokainen takuulla tietää, että Lady Gaga tahtoo aina ennen keikkaa juoda takahuoneessa luomua sitruunaruoho-inkivääri-teetä. Se ei ole yrteillä maustettua teetä vaan yrttijuomaa, jossa on vain sitruunaruohoa ja inkivääriä.

Se kirkastaa ääntä.

Joten, voin neuvoa, miten saatte hankituksi Lady Gagan kamaa ja pääsette juomaan kuin Lady Gaga. On kolme vaihtoehtoa.

1. Helpoin tapa on käydä ostamassa pussillinen sitruunanruoho-inkivääri-teetä Demmersin teekaupasta Annankatu 13. Heillä on tätä juomaa, ja se on nimeltään Träumerei (Unelmia). Sitä voi tilata myös heidän nettikaupastaan www.demmer.fi tai uudesta teehen erikoistuneesta nettikaupasta www.teepussi.fi. Ainut ongelma: se ei ole luomua. Mutta jos multa kysytään niin who cares.

2. Voit hankkia sitruunaruohon ja inkiväärin jostain kaupasta ja pilkkoa niitä ja pistää teekannuun ja lorauttaa kuumaa vettä päälle. Sitruunaruohoa myydään esim. aasialaisessa Vii Voanin ruokakaupassa Hämeentie 3. Sekään ruoho tuskin on luomua. Näitä aineita voi tietenkin metsästään luomuversioina luomuun erikoistuneista kaupoista.

3. Organic ginger and lemongrass tea -juomaa voi tilata netin kautta ulkomailta, mutta silloin on hyvin epäselvää, millaista matskua saa.

Itse kyllä tyytyisin ei-luomuun ykkösvaihtoehtoon. Kai luomun verran voi lipsua Lady Gagan linjalta. Ei kukaan voi saada samoja vaatteitakaan, joita Lady Gagalla on päällä. Joten jos menette Demmersin teekauppaan koodisanat ovat: "Haluan juoda kuin Lady Gaga."