Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2013.

Berliinin häpykarvatilanne; päivitys  5

Viime viikonvaihteisen joulupukkisotkun jälkeen olen rentoutunut saunassa Prenzlauer Bergin kaupunginosassa ja kylpylässä Charlottenburgin kaupunginosassa. Molemmissa naiset ja miehet saunovat yhdessä alastomina, ja kylpylässä myös uidaan nakuina.

Näin ollen olen joutunut - tietenkin tahtomattani - tarkastelemaan noin 40 berliiniläisen naisen häpykarvatilannetta. On se niin hirveää, miten tällaisissa paikoissa joutuu koko ajan näkemään toisten ihmisten intiimeimpiä yksityiskohtia. Sitten kaikki vielä pakotetaan näyttelemään aseksuaalia, ettei vaikuttaisi pervolta. Ollaan ikään kuin aseksuaalien saunaillassa, ja ihmiset, joille ei ikään kuin ole tullut mieleenkään minkäänlaisia seksuaalisia ajatuksia, venyttelevät nakuina selällään lauteilla kevyesti huokaillen ja nousevat uima-altaasta kuin hidastetta syöneet Venus ja Adonis.

Joka tapauksessa voin tiedottaa, että näkemistäni noin 40 häpykummusta vain neljä - viisi loisteli karvattomina. Siis noin 90 % naisista oli säilyttänyt enemmän tai vähemmän koskemattomina luontaisen lämmittävän karvapeittonsa.

Joudun tietenkin jatkamaan tutkimuksia varmistaakseni tulosten yleispätevyyden.

PS. Täällä Berliinissä on mukavaa. Marraskuussa täällä on hyvin vähän turisteja. Täällä kuulee puhuttavan enimmäkseen saksaa. Monissa ravintoloissa istuu viikonvaihteen iltoinakin vain muutamia asiakkaita, ja metrovaunut kulkevat perjantaisin ja lauantaisin illan alkutunteina lähes tyhjinä.


Näyttelenkö joulupukkia?  1

Hei! Sori että en ole kirjoittanut (ainakaan vielä) lisää Madridista, niin kuin lupasin, vaan päätynyt Berliiniin, mitä kehotin välttämään. Täällä on erittäin hauskaa!

Eteeni on vain tullut iso ongelma. Pitäisikö minun ryhtyä feikki joulupukiksi? Kun satuin eilen kävelemään Schleiermacherstrassea Kreuzbergin Mehringdammissa, tulin poikenneeksi sisään siellä sijaitsevaan Suomi-Keskukseen. Siellä järjestetään ensi viikonvaihteessa Berliinin suomalaisten joulumyyjäiset. Niissä käy joka vuosi myös Joulupukki.

Heti kun astuin ovesta sisään ja siellä oleva nainen näki minut, hän kysyi, tulenko heille joulupukiksi. Kuulemma joku Antti-niminen joulupukki joutuu lähtemään työmatkalle ja heillä ei ole joulupukkia.

Se nainen ei ilmeisesti usko joulupukkiin, koska hän olettaa, että Antti tai minä voisimme esittää joulupukkia ja kaikki olisivat tyytyväisiä.

En ole joulupukki. Mitä te neuvotte tekemään? Pitäisikö minun suostua sen naisen pyyntöön ja näytellä joulupukkia Berliinin suomalaisten joulumyyjäisissä? Vastauksellanne on kiire.