Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.
Edellinen

Päätön mies  7

Kari Peitsamo on tehnyt oudon havainnon, joka on muuttanut hänen elämäänsä. Peitsamo on aina viihtynyt omissa maailmoissaan. Hän on ainoa suomalainen rokkari, jota on mahdotonta päästä puhuttelemaan keikkapaikan takahuoneeseen. Haastattelin häntä kerran kauan sitten ja hän kertoi lapsuudestaan Nokialla Nahkolankatu 18:ssa. Hän oli tunnollinen koululainen ja hänen todistuksensa Nokian yhteiskoulusta olivat huippuluokkaa. Keskikoulun päästötodistuksen keskiarvo oli pakollisissa lukuaineissa 9,9.

Yksitoistavuotiaana Peitsamo luki jo Kafkaa. "Mikä hel-ve-tin jättiläismaamyyrä. Mutta se kiehtoi ihan mielettömästi", hän sanoi haastattelussa. "Aku Ankka! Eläimet puetaan merimiesvaatteisiin."

Nykyisin Kari Peitsamon voi nähdä harppomassa Helsingin keskustan kaduilla, hyväntuulisena, ja jos hänet pysäyttää, hän alkaa kertoa uusimmasta erikoisesta kirjasta jonka on lukenut.

Tapasin Kari Peitsamon äskettäin Era Nova Bookshopissa Kasarmikatu 2:ssa. http://www.eranova.fi/java/index.jsp

Kuvasin videon, jossa Peitsamo kertoo oudosta havainnostaan, joka on muuttanut hänen elämäänsä.


Ville Valon lippis

Tänään ilmestyneellä Sisäpiiri-palstalla eräs kaveri kysyy, mistä hän voisi ostaa hyvännäköisiä lippiksiä. Lupasin vastauksessani, että laittaisin blogiini videon, jossa Ville Valo keskustelee Pekka Himasen kanssa öisellä Los Angelesin kadulla tyylikäs lippalakki päässään. "Angsti on lihas, jota pitää harjoittaa", sanoo Ville Valo. Ja muuta eksistentialistista. Voila!

Pekka Himasen toimintaan pääsee tutustumaan osoitteessa http://dignifi.posterous.com/


Vaihtoehtovartaloiset

Nyt saadaan sitä mitä on pyydetty, vaihtoehtovartaloisia tyttöjä! Jumaloin sinua Eric Wareheim! Ericin ohjaama hillittömän mukaansanykäisevä Mazor Lazer -musiikkivideo ilmestyi neljä päivää sitten. Sorry, huomasin sen vasta eilen illalla. Tätä te diggaatte!

Mazor Lazer -videossa on kaiken muun makean lisäksi se hyvä puoli, että bilettävät tytöt ovat vaihtoehtovartaloisia. Ja vaihtoehtonaamaisia!

Ja lisää rohkaisevia uutisia feministeille: Suurissa muotikeskuksissa on näkynyt merkkejä naisten tiukkojen housujen vähenemisestä ja väljien housujen paluusta. Ehkä jo ensi vuonna tietyt naiset voivat huokaista helpotuksesta, kun kadulla ei pysty näkemään, kenellä on hyvät sääret ja hyvä vartalo ja kenellä vähemmän hyvät antimet.

Major Lazer - parempi tulevaisuus on tässä!!

Major Lazer ft. Nina Sky & Ricky Blaze - Keep It Goin' Louder

Directed by Eric Wareheim

Edited and Animation by Fatalfarm

Art by Kevin O'Neil

Produced by Clark Reinking and Dave Kneebone

Styling by Amanny Ahmad

Makeup by Tara Loren


Selibaatti ohi!  2

Huikeaa! Selibaattini on päättynyt. Sain sunnuntaina!

Lauantaina kirjoitin, että olen selibaatissa, sillä Eppu Uutinen oli langettanut päälleni kuuden vuoden selibaatin. Pyysin Eppua armahtamaan minut ja ottamaan selibaattikirouksen pois päältäni.

En ole kuullut Epulta mitään, mutta sunnuntaina sain! Ei tässä voi olla kysymys mistään muusta kuin siitä, että Eppu poisti selibaattini. Kiitos kauheesti kaikille asianosaisille!

Hel-pot-tu-nut olo!!

- Nimim. Huoleton on hevoseton poika

Hangon keksi sai piparia
Hangon keksi sai piparia

LOPPUKOHTAUS NÄYTELMÄSTÄ DancingWhiteBoy ja Emma

Edellinen näytös päättyi, kun Emma soitti DWB:lle ja lupasi tutkia kalenteriaan ja ottaa uudelleen yhteyttä.

Pari päivää myöhemmin sain DWB:ltä tekstarin, jonka rohkenen julkaista siinä uskossa, että en ole rikkomassa yksityisyyttä, koska pyysin DWB:tä tiedottamaan vielä tapahtumista, jotta voin kertoa niistä.

"Meinasin jo vaipua synkkyyteen, mutta tulihan sieltä vielä viestiä. DancingWhiteBoy (miten onnistunut nimimerkki...) lähtee taas juhlimaan! Jännittää kuin teiniä."

Oli lauantai-ilta 19:23:49

Seuraava viesti tuli sunnuntaina 12:01:04

"Moro. Tapasin Emman! Tytöt olivat Tigerissa juhlimassa syntymäpäiviä, Emma pyysi mukaan. Oli tosi kiva ilta ja tänään on tarkoitus mennä treffeille ihan kahdestaan. Valtavan suuri kiitos vielä kerran! D.W.B. over and out."

Final curtain

Mission accompliced
- Yrjö W Pensas


Olen selibaatissa  3

Jonain iltana lokakuun alkupuolella sain tekstiviestin tuntemattomasta numerosta: ”Äänestä Rock and roll Sensation euroviisuihin! Lähetä viesti ’viisu 22’ numeroon 17176. Lähetä tämä viesti myös viidelle ystävällesi eteenpäin. Tulet saamaan taivaallista seksiä lähiaikoina mikäli äänestät. Jos jätät äänestämättä sinua kohtaa karmea kirous, 6 vuoden selibaatti... Huuhaata? Kyllä, mutta uskallatko ottaa riskin. =)”

Pian tämän jälkeen julkisuudessa väitettiin, että viesti oli Susanna Sievisen lähettämä. Sanottiin, että hän oli lähettänyt sen lähipiirilleen. Kuulun siis Susanna Sievisen lähipiiriin. Tämä tieto oli ratkaiseva syy, ja rohkaisu, miksi lupauduin pitämään tätä blogia. Mikä voisi olla parempi suositus kuin kuulua Susanna Sievisen lähipiiriin. Mutta kuulunko tosiaan?

En ole koskaan edes puhunut Susanna Sievisen kanssa. Hänellä tuskin on edes puhelinnumeroani. Olen oikeastaan inhonnut Susanna Sievistä ja myös Jani Sievistä siitä pitäen, kun he menivät avioliittoon ja Jani kertoi naistenlehdessä, että hän imuroi.

Susanna Sievisellä on nykyisin "ajoittainen poikaystävä". Kyseinen henkilö on Rock and Roll Sensationin 195 senttiä pitkä, komea, sietämättömän coolin tukan omaava viikinki Eppu Uutinen, joka viime vuoden kesällä suuteli kuvaamassani Rocktähden suudelma -sarjassa MegaPaulaa.

Kuulun Eppu Uutisen tuttavapiiriin. Epulla on puhelinnumeroni. Eikö näin ollen ole paljon todennäköisempää, että tekstiviestin on sanoittanut, säveltänyt ja sovittanut Eppu Uutinen, ja, koska hän ei ole halunnut liian kornisti lähettää itsensä äänestämiskehotusta omalta kännykältään, hän on pyytänyt saada lähettää sen Susannan kännykästä?

Tämän kaiken seurauksena lusin nyt kuuden vuoden selibaattia. Ei kiva.

Eppu, oo kaveri ja päästä mut tästä kirouksestasi vapaaksi. Mun pallit halkee.

Povityypit
Povityypit

Povimallit-kuva on Susanna Sievisen päätoimittaman egorazzi.comin sivuilta. Ja video on myös Egorazzilta. Tätä et halua ohittaa.


Nuo mainiot maahanmuuttajat  12

Oli aikoinaan hyvä päätös Suomelta ryhtyä ottamaan vastaan Kosovon pakolaisia. Sen ansiosta Eerikinkadulla on nyt Coronaa vastapäätä miellyttävä Pasha's Restaurant, josta saa joka päivä aamuviiteen asti käypää ruokaa. Ravintolaa pitää kosovolainen perhe. Palvelu on hyvää ja ilmapiiri on viihtyisä. Erityisen huvittava on yksi näistä kosovolaisista, joka kutsuu kaikkia asiakkaita "johtajiksi". "Mitä johtaja haluaa syödä?" "Maksaako johtaja kortilla?" Hervotonta!

Yksikään kantasuomalainen perhe ei viitsisi puurtaa duunia 05:een asti 7 päivää viikossa.

Nyt on käynnissä tämä uskomattoman ala-arvoinen ja rivo operaatio, jossa Maahanmuuttovirasto pyrkii heittämään Suomesta ulos egyptilaisen sairaan mummon Eveline Fadayedin, vaikka hänellä on Suomessa kolme lasta ja lapsenlasta eikä Egyptissä ketään, joka pitäisi hänestä huolta.

En tiedä mitään mummon lasten tilanteesta täällä Suomessa. Egyptiläisillä ei kuitenkaan ole tapana jättäytyä toimettomiksi. Ehkä he pyörittävät jossain pientä egyptiläistä ravintolaa ja tarjoilevat siellä Niilin lahnaa ja upotettuja kananmunia, tai tekevät jotain muuta hyvää.

Sikäli kuin pystyvät tekemään mitään, kun heidän täytyy olla koko ajan huolissaan mummonsa tilanteesta.


Breaking news: Emma soitti

Emma ja DancingWhiteBoy puhuivat puhelimessa hetki sitten! Emma tsekkaa työvuorolistansa, minkä jälkeen he sopivat tapaamisen. Elokuussa käynnistynyt romanssikeissi ratkennee onnellisesti. Thanks to Walter Cupido Camp.

Tähän mennessä on tapahtunut.

City-lehden Sisäpiiripalstalle tuli elokuussa kysymys, johon vastasin syyskuun alkupuolella:

"Kysymys: Parahin hra de Camp, etsisitkö käsiisi Mauritiukselta kotoisin
olevan Emma-nimisen kampaajan ja kysyisit häneltä koska hän seuraavan kerran aikoo juhlia The Circuksessa? Tapasimme 8.-9. elokuuta Tallinnan-laivalla, meillä synkkasi, sovimme aamiaisesta, sähläsin herätyskellon kanssa, nukuin pommiin, missasin Emman. Harmittaa. Harmittaa ihan vietävästi!
DancinWhiteBoy

Vastaus: Joo, sinähän annoit Emmalle pienellä paperilapulla puhelinnumerosi, mutta Emma hukkasi sen lapun. Hän etsi sitä kovasti seuraavana aamuna, mutta ei löytänyt sitä. Hän olisi soittanut sinulle! Emma käy nykyisin Tigerissa. Hän menee sinne la 19. ja la 26. 9. Älä mokaa tätä! Emma odottaa sinua. Kirjoita sen jälkeen tänne ja kerro, miten onnistuit. PS Jihuu, mä osasin vastata tähän kysymykseen! Mä tiedän kaiken!! Edellinen ennätykseni oli Kadonneen rotsin tapaus. Kaveri ei muistanut, missä kapakoissa oli kännipäissään käynyt ja mihin narikkaan oli rotsinsa jättänyt. Löysin takin!!!"

Jäin kiihkeästi odottamaan tapahtumien kehitystä. Mitään ei kuulunut.

Eilen sain käsiini viestin DancingWhiteBoylta. Hän oli lähettänyt sen Sisäpiiri-palstalle 27.09.2009 18:49:39, mutta jostain kumman syystä en nähnyt sitä ennen kuin eilen. Viesti kuului näin:

"Walter, kiitos upeasta salapoliisityöstä! Mutta...Sinä löysit hakemani suurimmasta kaupungistamme, minä en edes yhdestä yökerhosta. EliTiger tsekattu molempina lauantaina, ei Emmaa. Katsoin kyllä tarkkaan jokaisen juhlijan oikein ystävieni avustuksella, mutta saattoihan tungoksessa muutama jäädä näkemättäkin. Jos huvittaa vielä hieman leikkiä Cupidoa, välitä toki numeroni Emmalle. Olisihan tälle kiva saada jonkinlainen päätös, jää muuten vaivaamaan ikävästi. Toivottavasti pääsen sitten kertomaan hyviä uutisia."

Viesti sisälsi DancingWhiteBoyn puhelinnumeron. Soitin hänelle. Mukava kaveri. Sitten soitin eilen Emmalle kampaamoon. Vapaapäivällä. Tulee töihin tänään klo12. Tänään soitin hänelle. Emma otti DancingWhiteBoyn numeron.

Ja hetki sitten sain DancingWhiteBoylta viestin. "Soitti!"

Siis, pidettyäni 12 vuotta Sisäpiiri-palstaa City-lehdessä, olen nyt onnistunut tekemään jotain hyödyllistä. I keep you posted.


Ihanat transvestiitit  4

Nuo naisten vaatteisiin pukeutuvat miehet ovat aina kiehtoneet minua. Värisen jännityksestä, kun juttelen heidän kanssaan esimerkiksi DTM:ssä. Ihailen miehiä, joilla on otsaa pukeutua kolttuun ja korkokenkiin, ja lähteä kaupungille.

Ehkä voin tulla ulos kaapista ja kertoa, että pikkuisena pojannaskalina kokeilin salaa äitini vaatteita. Selkeä weirdo jo silloin! Olisin toki mieluummin laittautunut isosiskoni vaatteisiin, mutta minulla ei ollut siskoa.

Kerran kun olin haastattelemassa Ben Furmania, kysyin häneltä, miltä hänestä tuntui kun hän poikasena salaa pukeutui äitinsä pikkuhousuihin. Ben näytti aidosti hämmästyneeltä. Hän kiisti tehneensä mitään sellaista. Outoa. Luulin, että kaikki pojat jossain vaiheessa kokeilevat naisten vaatteita. Ehkä Benistä tämän takia tuli psykiatri. Ja minusta potilas.

Suomessa transvestiitteja - drag queeneja - ei arvosteta läheskään tarpeeksi. Voisiko joku suomalainen vaatemerkki, tai vaikka Stockmannin tavaratalo, järjestää naisten muotinäytöksen - mieluiten hienoja vaatteita pliis - jossa näytöksessä kaikki mallit olisivat transvestiitteja?

Candy Magazinen mainosvideossa näin on tehty. Videon on kuvannut itse Bruce Weber. Nämä ihmiset ovat suosikkejani maailmankaikkeudessa.


Seksimessujen kellarissa  14

Seksimessuilla oli taas kivaa. Kyllä seksimessut aina kotiolot voittaa. Tietenkin kotona voi joskus olla mukavampaa kuin seksimessuilla, mutta jos joku väittää, että hänellä on kotona aina kivempaa kuin seksimessuilla, sitä on vaikea uskoa. Seksimessuilla on säpinää.

Tietenkin on tavallaan helpottavaa, että oman kodin SM-huone ei ole täynnä kännisiä miehiä, jotka roikkuvat sidotuista käsistään silmät peitettyinä tai röhnöttävät hakkuupukilla ahteri kohti Otavaa. Hermostuttaisi, jos omassa kodissa pari dominatrix-naista mäiskisi näitä uroita jämerillä läpsyttimillä ja raipoilla ja kodin ilma olisi sakeana kännisten urahduksista: ”Lyö vielä! Lyö lujempaa! Vielä lujempaa! Lyö vatsaan!”

Seksimessuilla tällaista uskomatonta meininkiä on hauska katsella.

Ja ainakin minusta oli kiva tähystellä seksimessujen naiskävijöitä, jotka taas kerran pukeutuivat äärimmäisiin roiskeläppiin ja piikkareihin. Ehkä Hugh Hefner näkee sellaista aina kotonaan, mutta ei sellaisia naisia joukoittain palloile minun kotonani. Päinvastoin, aion ensi lauantaina kertoa tässä blogissa, että olen ajautunut erään tietyn henkilön takia pysyvään selibaattiin.

Yhtä kaikki, kun ilta alkoi taittua yöksi sEXHIBITION-messuilla, minut ohjattiin yksityispuolelle, joihinkin kellarimaisiin tiloihin.Kattokaa mun video!

Vähän ennen tämän syksyisten seksimessujen alkua...mitä tapahtuikaan? Kas, ylläri, ylläri, ei kai vain Mainonnan eettinen neuvosto lähettänyt messujen järjestäjille lausuntopyyntöä? Lähetti.

Messujen mainoksissa julkaistiin messujen pääesiintyjän Nikki Benzin kuva, ja nyt, yllätys, yllätys, Mainonnan eettinen neuvosto epäilee, että kuva oli sopimaton. Lausunnon perusteluissa todetaan mm.: ”Kuvan nainen on todella hoikka ja isorintainen.”

What the hell is this all about?

1. tulkintamahdollisuus. Mainonnan eettinen neuvosto haluaa viedä hoikilta naisilta (ja miehiltä varmaan myös) oikeuden olla julkisesti esillä. Okei, meitä solakoita ei enää kauan voi kutsua normaalipainoisiksi, vaan meitä on alettava nimittää epänormaalipainoisiksi, koska meitä on aina vain vähemmän. Mutta kai meillä sentään vielä on kansalaisten perusoikeudet, kuten oikeus olla olemassa ja olla esillä?

2. tulkintamahdollisuus. Mainonnan eettinen neuvosto vainoaa isorintaisia naisia. Isorintaiset naiset halutaan ajaa maan alle. Karmeaa, jos tästä on kysymys.

3. tulkintamahdollisuus. Isorintaisten naisten oikeuksia ei sinällään haluta rajoittaa, mutta Mainonnan eettinen neuvosto pyrkii kieltämään julkisuuden sellaisilta naisilta, jotka ovat sekä isorintaisia että hoikkia.

Tämähän on järkyttävää. Kaiken muotoisilla naisilla täytyy olla yhtäläiset oikeudet elää ja olla olemassa, myös julkisuudessa. Naisia ei saa vainota heidän kehonmuotonsa takia.


Tämä on sairas, sairas kansa  1

Pakko esittää muutama vastakommentti tiedotusvälineille, joissa koko ajan väitetään, että sikainfluenssarokotuksissa kaikki on mennyt pieleen. Neuvostoliitossa oli sankarityöläisiä, meillä sankarityrijöitä.

Luullakseni kohta on rokotettu noin miljoona riskiryhmiin kuuluvaa suomalaista. He ovat siis kroonisesti sairaita. Pohtikaa tätä! Suomessa on miljoona kroonisesti sairasta ihmistä! Joka neljäs suomalainen on kroonisesti sairas. Me olemme saatanan sairas kansa. Tätä en ainakaan itse aikaisemmin tiennyt.

Kun tähän lisätään se, että nähtävästi jokainen kroonisesti sairas suomalainen katsoo tarvitsevansa rokotuksen heti ensimmäisenä mahdollisena päivänä, niin totta kai syntyy jonoja.

Tunnen eräänkin kaverin, joka eilen jonotti Vantaalla kaksi tuntia rokotukseen, kun oli Vantaan ensimmäinen rokotuspäivä. Hei, eksä olis voinu mennä tänään? Olisitsä joutunu hengenvaaraan, jos olisit odottanu yhden päivän? Helsingissä, muutaman kilometrin päässä, ei vielä ole edes aloitettu rokotuksia, joten ollaanko me helsinkiläiset nyt kuoleman partaalla?

Nämä sankarihoitsut, jotka hoitavat koko ruletin, ovat vaarassa saada jännetuppitulehduksen jo siinä vaiheessa, kun kroonisesti sairaat suomalaiset on rokotettu.

PS Jos haluat tietää,miten kiertokaulapotilaan voi parantaa banaanilla, vilkaise tätä: http://www.lurppa.net/kani/tietoisku2.htm

PSS Haluaisin haastatella City-lehteen alle kolmekymppisiä miehiä, jotka metsästävät puumia. Oletko sinä päässyt nauttimaan puuman hameen alaisista koralleista? Lähetä viestiä allaolevaan sähköpostiosoitteeseen. Näytetään taas kerran, että meitä kutsutaan turhaan miehiksi, olemmehan poikia.

walterdecamp.pressi@gmail.com.

Edellinen