Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2011.

Yhden tähden Wallu  4

Wallu Valpion fanina kiiruhdan kertomaan, että Wallu Valpio alkaa juontaa Radio Rockin perjantai-iltoja. Hänen ohjelmansa on nimeltään Yhden tähden Wallu. Ohjelma lähetetään klo 20-22:00.

PS Mulla on kaveri, joka aina korjaa tietokoneeni. Hän velottaa palkkiona pullon yhden tähden Jallua. Hänen mielestään yhden tähden Jallu on parempaa kuin kolmen tähden Jallu.


Paras sukkakauppa  2

Lienee vähintään hellyttävää, että mies omistaa koko elämänsä naisten säärien somistamiseen. Englantilainen David perusti kymmenisen vuotta sitten sukkien myyntiin erikoistuneen nettikaupan nimeltään "Sukkapäämaja" eli

http://www.stockingshq.com/

Siitä pitäen David on raatanut yöt ja päivät järjestääkseen naisille (ja heidän miesystävilleen) mahdollisuuden hankkia mahdollisimman edullisesti monenlaisia hienoja sukkia. Hän aloitti myymällä stayup-sukkia ja liivien kanssa käytettäviä sukkia. Noina alkuvuosina oli ideana ylistellä sukkien käyttämistä ja ylenkatsoa sukkahousuja.

Sitten David tuli ostaneeksi sukkahousuja myyvän nettikaupan, ja lopulta hän yhdisti nämä kauppansa. Nyt "Sukkapäämajasta" saa sekä sukkia että sukkahousuja. Tietenkin myynnissä on myös erityisen hienoja sukkanauhaliivejä, joiden erikoisuutena on sukkanauhojen päässä olevat metalliset kiinnityslenkit. Niiden ansiosta sukkanauhat eivät vahingossa avaudu.

Stockingshg:n valikoimissa on mm. seuraavien merkkien tuotteita: Aristoc, Cervin, Cette, Charnos, Cindy, Clio, Couture, Dore Dore, Eleganti, Falke, Flore, Gerbe, Gio, Gipsy, Jonathan Aston, Le Bourget, Leg Avenue, Levante, Levee, Luisa Maria Lugli, Mura, Oroblu, Pretty Polly, Rago, Silky, Trasparenze ja Veneziana.

Tämän kaupan avulla olen huolehtinut naisystävieni sääristä jo vuosikaudet. Voin ehdottomasti suositella tätä sukkakauppaa kaikille naisille, ja naisystävänsä sääristä kiinnostuneille miehille.

http://www.stockingshq.com/


Breivikin manifestin lähteet  7

Ajauduin yhtenä päivänä valtavaan sanaharkkaan hyvän kaverini kanssa Cafe Esplanadissa. Olimme tilanneet teet ja kaikki näytti hienolta. Aurinko paistoi. Sitten tulin kertoneeksi, että olin lukenut erinomaisen analyysin Norjan massamurhaajan Breivikin 1500-sivuisen manifestin sisällöstä. Sanoin, että aion laittaa linkin siihen juttuun Cityn blogiini.

Kaverini alkoi hermostua. Hänen mielestään meidän pitäisi unohtaa koko Breivik. Hän alkoi väittää, että media, typerä media, tekee jatkuvasti tyhjänpäiväisiä juttuja Breivikistä ja pitää yllä mielenkiintoa Breivikiä kohtaan.

Minä väitin, että sitäkin suuremmalla syyllä kannattaisi lukea se analyysi, jolloin tietäisi, mistä Breivikin ajattelu koostuu.

Ei, vaan parempi on unohtaa Breivik.

Eikun tietää, sillä manifesti leviää joka tapauksessa netissä.

Eikun unohtaa, eikun tietää, eikun unohtaa...

Puoli tuntia myöhemmin olimme karkaamassa toistemme kurkkuun. Siinä vaiheessa lähdimme kadulle vilvoittelemaan. Pyydän anteeksi pariskunnalta, jolla oli treffit viereisessä pöydässä. Sori, sori.

Tässä joka tapauksessa on linkki siihen juttuun, josta kiihkoilimme. Tämän luettuaan tietää, mistä aineksista Breivikin manifesti on koottu. Jos jotakuta kiinnostaa. Jutun otsikko:

"The roots of Breivik's ideology: where does the romantic male warrior ideal come from today?"

http://www.opendemocracy.net/mattias-gardell/roots-of-breiviks-ideology-where-does-romantic-male-warrior-ideal-come-from-today?utm_source=feedblitz&utm_medium=FeedBlitzEmail&utm_content=201210&utm_campaign=Nightly_%272011-08-02%2005%3a30%3a00%27


Lontoon mellakoiden taustaa  15

Maailmassa on 1970-luvun lopulta lähtien harjoitettu uusliberalistista politiikkaa, jossa veroja pikku hiljaa on alennettu, ja kun valtion ja kuntien verotulot ovat vähentyneet, erilaisia sosiaalisia palveluja on jouduttu heikentämään.

Tämä on johtanut tuloerojen kasvuun. Maapallolla on nyt 1,5 miljardin ihmisen vauras eliitti, jonka hallussa on 85 % kaikista tuloista ja 5 miljardin köyhä enemmistö.

Joissain maissa enemmistö joutuu elämään alle 2 dollarin päivätuloilla. Varakkaammissa maissa kaikilla menee paremmin, mutta 15-30-vuotiaat joutuvat toteamaan, että heidän tulevaisuuden näköalansa ovat paljon heikommat kuin edeltäneellä sukupolvella. Ja samaan aikaan toisilla on runsaasti rahaa.

Lontoon mellakat ovat syntyneet tästä taustasta. Ne tavallaan liittyvät samaan ketjuun kuin Kreikan mielenosoitukset ja Espanjan monissa kaupungeissa olleet mielenosoitukset. Tänä vuonna on ollut vastaavanlaisia mielenosoituksia myös Chilessä ja Israelissa.

Tähän liittyy myös valtava epäluulo politiikkaa ja poliitikkoja kohtaan.

Lontoon kaltaiset vandalistiset hyökkäykset Hugo Bossin myymälään ja elektroniikkakauppoihin ym. tuskin johtavat parempaan maailmaan. Toivoisin jotain järkevämpää. Mutta näitä ihmisiä on turha leimata vain rikollisiksi. Taustalla on uusliberalistinen politiikka.

FRANZENIAN VILLIRUUSUT

Lauantai-iltana muuan patu pysäytti minut Kallion kadulla ja ryhtyi kommentoimaan taannoista positiivisen sävyistä kirjoitustani Franzenian valtauksesta. Se oli mennyt pieleen hänen mielestään. Hän kehotti minua menemään katsomaan nyt Franzenian julkisivua. Sitähän on jo varmaan vuosikymmenet koristanut hieno villiruusu, joka on kasvanut korkealle rakennuksen seinille.

"Franzenian valtaajat leikkasivat ne villiruusut juuresta poikki ja ne kuihtuvat nyt pois", mies sanoi. "Tulee kyyneleet silmiin, kun katsoo niitä."

Kun jatkoimme keskustelua, kävi ilmi, ettei hän tiennyt varmasti, kuka ne oli leikannut. Ehkä ne oli leikannut joku muu kuin valtaajat.

Kävin katsomassa Franzenian villiruusuja. Tuli kyyneleet silmiin. Sairasta puuhaa. Eikö mitenkään voitaisi keksiä jotain järkevämpää tapaa käydä uusliberalistista politiikkaa vastaan?


Korsettimekko  6

En yleensä viitsi esittää mitään Agent Provocateuriin liittyvää, koska heidän alusasunsa ja muut vaatteensa ovat niin mielettömän kalliita. Kuitenkin nyt juuri myyntiin tuleva korsettimekko on pakko mainita. On se niin hieno ja seksikäs! Sattuu!

Korsettimekko edestä
Korsettimekko edestä
Korsettimekko takaa
Korsettimekko takaa

Tämän mekon nimi on Thora Dress, ja Agent Provocateur mainostaa sitä näin:

The decadent and ultra stylish Thora is designed to sculpt and support your curves. Luxurious French puppytooth silk jacquard is paired with striking scarlet satin flashes and vintage style buttons. The range is inspired by Diors ‘New Look’ of the 1940’s. The irresistible Thora takes underwear as outerwear to a new level.

Ja hinta 840 euroa.

http://www.agentprovocateur.com/