Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Hongkong.

Pissaa Hongkongin päälle!  2

Ollessani tammikuussa muutamia päiviä Hongkongissa tulin kiinnittäneeksi huomiota pariin varsin korkealla sijaitsevaan baariin.

Toinen on klassikko: vanhan, kauniin ja arvokkaan Peninsula-hotellin 28. kerroksessa majaileva Felix-baari. Peninsula sijaitsee Kowloonin niemen kärjessä, joten baarista avautuu näköala Hong Kong Islandin pilvenpiirtäjien suuntaan.

Toinen on samaiseen niemeen 29.3.2011 avautuneen Ritz-Carlton -hotellin ylimmässä, 118. kerroksessa, lähes 500 metrin korkeudessa toimiva Ozone-baari. Hotelli väittää, että se on katutasosta mitattuna maailman korkeimmalla sijaitseva baari. Se ei ole ihan varmaa, koska Dubaissa sijaitsevan Burj Khalifa -rakennuksen 122. kerroksessa toimii Atmosphere-baari. En kuitenkaan tiedä näiden rakennusten huonekorkeutta, joten on mahdoton sanoa. Atmosphere on ykkösenä Guinnesin ennätysten kirjassa. Anyway, 118 kerrostakin on jumalattoman korkealla.

Peninsulan Felix-baaria on ollut suunnittelemassa maailmankuulu arkkitehti Philippe Starck. Hän on tehnyt miesten vessan pissapaikat sellaisiksi, että miehet pissaavat vessan lasiseinää vasten. Se on samalla baarin ulkoseinä, jonka takana, alapuolella, avautuu näkymä Hongkongin kaupunkiin. Syntyy vaikutelma, että mies pissaa kaupungin päälle! Aika makeaa. Ei voi muuta sanoa. Mahtava tunne! Se on ihan toista kuin pissata bussipysäkkien katoksiin.

Tämä pakottaakin esittämään perimmäisen kysymyksen. Onko sittenkin mahdollista, että jotkut naiset voisivat tuntea peniskateutta, koska ilman penistä naiset eivät pysty roiskimaan pissaansa ympäriinsä niin kuin miehet?

Tässä videossa näytte meikäläisen siellä Felix-baarissa! Huomatkaa tyylikäs kaljuni ja viiksipartani.


Kaupallisia uutisia  2

Jep, asun taalla Hongkongissa Pelastusarmeijan yomajassa ja istun heidan tietokoneensa aaressa. Olen onnistunut haalimaan pari kiinnostavaa kaupallista uutista.

Ensinnakin Pekingissa eras Applen kauppa piti avata perjantain vastaisena yona jo 05, eika 07, ja aloittaa iPhone 4S:n myynti. Paikalle kertyi niin paljon asiakkaita, etta kauppaa ei pystytty avaamaan. Talloin - nyt tulen asiaani - useat odottavat asiakkaat alkoivat heitella kaupan ikkunoita kananmunilla.

Miten ihmisilla on tallaisissa tilanteissa aina kananmunia valmiina?

Pitaisiko meidan kaikkien ruveta kuljettamaan aina raakoja kananmunia mukana silta varalta, etta alkaa arsyttaa joku juttu? Ilmeisesti.

Taalla Hongkongissa Kanton Roadilla, jossa kuljin juuri eilen, on hassakkaa Dolce&Gabbanan myymalan edessa. Siella on kielletty hongkongilaisia ottamasta valokuvia liikkeesta ja sen tuotteista. Se on kaynnistanyt mielenosoituksia. Muotiaddiktit ovat tuoneen liikkeen eteen koiranruokapurkin ja heidan uusi sloganinsa on Dog&Garbage.