Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Stockingshq.

Säärihoitajanne tiedottaa! Kevätsääret!  6

Arvoisat, ihanat naiset! Ajattelen totta kai jo teidän keväisiä sääriänne! Eihän kaupunkilainen pysty havaitsemaan kevään tuloa leskenlehtien ilmestymisestä tien pieliin. Kaupungissa tietää kevään koittaneen, kun näkee ensimmäisen naisen kulkevan kadulla kylmää uhmaten ohuissa sukkahousuissa.

Tällaisena kevään airuena toimiminen edellyttää naiselta luonnollisesti kevään sukkahousut -kysymyksen definitiivistä ratkaisemista jo lopputalvesta. Tässä on kaksi mahdollisuutta.

1) hankitaan ohuet vaaleat sukkahousut. (Niitä on missä tahansa kaupassa.)

Tulos: Ihan pätevää. Uppoaa mieskatsojiin totaalisesti. Täyttää miesten sielun elämänhalulla. Ei herätä muissa naisissa kovin suurta kateutta, hämmennystä eikä pelkoa. Mahdollistaa muille naisille säälittelytyyppisen itsepetoksen: "Hullu, kun kulkee noin ohuissa sukkiksissa näin kylmällä ilmalla!"

2) hankitaan ohuet sukkahousut, jotka ovat kevään muotia ja erityisen hyvännäköiset ja silmiinpistävät, ja, sellaiselta valmistajalta, jonka sukkahousuja ei myydä Suomessa.

Tulos: Ylivoimaista. Miesten ajattelukyky lamaantuu. He ymmärtävät vain, miten riippuvaisia he naisista ovat. Pieni huolen häivähdyskin liikahtaa miesten mielessä, kun he käsittävät rakastuessaan kadottavansa itsemääräämisoikeutensa kokonaan. Naiset valtaa kateus ja ahdistus, kun he tajuavat, miten avuttomassa kondiksessa he itse ovat.

Koska ratkaisumalli n:o 1 on helposti toteutettavissa, keskityn vaihtoehtoon n:o 2.

Elän siinä oletuksessa - joka ei ole 100-prosenttisen varma - että yksi tämän kevään sukkahousujen trendi on kirkassävyiset, vaaleat kuviot vaalealla pohjalla. Tämä oletus perustuu esimerkiksi siihen, että tammikuussa Pariisin Whos Next Prêt-à-Porter -messuilla oli esillä tämän näköisiä sukkahousuja:

Pariisin muotimessuilta tammikuu/2012
Pariisin muotimessuilta tammikuu/2012

Ja nyt käytännön toimiin! Maailman parhaaksi sukkakaupaksi mainostamaani englantilaiseen Stockingshq:hun on alkanut tulla kevään uusia sukka- ja sukkahousumalleja. Yksi valmistajista on brittiläinen perinteikäs Jonathan Aston. Sitä merkkiä ei kaiketi myydä Suomessa. Tässä kaksi kuvaa heidän tämän kevään malleistaan, joita on tehty vain rajoitettu määrä.

Jonathan Aston kukkasukkahousut kevät/2012
Jonathan Aston kukkasukkahousut kevät/2012
Jonathan Aston Kirsikkasukkahousut kevät/2012
Jonathan Aston Kirsikkasukkahousut kevät/2012

http://www.stockingshq.com/new-products-t319

Väitän, että näillä saavutetaan vaihtoehto n:o 2.

Visioikaa, miten tyrmäävältä te näytätte, jos te lähdette kaupungille kukka- tai kirsikkasäärisenä!

Säärihoitajanne Walter


Säärihoitajanne tiedottaa! Puolalaisia!

Kovia kokeneet lukijani saattavat muistaa, että joulukuun puolivälin lähestyessä kerroin uudesta italialaisesta sukkamerkistä Nylonicasta, joka oli lanseerattu myyntiin maailman parhaana pitämäni sukkakaupan www.stockingshq.com sivustolle. Tämän merkin erikoisuutena on lukuisat eri värit. Voit ostaa esim. laivastonsiniset sukat.

http://www.city.fi/yhteisot/blogit/walterdecamp/120100/

Well, nyt joulun jälkeen Stockingshq tiedottaa, että Nylonican kysyntä oli kovempaa kuin millään muulla sukkamerkillä. Se oli onnistunein lanseeraus kautta aikojen. Ja täällä Suomessa vain te tiedätte näistä sukista ja sukkahousuista. Ja -20 %:n lanseeraustarjous on yhä voimassa.

http://www.stockingshq.com/nylonica-m25

Nyt vihdoin itse asiaan: Yllämainitussa blogimerkinnässä kerroin tutkivani erään todella erikoisia ja hienon näköisiä sukkahousuja valmistavan puolalaisen firman tilannetta. He tekevät erinomaisia Antea-merkkisiä sukkahousuja ja myyvät niitä hyvin halvalla. Heistä on erittäin vaikea saada havaintoa edes googlettamalla. Joten Antea-sukkahousut olisivat ainutlaatuisia täällä. Ongelma on vain siinä, että niitä ei pysty maksamaan netissä luottokortilla, vaan pitäisi mennä pankkiin hoitamaan maksu, mikä on tietenkin ihan mahdotonta. Tiedustelin asiaa suoraan heiltä, ja fakta on nyt tämä: he eivät saa maksuhommaansa parannettua.

Mutta: Nyt olen huomannut, että kolme heidän sukkahousumalliaan on myynnissä englantilaisella Hepburn and Leigh -nimisellä naisten, lähinnä 50-luku-tyylisiä alusvaatteita myyvällä firmalla. Sieltä niitä voi vaivatta tilata. Ne ovat 40 denierin talvikäyttöön sopivia sukkahousuja. Eikä niitä taatusti ole Suomessa muilla kuin tämän blogin lukijoilla!

Aika hienoja, vai mitä? Ja hinta/kappale on vain 6-10 puntaa (7-12 euroa)!

http://www.hepburnandleigh.co.uk/shop/category/23/tights

Hepburn and Leigh on erikoistunut 50-lukuun, ja heillä on juuri alkanut alennusmyynnit. Jos joku on kiinnostunut aika ajoin virittelemään itseään (tai tyttöystäväänsä) tähän klassiseen malliin, heiltä saa nyt järjettömän halvalla alusvaatteita. Esimerkiksi alla olevissa kuvissa näkyvä taannoisen pip-up tähden Mamie Van Dorenin tyylinen, Kiss Me Deadlyn valmistama sukkanauhaliivi maksaa vain 8 puntaa!

http://www.hepburnandleigh.co.uk/shop/category/27/suspender-belts

Naiset! Toivottavasti luotatte säärenne säärihoitajanne huomaan vuonna 2012!

Walter ajattelee sääriäsi!