Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2012.

Walter de Campin teekutsut - tervetuloa!

Hei rankan juomisen ystävät! Mut onnistuttiin suostuttelemaan maailman kaikkien aikojen ensimmäisten Kello kuuden tee -kutsujen "tähdeksi". Aina puhutaan kello viiden teestä, mutta nyt me järjestetään Kello kuuden tee -kutsut. Me = idean keksinyt teefriikki Ilkka Veiström, Demmersin teekaupan pitäjä Kirsi Pullinen ja allekirjoittanut

Juomalistalla on kolme erilaista teetä sekä Lady Gagan backstage-yrittihauduke. Lisäksi tarjoillaan pientä suupalaa. Ja meikäläinen kertoo teetarinoitaan. "Kuinka teenjuoja pystyy säilyttämään katuojauskottavuutensa."

Paikka ja aika: Ristorante & Bar Papa Albert, Albertinkatu 30, tiistaina 20.11. klo 18:00. Liput (sisältäen teet ja syötävät) 15:-

Tervetuloa!

Walter

Kello kuuden tee
Kello kuuden tee


Naiset, mitatkaa miehen pallit!  21

Loppupeleissä pallit ovat naiselle tärkeämmät kuin muna. Palleilla tehdään lapsia.

Guardian lehdessä julkaistiin muutama päivä sitten kirjoitus maailman suurimmasta spermapankista, joka on tanskalainen Cryos. Se aloitti toimintansa 25 vuotta sitten, ja sieltä on toimitettu spermaa 70 maahan. Lapsia on pankin ansiosta syntynyt yli 30000.

Tanskalaiset miehet käyvät Cryosissa vetämässä käteen niin tiiviiseen tahtiin, että pankissa on tällä hetkellä noin 170 litraa spermaa. Siis ehkä kaksi kolme kylpyammeellista. Valmiina kohtaamaan janoisia munasoluja.

Spermapankin perustaja Ole Schou sanoi Guardianin haastattelussa jotain hyvin huomion arvoista: "Hyvä spermalaatu on perinnöllistä. Jos miehellä on isot pallit, hänellä on hyvää spermaa."

Mittava mela hyödyttää naista vain parisuhteen alkuvaiheessa, kun seksielämä kukoistaa. Sen jälkeen munan koolla on naiselle aina vain vähemmän merkitystä. Vai mitä?

Kun ryhdytään hankkimaan lasta, silloin tarvitaan hyvälaatuista spermaa. Sitä saadaan pulleista palleista! On yhdentekevää, miten pitkän tai lyhyen putken päästä sitä tulee.

Nainen, jos sinulla on hiukankaan sellainen tunne, että voisit ryhtyä vakiintumaan jonkun tietyn miehen kanssa, tunnustele viimeistään siinä vaiheessa vaivihkaa hänen kukkaroitaan. Miltä ne tuntuvat? Onko niissä lupaavasti painoa ja pulleutta?

Jotta opit luotettavasti arvioimaan miehen pallien koon, sinun on tietenkin välttämätöntä suorittaa riittävästi kenttäopintoja. Tunnustele aina miesten palleja ja opettele tuntemaan niiden kokoerot.

Sillä tavalla varmistat itsellesi oikealla hetkellä tujaukset sperma de luxea.

http://www.guardian.co.uk/society/2012/nov/02/worlds-biggest-sperm-bank-denmark?INTCMP=SRCH


Etniset sääret  2

Sukat ja säärten iho. Mikä on paras kombinaatio? Pariisilainen sukkavalmistaja Gerbe on tuonut kauppoihin Ethnic Colours -sukkamerkin, jonka kolme eri väriä on suunniteltu "imartelemaan" ihosi sävyä olitpa "Asian, black, European or Latin. They're designed like a make-up..."

Ethnic Colours sukat
Ethnic Colours sukat

Tässähän pistää silmään, että sukkien väri on kaikissa tapauksissa mahdollisimman lähellä säärten väriä. Vaaleaihoisimmalla vaaleimmat sukat ja tummaihoisimmalla tummimmat sukat. Mitä te tästä ideasta tuumitte?

Ja ennen kaikkea, olisi hauskaa kuulla mielipiteitä ja syvältä munaskuista ja ovaalisarjoista lähteviä tunteita siitä, millaiset sukkasääret näyttävät kaikkein kauneimmilta ja ihanimmilta.

http://www.stockingshq.com/stockings-c3/gerbe-ethnic-colours-stockings-p815