Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on rintaliivit.

Vartalohoitajanne! Isot rinnat!  10

70F ja 80G pyysivät jo monta viikkkoa sitten, että kertoisin heille, mistä he löytäisivät kauniit rintaliivit. "Waltsu, joko seuraavaksi ne koot 70-80 F-G? Jookos kookos? Tukevia, kauniita, parhaat puolet näyttäviä...?;) Tahdon viedä mieheltä jalat totaalisesti alta. Malttamaton 80G." Pyydän anteeksi viivyttelyäni.

Olen kylläkin aika lailla uurastanut tämän asian merkeissä ja miettinyt isojen rintojen tilannetta yötä päivää. Monet valmistajat tekevät rintaliivejään vain B-E -rinnoille. Tutkimusteni tässä vaiheessa ehdottaisin, että hankkisitte rintaliivinne Chantellen mallistosta. Chantellella on nättejä ja seksikkäitäkin rintaliivejä myös hyvin isoille rinnoille.

Valitsin teille nämä mallit Chantellen tämän kevään ja kesän mallistosta:

Chantelle Saint-Germain
Chantelle Saint-Germain

Chantelle, Saint-Germain

Chantelle Icone-sarja
Chantelle Icone-sarja

Chantelle, Icone

80G, miehesi pitää noista! Ja noita on F- ja G-kokoa.

Sitten on vielä tällainen melko kivan näköinen tukevampi malli.

Chantelle Icone-sarja
Chantelle Icone-sarja

Chantelle, Icone

Lisäksi on tällaiset nätit rintaliivit F-kokoon saakka.

Chantelle Tuileries
Chantelle Tuileries

Chantelle, Tuileries

Ongelma ei kuitenkaan ole tällä ratkaistu, koska nämä liivit on vielä pystyttävä ostamaan. Chantellella ei ole omaa nettimyyntiä ja useat nettikaupat, joilla on Chantellen rintaliivejä, pitävät myynnissä vain B-E-kokoja. Siis kuvitelkaa miten meikäläinen on uurastanut löytääkseen hyvän nettikaupan, josta isobuubsiset naiset voivat ryhtyä hankkimaan rintsikoitaan!

Suosittelisin brittikauppaa nimeltään Louises Boutique Ltd. http://www.louisesboutique.com/

Louise pitää myynnissä hyvin isojakin kokoja. Tsekatkaa heidän sivuiltaan "Womens brands" -kohdasta myös Freyan ja Adoren mallistoja.

Freya Arabella
Freya Arabella

Freya, Arabella

Adore Dotty
Adore Dotty

Adore, Dotty

Ennen tilaamista teidän täytyy vielä perehtyä rintaliivien kokomerkintöihin, koska ne ovat Englannissa (UK) erilaiset kuin Suomessa (Europe). Louisen brittikaupassa käytetään UK-merkintöjä. Esim. meidän 80 on siellä 36 ja 70 on 32. Kuppien kirjaimet ovat myös erilaiset. Kaikki tähän tarvittava tieto löytyy tästä: http://en.wikipedia.org/wiki/Brassiere_measurement

Ostoksen saa nettikaupassa palauttaa, jos se ei ole sopiva. Korkeintaan yhden virheen jälkeen osaa varmasti tilata oikeaa kokoa. Louisen kauppaa kannattaa neljännesvuosittain tsekkailla, jos buubsit on yli E:n.

Hyvää kevättä, 70F ja 80G! Kadehdin miestäsi, 80G, kun hän näkee sinut noissa vempaimissa (kuvat 1 ja 2)!

Walter

Vartalohoitajanne!


Vartalohoitajanne! Zipkinsille rintaliivit  10

Turkulaisella Zipkinsillä, 31, on söpöt A-kupin rinnat, ja hän kääntyi niiden kanssa puoleeni: "En oikein tahdo löytää pienirintaisille naisille sopivan naisellisia rintsikoita. En halua jonkun teinin H&M aloitusrintsikoita, vaan jotain tyylikästä, naisellista ja upeaa. Jotain jota haluaisit nähdä/kuvitella naisen käyttävän noiden upeiden sukkahousujen kanssa." Lupasin järjestää asian.

En silloin aavistanut, miten vähän rintaliivejä valmistetaan naisille, joiden rinnat ovat A, AA tai AAA. Melkein kaikki rintaliivien tekijät näyttävät aloittavan B-kupeista. He ilmeisesti ajattelevat, että B:tä pienemmät rinnat eivät tarvitse rintaliivejä. Mutta tietenkin myös pienirintaisen naisen pitää voida laittaa rinnoilleen viehättävät koristeet. Don't worry, Zipkins, löysin sinulle rintsikoita.

Sain myös Katilta kehotuksen keskittyä: "Hei Walter, keskity nyt niiden liivien etsimiseen! Itsellä AA-kuppi. Vetelisin ilman liivejä jos nännit eivät olisi niin eläväiset. Pakosta ostan H&M:n Hello Kitty-esiteiniliivejä, ei siinä muuten ongelmaa mutta 25-vuotiaana alan saamaan miehiltä jo kummastuneita katseita. Aikuisempia vaihtoehtoja ois kiva löytää. -Kati"

Koristelemisen lisäksi on siis kysymys myös elämäniloisten nännien taltuttamisesta! En tietenkään ymmärrä, miksi niiden ei sallita nöpöttää mielin määrin varsinkin näin keväällä. Kuka siitä pahastuisi? Mutta ehkä näistä Zipkinsille menevistä neuvoista on hyötyä myös sinulle, Kati.

Lähdetään siis liikkeelle nännientaltuttimista. Lola Lu on erikoistunut palvelemaan vain A, AA ja AAA -neitosia. Valitsin heidän melko arkisista kokoelmistaan nämä tämän kevään väreihin sopivat rintsikat. Tällaiset on myös vaaleansinisinä, ja irtoavat noin 30 eurolla + postikulut.

Lola Lu Petites
Lola Lu Petites

http://www.lulalu.com/

Kun tästä mennään eteenpäin, luksuksempaan, voi rauhassa unohtaa rahan säästämisen. Puhutaan satasen luokkaa olevista kertaostoksista. Jotkut hieman sen alle. Olen pahoillani. Jos rintasi olisivat B:eet, voisin helposti järjestää niille kauniit rintaliivit huokeammalla hinnalla. Olen vartalohoitajananne valitettavasti vielä sisäänajovaiheessa, enkä tunne kaikkia maailman alusvaatevalmistajia. Luultavasti esim. Italiasta löytyy alusvaatemerkkejä, jotka ovat kauniita ja kohtuullisen huokeita. Palaan ehkä asiaan.

Kevät on pikkubuubsien tuulettamisen aikaa. Lähde kävelemään Aurajoen rannoille ja Keskuskadulle ilman rintaliivejä ja anna raikkaan ilman tuulahtaa kauluspuseron sisään. Rintasi ovat hautuneet koko talven H&M:n teinirintsikoiden alla. Anna niiden vihdoin riemuita! Niilläkin on oikeus kevääseen! Isorintaisemmat sisaresi eivät voi tällä tavalla rintaliivittöminä tuulettaa rintojaan kaupungilla. Se on sinun erikoisoikeutesi.

Tyylitietoinen ihminen kehittää tyylinsä korostamalla omia lähtökohtiaan, ei yrittämällä muuttua toisenlaiseksi. Niinpä pienten rintojen toppaaminen ja isommaksi feikkaaminen on mielestäni aivan järjetöntä. Ei toppauksia ja push-uppeja nyt. Keväälle 2012 sopii mahdollisimman keveät rintsikat, läpinäkyvätkin, ei missään tapauksessa mustaa pienille rinnoille, vaan vaaleaa tai iloisen väristä.

Fleur of Englandin kevään ja kesän 2012 kokoelmista löysin sinulle nämä kaksi viehättävää vaihtoehtoa.

Fleur of England
Fleur of England
Fleur of England
Fleur of England

Näissä on A ja AA -kokoja ainakin joillekin rintakehän ympärysmitoille.

http://www.fleurofengland.com/department/collections/

Sitten on sellainen hienoja alusvaatteita valmistava merkki kuin Sonata. Heidän rintaliivejään ei ole tarkoitettu kaikkein arkisimpiin askareihin. Valitsin heidän kokoelmistaan sinulle kaksi vaihtoehtoa. Vähän saman tyylisiä ja erivärisiä on muitakin.

Sonata Diva
Sonata Diva
Sonata Lalique
Sonata Lalique

http://www.sonata-lingerie.com/index.php

Noista ensimmäinen sopii keskiluokkaisen poroporvarillisen järjen mukaan aikuiselle naiselle ja vaaleansininen on tyttömäinen. Luulenpa kuitenkin, että kenelläkään miehellä ei olisi mitään sitäkään vastaan, että hän näkisi sinut noissa tyttömäisissä. Vai mitä, jäbät? Olenko harhateillä?

Sonatan rintaliivejä on kolmea kokoa: S, M ja L. Rintasi voivat olla niin pienet, että S-kokoisissakin kupeissa pitsikangasta jää hiukan lepattamaan ikävästi rintojesi päällä. Eikö noissa ole kuitenkin mahdollista ottaa kuppien alareunasta pitsikangasta tarvittava määrä sisään ja ommella liika kangas rintakehän ympäri kulkevan nauhan alle, jolloin kupit pienenevät? Maailmankaikkeuteni perustuu tähän uskoon. Pysyykö neula kädessäsi? Vai pistätkö sormeesi? Turussa on joka tapauksessa ompelimoja, joissa Sonatan kuppeja kyetään helposti pienentämään. Näe itsesi huippumallina, jonka asuja pienennellään ja suurennellaan backstagella ennen catwalkille astumista.

Ja nyt, voila! H-hetki lähestyy. I. D. Sarrierin kevään ja kesän 2012 kokoelmista valitsin sinulle nämä Lolita-sarjan rintaliivit ja pikkuhousut. Voisitko hurmaavammin pukeutua?

I D Sarrieri Lolita Triangel Bra
I D Sarrieri Lolita Triangel Bra
I D Sarrieri Lolita V-string
I D Sarrieri Lolita V-string
I D Sarrieri Lolita V-string
I D Sarrieri Lolita V-string

B-kuppeja käyttävälle naiselle I. D. Sarrierilla on vielä yksi Lolita-vaihtoehto. (Näitä on myös L-kokoa! Sen todella haluaisin nähdä, kun nämä vedetään L:ille!! Voisko joku D-kuppinainen, please, näyttää sen mulle?!)

I D Sarrieri Lolita Bandeau Bra
I D Sarrieri Lolita Bandeau Bra

http://shop.sarrieri.com/

Jos päätät sijoittaa muutaman satasen, pystyt näillä vinkeillä taatusti lyömään alusvaatteillasi tajut kankaalle turkulaisen missitoimistonkin kandidaateilta.

Jos et kuitenkaan koe mitään näistä rintaliiveistä itsellesi sopivaksi, pukeudu Zinkën Lace Jumperiin. Pitsijumpperiin!

Zinkë Lace Jumper
Zinkë Lace Jumper

http://shopzinke.com/

Oli hauskaa viettää aikaa pienten rintojesi seurassa! Iloista kevättä Zipkins ja Kati!

Vartalohoitajanne Walter


Hei, täällä vartalohoitajanne!  17

Tuoreimpaan Säärihoitajanne tiedottaa! -blogimerkintään on tullut viesti, jossa turkulainen lukijani Zipkins pyytää minua hoitamaan rintojaan! Ihanaa! Ottakaa vielä huomioon, että Susi78 on myöskin Turusta. Turkulaiset naiset ovat luottamassa koko bodynsa minun huostaani! Aurajoella ymmärretään! Tässä Zipkinsin, 31, viesti:

"Hei. Kun olet ollut noin avulias susi78-lle hänen sukkahousutiedusteluissa, mietin pystyisitkö olemaan yhtä avulias alusvaatteiden kanssa? Toki niitä alusvaatteita on paremmin tarjolla kuin sukkahousuja, mutta olen suht pienirintainen (A-kuppi) ja en oikein tahdo löytää pienirintaisille naisille sopivan naisellisia rintsikoita (olikohan tossa nyt mitään järkeä?). Eli, en halua jonkun teinin H&M aloitusrintsikoita, vaan jotain tyylikästä, naisellista ja upeaa. Jotain jota haluaisit nähdä/kuvitella naisen käyttävän noiden upeiden sukkahousujen kanssa."

Nyt joudun lähtemään tunnustuksen linjalle. Olen jo pidemmän aikaa salaa miettinyt, pitäisikö minun laajentaa naisnäkökulmaani sääristä koko vartaloon. Tällä tarkoitan, että pitäisikö minun säärten verhoamisen lisäksi ryhtyä verhoamaan - alusvaatteilla - myös naisten vartaloa? Mikäänhän ei olisi mukavampaa. Pähkäilyäni on vain pitkittänyt se, että alusvaatteita ja niiden valmistajia on suunnattomat määrät. Olen nähnyt itseni kyyristyneenä kaiket yöt netin ääreen tutkimaan naisten alusvaatetarjontaa. Se olisi hauskaa, mutta olisi mukava olla päivälläkin hereillä...

Sinun viestisi, Zipkins, ratkaisi asian. Totta kai ryhdyn tästä lähin hoitamaan teidän naisten vartaloakin. Te ette enää ole vartalonne kanssa yksin. Turun ulkopuolellakaan. Ensimmäiseksi hoidan Zipkinsin pikkuiset, taatusti über-suloiset rinnat kevätkuntoon!

Zipkins, vietän lähiyöt sinun pikku palleroisesi mielessäni. Verhoan rintasi ensi viikolla. Siihen asti, hyvästi yöunet!

Vartalohoitajanne Walter